WeTu Analytics

Camp Kalahari

Game Drives

Tag på jagtture og natture i specialbyggede 4x4-biler for at få øje på det unikke ørkendyreliv, der bor i panderne, som den undvigende brune hyene eller Kalahari-løven. Din erfarne safariguide hjælper dig med at opdage et ørkenlandskab, der pulserer af liv. Komplet med bush-picnics, morgenkaffe og kølede drikkevarer.

Show More
Show Less

Meet the Meerkats

Kom tæt på og personligt med vores familier af habituated meerkats. Gå ud fra lejren ved solopgang, så du er klar til at hale disse dejlige altædere, når de tager af sted på jagt efter deres morgenmad. Gå blandt dem (anbefalet af din guide), og hvis du tager plads, kan du være heldig nok til at blive forvekslet med en termithøj, hvor du vil blive brugt som et udkigspunkt for rovdyr.

Show More
Show Less

Bushman Walk

Oplev pandernes hemmeligheder med Zu/'Hoasi Bushmen på en fascinerende buskvandring. Se dette gamle ørkenlandskab gennem deres øjne. Disse dygtige jægersamlere vil vise dig, hvordan du overlever, ved at bruge deres ekstraordinære sporingsevner til at afdække et smorgasbord af kulinariske lækkerier... fra løg, til skorpioner, til bær. At tilbringe tid med dem er et meget sjældent privilegium.

Show More
Show Less

Horse Riding (additional cost)

Sad op for at udforske dette vilde, uspolerede område på samme måde som mange af de tidligste opdagelsesrejsende, jægere

og missionærer gjorde det - på hesteryg! Du begiver dig ud på en eventyrlig outride (for ryttere på alle niveauer). Dette er en spændende måde at få øje på dyrelivet på, klatre langs de sprøde saltflader og følge dyret

motorveje, der bringer liv til Makgadikgadi Pans.

Show More
Show Less

Quad Biking (seasonal activity)

Dette er rent ørkeneventyr! Tag en spændende quad bike hen over de saltskorpede pander (al panaktivitet er, hvis vejret tillader det og afhænger af tørheden af gryderne). Du vil føle total frihed, når du vandrer over dette store og gamle landskab og opdager så meget om resterne af denne engang supersø.

Sæsonbestemt: april - oktober

Show More
Show Less

Fallen Baobab

Besøg stedet for Fallen Baobab, en af de tre største og ældste træer i Afrika og campingpladsen for Livingstone og Selous..

Show More
Show Less

Zebra & Wildebeest Migration (November - April)

Oplev den næststørste migration i Afrika. Et stenskue af sorte og hvide striber

Omkring 30.000 zebraer og gnuer vandrer over Makgadikgadi Pans, tæt fulgt af forfølgende rovdyr, der venter på de rige plukninger af trætte hove. Dette er en dyrelivseksplossion og en oplevelse, du ikke må gå glip af!

Show More
Show Less

Scenic Helicopter Flights (additional cost)

Dette er virkelig en uforglemmelig oplevelse. Nyd en helikopterflyvning over Makgadikgadi Pans, dørene væk (eller på), for at nyde det store ørkenlandskab. Du vil gå på jagt efter zebra- og flamingovandringerne (hvis det er tidsbestemt korrekt), blive droppet på en ø af baobabs til frokost, surfe lidt på solnedgangshimlen, mens du følger palmetræerne og fortæller alle dine venner om det hele, når du kommer hjem.

Show More
Show Less

Spa Treatments (additional cost)

Hvis du har brug for noget seriøst timeout, så er en af vores spa-behandlinger din perfekte flugt. Vores professionelle terapeut vil sætte dig i den syvende himmel. Book en rygmassage med udsigt over Makgadikgadi Pans eller nyd en afslappende spa-behandling fra privatlivets fred i dit telt. Uanset hvad du beslutter dig for, vil du gå væk og føle dig forfrisket og forynget.

Show More
Show Less

Fat Bikes

Tag en fed cykel og kør rundt i Makgadikgadi Pans. Dette er en rigtig sjov aktivitet for hele familien, og en ideel måde at få lidt motion på. Disse cykler kan let sejle over ørkenterrænet og tage dig langs 4x4 spor og rundt i de sprøde saltflader. Hold øje med observationer af dyrelivet, mens du trækker vejret i det smukke landskab, ved siden af ørkenens stilhed.

Show More
Show Less

Flamingo Migration (additional cost)

Makgadikgadi saltpander er et af de vigtigste ynglesteder i det sydlige Afrika for

de mindre og større flamingoer. Disse flyvende flammefugle ankommer i deres millioner i sæsoner med god regn, når millioner af små rejer og andre krebsdyr knækker gennem den salte pandeskorpe for at gyde. Resultatet, en lyserød ekstravaganza i ørkenens varme. Du kan også køre til Sua Pan for at se flamingoerne i marts - april (naturskøn helikopterflyvning skal bookes).

Show More
Show Less

Enquiry Form

Camp Kalahari

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål