WeTu Analytics

Mapula Lodge

Mapula Lodge ligger lige uden for Moremi Game Reserve, dybt i Okavango Delta. Atmosfæren er naturlig og jordisk og har 9 luksuriøse hytter med unikke og finurlige lokale håndlavede møbler.

Hovedområdets komfortable udsigtskasse med bløde indbydende sofaer har udsigt over den hippofyldte lagune. Kølebassinet inviterer dig til at undersøge de smukke rolige udsigter fra en afslappet beliggenhed.
Spil visning, i åbne køretøjer, er særlig god i dette område; den majestætiske flod flora omkring lodgen er hjemsted for et stort udvalg af fugle. Mapula Lodge ligger i et permanent vandområde og omfatter polering af mokoros fredeligt gennem liljefyldte kanaler. Walking safari tilbydes med erfarne guider; natdrev tilbyder en ændring af spotting af de natlige arter i området. Varmluftballoning og naturskønne helikopterflyvninger kan arrangeres mod et tillægsgebyr.

Følgende nylige kommentar siger det hele: „WOW WOW WOW. Skal jeg sige mere? Vi elskede dette sted og de vidunderlige mennesker. Dette er helt sikkert et sted for folk, der er seriøse om deres spil visning. Den entusiasme og lidenskab, der vises af guiderne og trackerne, er utroligt“.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Mapula Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål