WeTu Analytics

Amakhala Game Reserve

Amakhala Game Reserve er et ideelt valg til din Big 5 Safari destination.

Denne 8.500 ha reserve er kendt for sin virkelig fantastiske topografi, skabt af den langsomt bugtende Bushmans River, der løber igennem den.

Ikke alene tilbyder vi den meget eftertragtede Big 5, men der er over 16 antiloper arter, zebra, giraf og mange andre små interessante arter. Vores elefant observationer vil sandsynligvis være højdepunktet for dit ophold. Ud over spil drev, tilbyder vi også bådkrydstogter og guidede vandreture. Amakhala Heritage Collection of Lodges er hver ejer administreret og unik, tilbyder en bred vifte af indkvartering og personlig stil. Vi er stolte af at tilbyde dig den fantastiske Amakhala service og berømte gæstfrihed.

Styret af erfarne rangers, kan du vende tilbage til naturen og udforske det mangfoldige dyreliv og de barske landskaber i Eastern Cape Valley og bushveld på Amakhala Game Reserve. Denne bushoplevelse vil skabe minder, som vil blive hængende så længe den afrikanske sol går ned.

Morgen og aften spil drev i åbne Land Rovers gennem Amakhala Game Reserve vil forlade dig i ærefrygt for den forskelligartede vegetation og spektakulære natur, der bugner her. Hvis du vil ændre tempoet, kan du nyde fuglekiggeri og spotting i spillet, mens du forsigtigt kører ned ad Bushman's River. Forfriskningspauser er blevet inkluderet for at gøre din safarioplevelse så meget sjovere.

Amakhala Game Reserve er blevet tildelt den frivillige etiket af Fair Trade in Tourism Sydafrika (FTTSA). FTTSA-mærket er baseret på overholdelse af specifikke kriterier såsom rimelige lønninger og arbejdsvilkår, retfærdig fordeling af fordele, etisk forretningspraksis og respekt for menneskerettigheder, kultur og miljø en uafhængig godkendelse af retfærdig og ansvarlig turismepraksis i Sydafrika.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Amakhala Game Reserve

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål