WeTu Analytics

Camp Kalahari

Game Drives at Camp Kalahari

Spil drev giver dig mulighed for at opleve unikke ørken dyreliv såsom brun hyæne, bat eared ræve og hvis du er heldig nok, løve og elefant

Show More
Show Less

Walking with Meerkats at Camp Kalahari

Kom tæt på og personligt med vores familier af habituated meerkats. Gå ud fra lejren ved solopgang, så du er klar til at hale disse dejlige altædere, når de tager af sted på jagt efter deres morgenmad. Gå blandt dem (anbefalet af din guide), og hvis du tager plads, kan du være heldig nok til at blive forvekslet med en termithøj, hvor du vil blive brugt som et udkigspunkt for rovdyr.

Show More
Show Less

Camp Kalahari Bushmen Walk

Tilbring tid på at gå med en gruppe af Zu/'Hoasi Bushmen for et indblik i deres gamle kultur, forstå, hvordan de bruger flora og fauna til at overleve i denne sparsomme miljø.

Show More
Show Less

Camp Kalahari Horse Safaris

Udforsk dette vilde, uspolerede område på samme måde som de tidligste opdagelsesrejsende, jægere og missionærer gjorde — på hesteryg.

Show More
Show Less

Camp Kalahari Quad Biking

I løbet af den tørre sæson, tilbringe en morgen quad cykling på tværs af månens vidder af panderne.

Show More
Show Less

Fallen Baobab

Besøg stedet for Fallen Baobab, en af de tre største og ældste træer i Afrika og campingpladsen for Livingstone og Selous..

Show More
Show Less

Zebra & Wildebeest Migration - Green Season only

I løbet af den grønne sæson, opleve migration af zebra og gnuber — den næststørste i Afrika, og den sidste tilbageværende i det sydlige Afrika.

Show More
Show Less

2 Hour Horse Riding Activity

Nyd en 2 timers morgen eller eftermiddag afslappet ridning aktivitet på tværs af pander med vores ekspert rideguide. Denne aktivitet er ikke inkluderet i natprisen, så bør reserveres yderligere. Gæster, der reserverer rideaktiviteten, mister de øvrige lejraktiviteter, der kører på samme tid.

Børn over 8 år er velkomne.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Camp Kalahari

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål