WeTu Analytics

Governors' Mugie House

Day and Night Game Drives

Nyd vores traditionelle delte spildrev med en dedikeret, højt kvalificeret og erfaren guide, som er tilgængelig dagligt i vores specialdesignede køretøjer. Spildrev kan afvige når som helst, men er generelt bedst tidligt om morgenen eller sent på eftermiddagen, når dyrene har tendens til at være mere aktive, da temperaturen er lidt køligere. Hvis du gerne vil udvide din eftermiddagskamp til den tidlige aften, skal du tale med din guide.

Udforsk det varierende landskab i Mugie, fra dæmningen til oliventræskove og akacieskrubland, vært for et væld af forskelligartede dyreliv, herunder nordlige endemiske arter Grevy Zebra, Jackson's Hartebeest, Reticulate Giraf og Gerenuk.

Inkluderet i boligprisen

Show More
Show Less

Tala the Reticulated Giraffe

Tala er helt sikkert en af Mugies 'cast af figurer'! På blot et par dage gammel blev Tala bragt til Mugie Conservancy af en lokal hyrder, efter at hun begyndte at følge sin flok geder. Hun blev passet af Margaret, som hurtigt blev hendes rugemor. Nu er hun fire år gammel, vandrer hun frit i vinterhaven, men vender ofte tilbage til sit valgte 'hjem' i hovedkvarteret - hvor personalet er helt vant til at blive overvåget af denne tårnhøje tilstedeværelse!

Show More
Show Less

Mugie Dam

Den tredjestørste private dæmning i Kenya, Mugie Dam i hjertet af konservatoriet, er en vigtig vandkilde for de rigelige dyr og fugleliv, hvor et par timer nemt kan passeres og se dyrelivet.

Show More
Show Less

Anti-Poaching Unit

Mugie Rangers er tæt på med et hold af blodhunde, der bruges til daglige anti-krybskytter-patruljer. Besøg deres hovedkvarter for at lære om det arbejde, de udfører, og oplev kraften i deres ivrige scenting færdigheder med en tracking demonstration.

Bed lederen om at booke et besøg for dig at møde hundene og deres handlere. Hvis de er tilgængelige, vil de være glade for dig at deltage i en mock søgning, for at demonstrere hundene utrolig lugtesans, med dig gemt væk som 'krybskytte'! Du vil blive imponeret over, hvor hurtigt de finder dig! En lille erkendtlighed givet direkte til handlerne vil blive meget værdsat, hvis du har nydt din oplevelse med dem.

Show More
Show Less

Big Cat Tracking

Forskningen i rovdyr i området har set en gepard og en løve kollaret for at overvåge deres bevægelser og bedre forstå, hvor interaktioner forekommer, der kan føre til menneske- og dyrelivskonflikter.

Gæsterne kan tage ud for at spore løver og lære mere om det arbejde, der gøres for at tillade pastoralister og dyreliv at leve sammen med hinanden.

Show More
Show Less

Sundowners and Bush Picnics

Mugies bølgende landskab tilbyder nogle fremragende udkigspoint for en perfekt sundowner eller bush-picnic. Som solnedgange er dette en dejlig tid på dagen til at tage et minut ud og se solnedgangen over Laikipia-landskabet med en kold drink i hånden.

Show More
Show Less

Guided Bush Walks

Kom tæt på naturen på en fodsafari og oplev den utæmmede skønhed i Laikipia-regionen. At være ude af en bil vil give dig mulighed for at komme ned til samme niveau som dyrelivet og de mindre skabninger, der bebor dette utrolige økosystem. Lær alt om dem og deres betydning fra din guide.

Show More
Show Less

Golfing

Nyd en runde golf på denne 9-hullers private bane, som også er Kenyas mest nordlige golfbane! Caddys er tilgængelige til at hjælpe dig, uanset om du er nybegynder eller en professionel. Der foreslås et tip til caddien, da de ikke er ansatte i guvernørernes Mugie House. Der tilbydes golfkøller, hvis du gerne vil låne dem.

Golfbanen er også et perfekt sted for en tur eller jogge, eller en plet af fuglekiggeri!

Show More
Show Less

Ranching and farming on Mugie Conservancy

Mugie Conservancy er på forkant med bevaring og fungerer som en lav-effekt kvægranch og gård sammen med at bevare de sarte og produktive økosystemer, der er vært for rigelige dyreliv, og giver vigtige korridorer for dyrelivet mellem Laikipia-plateauet, Mathews Range og Samburu lander mod nord og øst. Gæster er velkomne til at besøge ranchering og gård operationer for at forstå, hvordan hver funktion sammen med at sikre afgørende levested for dyrelivet.

Mugie Trading Stock har skabt en ny æra af Fællesskabets husdyrforvaltning, baseret på forudsætningen om fælles ressourcer. Dette er et program unikt for Mugie, det er et program, hvorfra alle parter nyder godt af og fremmer bevarelse, miljømæssig og økologisk samvittighedsfuldhed.

Gå ned for at besøge Mugie-gården for at samle nylagte æg eller se malkekøerne blive malket ved daggry. Lær om Miraa fabrikken, og hvordan det giver meget tiltrængt indkomst til mange af vores lokalsamfund naboer. Lørdag er Mugies 'Dip Day' - en fascinerende oplevelse for dem, der ønsker at se dette banebrydende program for sig selv.

Show More
Show Less

Spa treatments

Vi har en fuldt uddannet spa-terapeut, der vil sikre, at du er godt forkælet, mens du er hos os. Venligst anmode om vores spa menu, når du er hos os og bedes booke gennem manager på forhånd.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Governors' Mugie House

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål