WeTu Analytics

Zambezi Queen by Mantis

ET FLYDENDE BOUTIQUE-HOTEL I EN KLASSE AF SINE EGNE

Zambezi Queen, der bevæger sig langs bredden af den store Chobe-floden, er en 5-stjernet 42-meter lang luksusbåd, der tilbyder enestående raffinement i et af de fjerneste steder på planeten. Bedst af alt, som gæst på skibet, kan du nyde en helt unik og eventyrlystne flod safari ferie, mens du stadig er omgivet af komplet komfort og elegance.

Samtlige 14 suiter på Zambezi Queen har aircondition og egen balkon, hvor du kan nyde uhindret udsigt over Chobe-floden og det afrikanske landskab udenfor. Vågn op til synet af en elefant, der drikker fra floden, eller se en fiskeørn flyve — alt fra komforten i din egen luksuriøse seng.

I modsætning til en landbaseret lodge navigerer Zambezi Queen ca. 25 km af Chobe-floden, så du kan udforske forskellige udsigtspunkter og nyde uovertruffen spilvisning. Bankerne af Chobe National Park prale af en af de tætteste populationer af elefant på det afrikanske kontinent - anslået til ca. 120 000. Parken er også hjemsted for et stort antal bøfler, leopard og løve, sammen med en bred vifte af antilope og rigelige fugleliv.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Zambezi Queen by Mantis

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål