WeTu Analytics

Victoria Falls Safari Lodge

Vulture Culture Experience

Alle gæster på feriestedet, såvel som besøgende til Lodge er inviteret til at nyde denne daglige pædagogiske aktivitet kærligt omtalt som 'Gribkultur' oplevelse.

Dette program er for gæster på feriestedet, såvel som besøgende. Den fokuserer på den økologiske betydning af raptorer og ådselædere for at opretholde og opbygge en generel bevidsthed om bevaringsproblemer disse fugle står over for. Ved at uddanne sig om fodervaner og bevarelse af gribbe skaber vi ikke kun bevidsthed om de bevaringsproblemer, som disse fugle står over for, men også gavner deres levende miljø i området.

Oplevelsen sker dagligt på 1300hrs foran Victoria Falls Safari Lodge, og varer ca. 30 minutter.

Aktiviteten er fantastisk til fotografering og fugl-identifikation, og til dato nydes grundigt af gæster og besøgende.

Ved 1245hrs samler vores beboer guide gæsterne sidder på Buffalo Bar for at slutte sig til ham for at hovedet til ned til fodringsområdet. Kroppe fra The Boma middag den foregående aften bliver smidt ud for at tiltrække cirklende gribbe. Dette er en fantastisk oplevelse, da der er aktivitet på himlen på 1245hrs og 1300hrs — den er ved at svulme med over 100 gribbe og andre rovfugle.

Show More
Show Less

Siduli Hide - Hide Sits

Siduli Hide ligger i udkanten af vandhullet på Victoria Falls Safari Lodge og tilbyder gæsterne en chance for at observere dyrelivet på en unik måde.

En passende uddannet og kvalificeret Professional Guide eskorterer gæsterne ind i huden, som er designet til at ligne en termithøj. Dette indebærer en kort gåtur (5 minutter) fra lodge til skjul. Når gæsterne er gemt inde, venter gæsterne på, at en række pattedyr, krybdyr og fuglearter besøger vandhullet for at slukke tørsten eller prøve mineraler ved den nærliggende salt-lick.

Vi anbefaler tidlig morgen og sene eftermiddagsture til skjul. Tiderne vil variere lidt med årstiderne, men vi mødes normalt modregne for skjul kl. 0615 og kl. 1615 om eftermiddagen.

Tid brugt i skjul vil variere, men vi sælger det som minimum to timers sidde. Vi bekræfter på 2 gæster og i øjeblikket kan vi tage op til 6 gæster. Ingen børn under 16 år tilladt (medmindre der gives særlig tilladelse).

Om morgenen tilbydes kunderne te/kaffe på Vic Falls Safari Lodge, inden de går ind i skjul. Om eftermiddagen vil vi inkludere læskedrikke, mineralvand og en begrænset mængde øl (folk skal være i en ædru tilstand på grund af tætte dyreliv interaktioner). Ideelt set bør afhentningstiderne være 15 minutter før afgangstiderne ovenfor.

Bemærk venligst, at på grund af sæsonmæssige ændringer og det faktum, at dette er en autentisk vild oplevelse, kan vi ikke garantere dyreliv observationer. At sige dette, jo tørrere det bliver, jo større chance er der for at have nogle meget gode nærmøder!

Yderligere punkter at overveje: Gæsterne skal være i stand til at sidde stille i lange perioder og bør ikke lide af klaustrofobi! På grund af muligheden for tætte interaktioner med dyrelivet er denne oplevelse ikke for de svage hjerter! Denne aktivitet er ideel til fotografer, små grupper og dyreliv entusiaster, der er ude efter en 'ikke-turistisk“ oplevelse.

Rack sats: US$50.00 Per person.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Victoria Falls Safari Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål