WeTu Analytics

Zambezi Queen by Mantis

Suite

(10 rooms)

Fra det øjeblik du træder ombord på Zambezi-dronningen, bliver det tydeligt, at der ikke blev sparet nogen udgift ved at skabe en af verdens mest unikke flodsafari-oplevelser. Udstyret med 14 smagfulde og luksuriøse suiter - ti suiter og fire luksussuiter, alle suiter har en-suite badeværelser (kun bruser) og fuld længde glidende skodder for både privatliv og beskyttelse mod solen.

Hårtørrere, toiletartikler, kjoler og tøfler leveres til din komfort, mens elektroniske pengeskabe i hvert værelse er ideelle til opbevaring af dine værdigenstande. Alle suiter har plads til to voksne, og to af de større suiter kan højst tage tre voksne. Suiterne kan konfigureres med enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge.

Show More
Show Less

Luxury Suite

(4 rooms)

Mens begge typer suiter giver dig mulighed for at slappe af i luksuriøse omgivelser, vores luksussuiter er lidt større, og har større balkoner, der huser to liggestole og et bord. Vores luksussuiter har også både side- og frontskydedøre for en virkelig panoramaudsigt over dine omgivelser.

Show More
Show Less

Suite - Triple

To af suiterne er tredobbelt værelser med en ekstra seng og kan rumme op til tre voksne hver.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Zambezi Queen by Mantis

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål