WeTu Analytics

Leroo La Tau

Leroo La Tau stiger majestætisk over Boteti-floden, der strækker sig over den vestlige grænse af Makgadikgadi Pans National Park.

Parken, befolket af op til 30.000 zebra og gnuber tæt ledsaget af rovdyr, giver gæsterne mulighed for at opleve den ophidselse af at se store koncentrationer af spil og den resulterende rovdyrinteraktion. Lodgen tilbyder et hævet skjul over floden, hvor gæsterne kan nyde de spektakulære dyreliv observationer, som vi er kommet til at forvente i denne del af Botswana.

Der er kun 12 stråtækte luksushytter med udsigt over den storslåede nationalpark Makgadikgadi Pans, som alle har eget badeværelse. Der er en spisestue, læsesal og bar i den vigtigste lodge, ekspansive trædæk og en dyb pool, hvor gæsterne kan fordybe sig problemfrit ind i den ultimative dyreliv oplevelse i Botswana.

Efter at have udforsket området og nydt et spektakulært dyreliv fænomen på guidede dag og nat game drev, kan gæsterne trække sig tilbage efter middagen til en pragtfuld pejs med udsigt over floden.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Leroo La Tau

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål