WeTu Analytics

Safari Plains

CLASSIC SAFARIS

De varierede levesteder på Greater Mabula Game Reserve giver ideelle betingelser for et forbløffende udvalg af store pattedyr, herunder Big Five, andre rovdyr som Brown Hyena og Sjakal og Cheetah, og et imponerende udvalg af antilope fra Red Hartebeest til Eland, Gemsbok og Blesbok. For ikke at nævne den undvigende gepard, frække honninggrævling og de allestedsnærværende vuggestuer af vortetoger, der flår over ens vej under din safari.

Der tilbydes en tidlig morgensafari omkring solopgang og eftermiddagsafari med solnedgange til at indgive gæster, og afhængigt af årstiden du besøger, kan hver oplevelse være unik. Se den levende forandring af årstiderne, når de grønne krat og græsarealer viger for de bushveld grå og gule efterår.

Se Impala, Zebra, Giraf og struds græsser alle sammen på de store åbne græsarealer; flokken af elefant styrter gennem tyk busk for at komme til de saftigeste blade og et genert flodhest par, der gemmer alt undtagen deres fremspringende næsebor under vandet.

Beundre den bosiddende løvestolthed, der ligger under et afrikansk tornetræ efter en trættende jagt, eller se stille, når den smukke, men skræmmende, Golden Orb edderkop spinder hendes tykke web på tværs af to Silver Cluster Leaf træer.

Hvert safaridrev vil afsløre nye dufte, nysgerrige lyde og skønheden i et autentisk afrikansk landskab for at glæde dine sanser.

300 fuglearter
60 pattedyr
Big Five
Talrige planter, krybdyr og insektarter
Kvalificerede Guides udfører åben bilsafari i luksus landkrydsere over den 12 000 hektar private reserve.

Show More
Show Less

GUIDED SAFARI WALKS

Forlader fra lodgen, vil Guides ledsage dig på en oplevelse, der introducerer dig til naturen på et intimt niveau. Når du er til fods, kan du være vidne til detaljerne i både Flora og Fauna i en anden skala og ofte fremhæve mindre og mindre kendte arter. Guider er specielt kvalificerede til at udføre walking safari og er godt rustet til at sikre sikkerheden.

Brug behagelige vandresko og khaki-farvet tøj til at blande sig med det naturlige miljø. Lyse farver er ikke tilladt.

Afgangstid: 05h30 (sommer) — 06h30 (vinter)
Minimum Gæster: 2
Maksimale gæster: 8
Aldersbegrænsninger: Under 16 år er ikke tilladt

Show More
Show Less

HORSEBACK SAFARIS

Horseback Safaris tilbyder et andet perspektiv for dyreliv visning. Drag fordel af den højde og mobilitet, der tilbydes ved at blive monteret, og som afsætter denne mulighed fra andre aktiviteter.

Erfarne guider sikrer, at ryttere er opmærksomme på de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger. Lange bukser og lukkede sko anbefales.

Afgang gange Sommer: 06:00 — 09:00 | 16h00
Afgang gange Vinter: 07h00 — 10h00 | 15h00
Længde af sporet: 2 timer (1,5 timer på sporet og en halv time for induktion)
Aldersbegrænsninger: Under 5 år er ikke tilladt

Show More
Show Less

ECO ADVENTURE TRAILS (QUAD BIKE SAFARIS)

Deltag i et eventyr over interessante stier på en Quad Bike. Med vægt på sikkerhed, guider sikre, at deltagerne er iført det nødvendige sikkerhedsudstyr, før du udforsker reserve. safari foregår på 250cc Suzuki Quad cykler, der kan køres manuelt eller automatisk.

Afgang gange Sommer: 07h00, 10h00, 15h00 og 17h00
Afgang gange Vinter: 08h00, 11h00, 14h00 og 16h00
Frekvens: 1,5 timer (1 time på sporet og en halv time til induktion), daglig
Aldersbegrænsninger: Under 5 år er ikke tilladt
Disse aktiviteter kan reserveres i receptionen mod et tillægsgebyr.

Show More
Show Less

HOT BALLOON SAFARIS

Ballon Crew, der består af piloten og to besætningsmedlemmer, ankommer til Lodge aftenen før flyvningen, møder passagererne og orienterer dem på den følgende morgens ballonsafari. Flyet varer cirka en time, startende kl. 06.00 på et passende område valgt på reserven — sidstnævnte afhængigt af flyveretningen og de meteorologiske forhold på dagen. Vores Rangers vil overføre dig tilbage til Lodge i tide til morgenmad.

Ovenstående inkluderer flyvningen din, champagne servert under flyvningen og et sertifikat for „tappert“.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Safari Plains

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål