WeTu Analytics

Uis Elephant Guesthouse

Full-day Brandberg Excursion - Min. 2 Pax

Efter en tidlig morgenmad satte vi helt langrend gennem tørre flodbede stik vest mod Brandberg-bjerget. Vi udforsker dele af Ugab floden på jagt efter ørkentilpassede elefanter og går til en hurtig svømmetur i en af de permanente puljer på foden af bjerget.

Omfatter en picnic frokost, vand og læskedrikke.

Show More
Show Less

Sundowner Drive - Min. 2 Pax

Vi afgår på en naturskøn natur drev i en 4x4 safari køretøj til en smuk solnedgang stedet. Her slapper vi af og nyder den betagende udsigt, nogle sundowner drinks og snacks.

Nogle sundowner drikkevarer og snacks er inkluderet i drevet.

Show More
Show Less

Elephant Drive - Min. 2 Pax

En morgen eller eftermiddag 3-4 timers spil drev afgår fra pensionatet mod Brandberg Mountain. Vi udforsker den sandede flodlejet på jagt efter de undvigende ørkentilpassede elefanter.

Drevet omfatter drikkevand.

Show More
Show Less

3 Nights Brandberg Hiking Experience Package

Vores Brandberg vandreoplevelser er strengt afhængig af tilgængelighed og skal reserveres før
til ankomst (mindst 4 uger i forvejen).

Anbefales ikke fra november til marts på grund af varmen.

Pakken er kun tilgængelig for en gruppe på min. 4 pax og indeholder følgende:
1 nat Uis Elephant Guesthouse (DBB).
1 nat Brandberg vandreture og søvn-out (DBB + frokostpakker).
1 nat Uis Elephant Guesthouse (DBB).

Til vandreturen:
2 guider.
Alle nødvendige tilladelser.
Rygsæk og soveudstyr.
Mad og vand.

Nødvendig fitness niveau:
Terrænet kræver ordentlig fodtøj, en vis balance og hårdt arbejde. Brandberg er ikke let klatre og beskatter på ben og krop.

Brandberg Vandring Fuld Rejseplan:

Dag 01 - Ankom til Uis Elephant Guesthouse. Om aftenen vil vi have en briefing som forberedelse til den store vandretur næste dag. Efter introduktionen pakker vi vores tasker og tildeler mad og udstyr.

Dag 02 - Efter en tidlig morgenmad kører vi ca. 1 time til foden af Brandberg på den vestlige side. Efter en kort briefing er vi slukket ved 09h00 og nyder en blid introduktion med stadigt stigende skråninger. Hver halve time eller deromkring stopper vi for en kort pause. Afhængigt af vores gruppes konditionsniveau skal vi nå vores frokostplads ved 13h00. Her hviler vi lidt længere i skyggen, før vi tackler de sidste 2 timer til lejr. Vi bør være på vores overnatning stedet ved omkring 16h00. Vi hviler og udforsker området. Middag er forberedt ret tidligt, og vi går i seng, så snart det bliver mørkt.

Dag 03 - Vi vågner op før solopgang for at få noget kaffe og morgenmad. Så snart det er let nok til at gå, afgår vi. Vi bør være på kanten af bjerget kort før vi starter
faktiske nedstigning, ligesom det første lys rører horisonten. Vi bruger lidt tid på at nyde dette
majestætisk skue. Herfra fortsætter vi nedad med regelmæssige stop. Hele rejsen i dag er omkring 4 timer. Når vi er tilbage på vores køretøj, smager de første drikkevarer usædvanligt godt. Vi overfører tilbage til Uis Elephant Guesthouse i tide til frokost. Eftermiddagen er i fritiden. Overnatning på Uis Elephant Guesthouse.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Uis Elephant Guesthouse

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål