WeTu Analytics

Grassland Bushman Lodge

Der er aldrig et kedeligt øjeblik på Grassland Bushman Lodge! Gæsterne kan frit tage livet i deres eget tempo og nyde den unikke atmosfære i hytten, men du vil altid opdage, at der er noget andet at gøre.

Se en bred vifte af Kalahari dyr og fuglearter på vildt drev, på hesteryg, eller bare se ud på de mange arter, der er tiltrukket af vores eget vandhul. Nyd mindeværdige øjeblikke i selskab med områdets endemiske San bushmen. Lær, hvordan de jager efter mad; laver medicin: traditionelle danse; bygge deres hjem og endda hvordan de spiller spil sammen. Lær om vores Predator Project, redningsarbejde som vi udfører med løver, leoparder og vilde hunde.

Gæsterne på Grassland Bushman Lodge kan drage fordel af deres særlige forhold til San.

Virkelighedens aktiviteter omfatter at lede efter mad og medicin blandt de mange forskellige typer planter og træer, der vokser i regionen (og du vil blive forbløffet over den rigdom af ressourcer omkring dig på et hvilket som helst tidspunkt). Bushmen vil genindføre, hvordan de brugte til at jage kød, vise dig, hvordan man laver ild med deres brandstifter, tilberede deres mad og beskrive, hvordan man bygger deres nomadiske hjem. De vil også vise dig nogle af deres interessante forgangstider og kulturelle spil, som alle har fordele i forhold til at opretholde fitness.

Rovdyrene på græsarealer er bogstaveligt talt blevet reddet fra en kugle. Det er alle problemdyr, der er kommet ind i de omkringliggende kvægbrug og derfor må jages. Willie fanger disse dyr og med hjælp fra Department of Wildlife gør sit bedste for at flytte dem til nye hjem, hvor de kan være sikre og frie. Ti løver blev flyttet til Kgalagadi Grænsepark i 2012, og to er blevet flyttet til en privat park i Lobatse i år.

Græsland har otte yderst velindrettede hytter, hver med eget badeværelse, senge, skabe og toiletbord.

Hver facilitet har konstant varmt vand. Vi kan rumme op til 16 gæster i disse hytter og har en familie suite samt. Vi har to smukke hovedbygninger, der indeholder både en udendørs og indendørs spisestue.

Fire af hytterne er permanente Twin Rooms, en Chalet er permanent konge og de andre tre hytter kan gøres op enten som en tvilling eller double.

På Grassland Bushman Lodge har vi også en campingplads uden elektricitet til de mere eventyrlystne rejsende.

Vi har fire campingpladser, som kan reserveres individuelt eller kan reserveres udelukkende til større grupper. Hver campingplads kan rumme 5 gæster.

Alle fire campingpladser er godt skyggefulde, har rindende vand, en brand pit og en braaier (BBQ grill). På campingpladsen har vi også to afvaskningsfaciliteter; med rindende vand og en „Æselkedel“ til varmt vand (træ til æselkedlen leveres af Grassland Bushman Lodge).

Grassland Bushman Lodge er en lille verden fyldt med vidunderlige, autentiske, kulturelt rige oplevelser.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Grassland Bushman Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål