WeTu Analytics

Mashatu Euphorbia

Mashatu Euphorbia Villas ligger på toppen af en klippe, skjult under tårnhøje euphorbia sukkulenter, og er den storslåede nye øko fem-stjernede lejr inden for Mashatu Game Reserve.

MEV er en intim sammensætning af 8 luksusvillaer. Villaens form trækker inspiration fra den lokale mopane pod. Mopane træet er enormt vigtigt på dette område, da det er den vigtigste fødekilde til alle dyr i de meget tørre vintermåneder. Kurverne og de unikke former er støbt med lokale råvarer, for at ekko den betagende naturlige skønhed af reserven.

Bæredygtighed er kernen i den jordiske glamour, med solvarmede private springbassiner, sol-aircondition og en bevaringsbevidsthedstråd i alle dele af lejren.

Med 92% regnfrie dage om året i Mashatu var solenergi det logiske skridt at tage sammen med de nyeste vandbehandlings- og genbrugssystemer, der skabte en oase af bevarelsesharmoni.

Gæsterne bydes velkommen i deres egne private villaer med dæk med udsigt over kløften nedenfor. De 8 afsondrede villaer legemliggør en stilhed, en fredelig ensomhed til at slappe af og give slip. De kan prale af en indvendig bruser og udendørs bruser, en indvendig W.C og anden „loo med udsigt“ og er rummelige med mange siddepladser områder og afslapningspunkter.

Luftige fællesrum opfordrer gæsterne til at forbinde med det utæmmede paradis omkring dem, mens hyggelige kroge byder velkommen til en aura af afslapning. Gæsterne bydes velkommen til reden, der ligger på kanten af klippeansigtet, for at nyde deres morgenkaffe og se solopgangen. Under høj te kan mange antilope og elefanter ses drikke og boltre sig i Majale-floden under lejren, mens de bølgende bakker slapper af mod horisonten.

Gæster nyde essensen af eksklusivitet med kun 4 gæster per safari køretøj, når de udforsker 32000 hektar (76600 acre) reserve, med dygtige guider med et gennemsnit på 14 års erfaring på Mashatu, fremviser de daglige observationer af løve, leopard, gepard, elefant, hyæne og generelle sletter spil. Vender tilbage efter natkørslen, er der skabt magiske ildsideaftener, mens gæsterne sidder under de oplyste Euphorbia kandelabra træer, nyder friske smagsoplevelser og nyder den dramatiske madoplevelse.

Med et utal af måder at udforske reservatet på, tilbyder Mashatu Euphorbia Villas en modgift mod den traditionelle Botswana-oplevelse, der omdefinerer den luksuriøse, medrivende dyreoplevelse.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Mashatu Euphorbia

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål