WeTu Analytics

Tuli Safari Lodge Mashatu

Daily Game Drives

Morgen og eftermiddag spil drev udført af en af vores kvalificerede Field Guides

Show More
Show Less

Optional Morning Walks

Morgen game walk, hvor vi fokuserer på de mindre ting samt geologi, historie, birding og så meget mere.

Show More
Show Less

Cultural Village Trips

En tur til den lokale landsby, hvor gæsterne oplever en dag i livet af en lokal landsbyboer. Herunder møde den lokale chef, besøge skolen, købe lokalt lavet kunst og håndværk, tilbringe tid på en af rock art sites og for dem, der gerne vil opleve lidt mere - æselvogn forlystelser og lokalt fremstillet vin fra palmer

Show More
Show Less

After Dinner Night Drive

En efter middagen nat drev, fokuserer primært på de natlige skabninger

Show More
Show Less

Mountain Bike Safaris

Jo mere eventyrlystne kan deltage i en mountainbike safari i selskab med en bevæbnet og meget erfaren guide. På en cykel fører cyklisten faktisk sin egen safari og får lov til at nyde reserven og dens indbyggere fra et helt andet perspektiv. Grupperne af cyklister slynger langs gamle elefantstier. Opstemningen af cykling blandt 'giganterne i Mashalu 'er fantastisk, og bør nydes mindst én gang på safari for alle med lidt interesse for cykling. Forlystelser nydes generelt tidligt om morgenen og er skræddersyet til gruppens rideevner.

Show More
Show Less

Horizon Horseback Mashatu

Horizon Horseback Mashatu er anerkendt som at have de bedste skoleheste fra alle hestesafari operatører i Afrika. Erfaringerne kan variere fra Mashatu til Okavango-deltaet, til Namibias ørkener til migrering af Tanzania og Kenya, men én ting, som alle besøgende og hesteoperatører er enige om, er, at Horizon Horseback Mashatu hestene er de mest veluddannede af de andre operatører.

Bemærk: Dette er en avanceret tur kun for erfarne rideture, og børn under 12 år er ikke tilladt. Deltagelse vil være efter Horizon Horseback Mashatu koncessionshaverens eget skøn efter nøje overvejelse. En ridetest vil blive udført før hestesafari, og alle, der ikke anses for at være erfarne nok, vil ikke få lov til at fortsætte på hesteturen. Der opkræves ikke tillægsgebyr for gæster, der bor på Mashatu Lodge, Tuli Safari Lodge Mashatu, Mashatu Tent Camp og Mashatu Euphorbia Villas, som ikke består køreprøven. De vil blive taget på et spil drev. Testen involverer catering mod et træ væk fra gruppen, øge galopens hastighed til det næste træ og derefter vende tilbage til en samlet galop tilbage til den stationære gruppe.

Show More
Show Less

PhotoMashatu Photographic Underground Hide

PhotoMashatu har pioneret konceptet for fotografering i det sydlige Afrika, af en eksklusiv indrømmelse til at levere dedikerede fotografiske huder inden Mashatu Game Reserve. Gæsterne kan sidde stille og se dyr bevæge sig direkte mod dem, mens de tager billeder fra unikke vinkler, hvilket resulterer i eksklusiv og enestående kvalitetsfotografering.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Tuli Safari Lodge Mashatu

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål