WeTu Analytics

Elewana Loisaba Lodo Springs

Camel Riding

Den traditionelle transportform i det tørre land i det nordlige Kenya og en anden fantastisk måde at opleve Loisaba. Korte eller længere vandreture kan arrangeres.

Show More
Show Less

Game Drives

En af de bedste måder at se dyrelivet på Loisaba er på et spil drev. Uanset om du går tidligt om morgenen eller sen eftermiddag, vil du egen informativ guide tage dig i et åbent køretøj på tværs af de åbne sletter, gennem busken eller langs flodbredden se det brede udvalg af spil, fugle, planter og træer.

Show More
Show Less

Fishing

Fiskeri kan arrangeres i floden og dæmninger, vær opmærksom på, at dette er sæsonbestemt og afhænger af regnen. Udstyr, både moderne og traditionelle kan leveres.

Show More
Show Less

Horse Riding

Oplev den unikke opstemthed at ride på sletterne med en flok zebra, gå forsigtigt gennem en yndefuld skov af giraf eller forbi en flok elefant. På hesteryg er det muligt at komme usædvanligt tæt på dyrelivet og vores stald af heste er alle blevet opdrættet fra fødslen i busken, så er helt vant til sin tilstedeværelse. Vi kræver dog en rimelig grad af køreevner.

Show More
Show Less

Walking

En fantastisk måde at se den fantastiske mangfoldighed af Loisaba er til fods. Du vil blive ledsaget af traditionelle Samburu guider, hvis viden om lokal flora, fauna, kultur og historie er uovertruffen.

Show More
Show Less

Mountain Biking

For lidt spænding og adrenalin, tag en mountainbike og din guide og udforske nogle af cykelstierne omkring Loisaba Conservancy på to hjul.

Show More
Show Less

LOISABA CONSERVANCY’S ANTI POACHING UNIT

Loisaba Conservancy har sit eget dedikerede anti-krybskytter-hold, der består af fire sniffer hunde - Warrior, Machine, Memusi og Nanyokie - og deres menneskelige håndteringshold. Besøg teamet og lær om deres daglige træning og aktiviteter, og se også en anti-krybskytterdemonstration i aktion.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Elewana Loisaba Lodo Springs

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål