WeTu Analytics

Zambezi Queen by Mantis

Water-based game viewing

At bo om bord på Zambezi Queen er som at være på et permanent spil visning køretøj, men med en meget højere komfort faktor. Beliggende i hjertet af Chobe-regionen med adgang til flodfrontage af Chobe National Park, tilbyder vi også vandbaserede spil drev med bud båd, så du kan opleve den enorme mangfoldighed og koncentration af dyrelivet op endnu tættere.

Spil visning på Chobe-floden er på sit mest ekstraordinære fra marts til november, når vejret er tørrere og dyrene er mere mobile, når de søger efter mad og vand. Sommer og forår byder også på unikke muligheder, mens du ser landskabet brast ud i livet efter sæsonens første regn. Fang synet af store flokke af elefant, mens de svømmer over vandet, samt bøffel, løve, krokodille, lechwe, puku, giraf, zebra, zobel, kudu og lejlighedsvis leopard, når de samles for at slukke deres tørst efter vandhuller. Udover dyrelivet vil du også se et stort udvalg af fugleliv og planteliv, når du lytter til lyden af en flodhest, der grynter og indånder den søde duft af afrikansk græs.

Chobe er kendt som en fotograf paradis og med god grund. Det bløde tidlige morgenlys og solnedgange i skumringen kombineret med slående dyrs adfærd giver dramatiske og usædvanlige fotomuligheder. Før dit spil ser udflugt, skal du huske at anvende solcreme og bære hat, da temperaturen kan nå over 40 grader celsius. Du bør også medbringe en jakke til de køligere temperaturer i de tidlige morgener og aftener.

Nyd det ultimative spil visning safari dekadence, mens du nipper på en drink og sejler langs floden i et af de mest forskelligartede økosystemer på planeten.

Show More
Show Less

Fishing

Ingen tur til Chobe er komplet uden at prøve din hånd på en fiskerisafari, hvor hvis du er heldig, kan du endda fange en tiger fisk. En af de største kampfisk i verden, tigerfisken er den mest eftertragtede præmie i disse farvande og er kendt for sin glubske ånd. Det handler ikke kun om tigerfisk. Du kan også tilslutte en af de mange brasen arter, afrikansk gedde, tilapia, havkat eller øvre Zambezi gulfisk, mens du udforsker over 100 km af Chobe og Zambezi floder, samt den snoede Kasai Channel og spændende Chobe og Mambova strømfald.

Vi tilbyder både konventionelt udstyr og flyfiskeudstyr til vores fiskerisafarier, fordi vi ved, at området er kendt over hele verden for sit flyfiskeri. Vi leverer stænger, fluer, lokker, linjer, ledere og hjul og alt udstyr er inkluderet i vores sats.

På grund af vores unikke beliggenhed tilbyder vi fremragende fiskerisafarier hele året rundt — fra de årlige oversvømmelser starter i marts til fodring vanvid i vintermånederne. Vores meget kyndige guider, tackle og agn vi leverer samt velassorterede køligere kasser gør fiskeri i Afrika til en oplevelse at huske. Land en 8-pounder eller mere, og tjen pralerettigheder i de kommende år, mens du nyder en fisketur, der er uden for nogen.

Show More
Show Less

Birding

Med over 450 arter, en blanding af terræner og en dramatisk afrikansk kulisse, er Chobe-floden den den perfekte ramme for en yderst givende fuglekiggersafari. Fuglesæsonen starter i september, hvor de første indvandrere ankommer, hvilket øger fuglebestanden nogle gange med 20% i forhold til vintermånederne. Fra december til marts er fuglelivet på Chobe meget travlt, og den farverige yngledragt, der udstilles, er et ekstraordinært syn.

Erfarne fuglefugle og endda ivrige amatører vil glæde sig over at se forskellige fugle som afrikanske skummere, rockpratincoles og den afrikanske finfod, enten gennem deres kikkert eller med det blotte øje. Med adgang til din egen kyndige guide og bud båd kan du bruge mange timer på din fuglesafari også se kvæg egrets, fiskørne, åbennæbbede storke, mindre stribede svaler, brogede kongfiskere og den slående karminbiæder. Den langsomme drift af den ømme båd betyder, at du ikke vil forstyrre den fredelige stilhed og også kan komme op tæt på fuglene og observere deres fascinerende adfærd.

Sæt tålmodigt og absorbere skønheden omkring dig, og snart vil du blive belønnet med en unik observation, som du ønsker at fotografere. Fordi du har adgang til Chobe National Park og Caprivi vådområder, får du eksponering for en lang række arter, du måske aldrig har set før. De forskellige lyde af opkaldet fra en afrikansk fiskeørn, der blander sig med flodheernes grynt, vil blive hos dig længe efter din Chobe River fuglekiggersafari er forbi.

Show More
Show Less

Photo safaris

Uafbrudt adgang til vilde dyr. Absolut stilhed. Gyldent lys. Chobe-floden er en uforglemmelig fotografisk safari destination, og en af dyreliv fotografernes hotspots i Afrika. For at hjælpe dig med at fange det perfekte øjeblik, er vores specialdesignede fotografiske safaribåde tilgængelige efter anmodning og tage højde for 6 kunder i individuelle fotografiske sæder. Båden indeholder specialdesignede drejestole, der giver dig større stabilitet og 360 graders udsigt til et bredere udvalg af emner. Hvert sæde er udstyret med en montering til hvile spejlreflekskameraer af alle typer, og du får din egen erfarne safari guide, der vil hjælpe dig med at finde det perfekte skud.

Medbring dit eget fotografiske udstyr, da vi ikke leverer dette - den optimale linse til at medbringe er en 80 - 400 mm zoom. Fordi dette er en vandbaseret safari, vil du være i stand til at tage unikke skud i et sikkert miljø, at være i stand til at se dyrene i Chobe National Park omgivet af det magiske gyldne lys Afrika er kendt for. Der tilbydes te og kaffe om morgenen i vintermånederne, og der serveres sodavand, lokale øl og vine om eftermiddagen. Lette snacks serveres også under din udflugt, hvilket giver dig en fotografisk oplevelse, der også handler om ren komfort.

Afgangstiderne er tidligt om morgenen og sent på eftermiddagen, og safari tager tre timer. Fortæl os venligst, når du reserverer din ferie, hvis du ønsker at bruge vores skræddersyede fotografiske safaribåd. Fang dit ophold med betagende billeder af det unikke afrikanske landskab og de vilde dyr, der omgiver dig.

Show More
Show Less

Cultural tours

En af de bedste måder at lære mere om et land på er at opleve sin kultur. En landsbytur, mens ombord på Zambezi dronningen vil tage dig med bud båd til en lokal namibiske landsby kaldet Ijambwe, beliggende på flodsletter i det østlige Caprivi. Mød landsbyens ældste og lokale og få en større forståelse af, hvordan indbyggerne i denne 100 år gamle landsby lever, herunder deres daglige udfordringer og traditioner.

Brug en stor solhat og anvend solcreme, tag en flaske vand med dig og brug behagelige sko. Du starter med at tage en langsom, ikke-anstrengende men sandet spadseretur gennem landsbyen, mens du tager et par fotografier og møder landsbyens hovedmand såvel som hans børn. Landsbyens mænd fisker enten for at give mad til deres familier, mens kvinder og yngre børn udfører gøremål og producerer håndlavet håndværk. Pick up en vævet kurv, beaded smykker eller et udskåret trædyr som et minde fra din rejse — salget af disse håndværk giver indbyggerne i landsbyen ved at hjælpe dem med at tjene til livets ophold. Hvis du ønsker at give børnene i landsbyen gaver, medbringe skole papirvarer, bøger eller tøj — alle vil blive meget værdsat. Endelig nyde en udstilling af traditionel dans og sang i slutningen og deltage i det sjove!

Show More
Show Less

Enquiry Form

Zambezi Queen by Mantis

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål