WeTu Analytics

Mashatu Euphorbia

Game Drives

Safari-køretøjer går ind i reserven to gange om dagen, hvilket bringer besøgende i tæt kontakt med et Afrika, der i vid udstrækning kun er kendt i dyreliv dokumentarfilm og blanke bøger. Men dette Afrika er virkeligt og tydeligt håndgribeligt gennem alle seks sanser. At være privat jord, Mashatu er i stand til at tilbyde safarier uden tag, forbedre seeroplevelsen. Gæsterne kan se natlige arter, som eftermiddagsture fortsætter om aftenen, inden de vender hjem til middag.

Show More
Show Less

Mashatu Walking Safaris

Der er en bred vifte af landskaber, vegetationstyper og økosystemer på Mashatu, som alle bør være erfarne på første hånd. Walking Mashatu tilbyder vildmarkens elsker, fuglevogteren, den ivrige botaniker, den frygtløse vandrer og naturentusiasten den ultimative oplevelse, mens du går i Land of Giants.

Mashatu Walking Safari kan nydes som en ad hoc-aktivitet eller som et overnattende multi-dages eventyr.

Adhoc Walking Safari: Den perfekte mulighed for at kombinere motion med fokus på de mindre og ikke mindre interessante skabninger i Mashatu, oftest savnet, når de er ude i et køretøj på safari. Selvom der opstår mange muligheder for at se store spil, er fokus på de små, ofte oversete aspekter af bushen - spor, planter, insekter osv En rollator er en del af miljøet og ikke blot en tilskuer. Der er ikke noget bedre sted at nyde en vandrende safari end i The Land of the Giants. Dette mangfoldige og mammut stykke af Afrika er det perfekte sted at være vidne til snørklede af de vilde dyr i Afrika, for at lære om naturens skjulte hemmeligheder, for at finde de mindre skabninger, der er skjult i deres bushhjem, og for at se, hvordan økosystemet involverer arternes indbyrdes forhold.

Multi-dages eventyr: Skræddersyede walking safari passer til disposition af kunderne på safari. Afstande, der dækkes pr. Dag, afhænger af gæsternes evne og præference. Der er ingen grænse for antallet af nætter brugt på walking safari. Det foreslås dog, at der reserveres mindst tre overnatninger. Gæsterne lejr ud i en af tre lejre, der er specielt designet til komfort i bushen. Bagage transporteres i bil mellem lejre for at give gæsten mulighed for at få fuld nydelse af turen, uden at skulle bære nogen bagage.

En vandrende safari betyder at komme tættere på løvens brøl, hyænens hyle, sjakalens skrig og fløjten af den perleplettede ugle under stjerneklare nætter omkring lejrbålet. En vandrende safari komplimenterer storheden af en solopgang, en fuldmåne og observationer simpelthen ikke muligt fra et køretøj eller bekvemmelighederne i en lodge.

Show More
Show Less

Horizon Horseback Mashatu

Horizon Horseback Mashatu er beæret med ry for at have de fineste skoleheste på det afrikanske kontinent. Omgivet af et væld af Afrikas flora og fauna, kom og udforske dette betagende terræn fra hesteryg, i selskab med erfarne afrikanske rideværter, der har omfattende viden og erfaring om bushen. Der er intet mere spændende end at galoperere på hesteryg sammen med flokke af antilope, over de vilde åbne sletter i Mashatu og sparke støv ind i solnedgangshimlen.

Mashatu Horse Safari kan nydes som en ad hoc-aktivitet eller som et overnattende multi-dages eventyr.

Adhoc Horse Safari: Horizon Horseback Mashatu er anerkendt som at have de bedste skolede heste af alle hest safari operatører i Afrika. Erfaringerne kan være forskellige fra Mashatu til Okavango-deltaet, til ørkenen i Namibia til migrationerne i Tanzania og Kenya, men én ting, som alle besøgende og hesteoperatører er enige om, er, at Horizon Horseback Mashatu-hestene er de mest veluddannede såvel som de „mest fremadrettede „af den anden operatører.

Multi-dages eventyr: Der er kombinationer af hestesafarier, hvorfra gæsten kan vælge, herunder multi-dages, camp vilde oplevelser.

Bemærk venligst, at kun kompetente og regelmæssige ryttere bør overveje denne aktivitet, da eventyret Mashatu operatøren af sikkerhedshensyn vil teste hestevæddeløbernes færdigheder og evner. Det erfarne personale vil opsige reservationen, hvis gæsten ikke er dygtig nok til at ride gennem det vilde land, hvor farlige dyr strejfer.

Show More
Show Less

Mashatu Photographic Hides

PhotomAshatu oplevelsen omfatter en beboer dyreliv fotograf, baseret på Mashatu Lodge og Matebole PhotomAshatu skjule. Gæsterne på Mashatu kan indhente fotografens fotografiske ekspertise eller blot besøge et af huderne under deres ophold, som vil blive opkrævet som en ekstra aktivitet ud over de daglige priser for indkvartering.

Den fotografiske skjul er en struktur bygget til at maksimere det fotografiske potentiale af de dyr, der besøger dem. Skjulet kan bruges til at se dyrelivet på normal vis, men er blevet placeret under hensyntagen til solens vinkel, baggrunden og den vinkel, som beskueren indtager i forhold til dyrene og fuglene.

PhotoMashatu skjul tilbyder både amatør eller professionel fotograf de mest unikke og dejlige muligheder for at optage en mindeværdig safari på Mashatu.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Mashatu Euphorbia

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål