WeTu Analytics

Governors' Mugie House

Governors' Mugie House er den seneste tilføjelse til Governors' Camp Collection, og kombinerer perfekt med vores andre ejendomme og udvider en allerede forskelligartet vifte af dyreliv steder og aktiviteter. Placeringen er Mugie Conservancy, en privat dyreliv vinterhave i Laikipia på næsten 50'000 hektar vært for en række virkningsfulde samfund og bevarelse programmer.

På en bakke ligger otte stenhytter, hver med flot udsigt over Laikipia-landskabet. Et stort hovedhus med åben log brande værter gæster for afslappende cocktails og lækre måltider, tilberedt fra en kreativ menu med ingredienser fra vores egen køkkenhave. En infinity-pool tilbyder dejlige skyggefulde områder og en afslappet udendørs spiseplads, mens et vandhul foran Mugie House tiltrækker et udvalg af dyreliv, der kommer til at drikke. Gæster kan også få mest muligt ud af Mugie Conservancy ni-hullers golfbane, som er perfekt til at nyde en runde mellem rejsekammerater eller sammen med andre golf-elskende gæster af vores.

Sikring af jord til dyreliv er en vigtig bevaringsnødvendighed i Afrika i dag, og Mugie Conservancy giver en vigtig adgangsrute til dyreliv mellem Laikipia-plateauet, Mathews Range og Samburu lander mod nord og øst. Store akacia-stiplede savanner, olivenskove og skrubbybuske er et fristed for et væld af dyreliv i rigeligt antal, herunder centrale endemiske nordlige kenyanske arter som Grevys Zebra, Jackson's Hartebeest og Reticulated Giraf.

Mugie Conservancy er på forkant med bevaring og fungerer som en lav-effekt kvægranch sammen med at bevare de delikate og produktive økosystemer, der er vært for rigelige dyreliv. De banebrydende græsningsprogrammer og lokalsamfundets styrkende projekter gennem mikroøkonomisk bistand har tilskyndet lokalsamfundets engagement og investeringer i Mugies bevarelsesmål.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Governors' Mugie House

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål