WeTu Analytics

Zambezi Queen by Mantis

Standard Suite

Fra det øjeblik du træder ombord på Zambezi-dronningen, bliver det tydeligt, at ingen udgift blev sparet for at skabe en af verdens mest unikke flodsafari oplevelser. Udstyret med 14 smagfulde og luksuriøse suiter - ti standard suiter og fire master suiter, alle suiter kommer med en-suite badeværelser (bruser kun) og fuld længde glidende skodder for både privatlivets fred og beskyttelse mod solen.

Hårtørrere, toiletartikler, badekåber og tøfler er til rådighed for din komfort, og elektroniske pengeskabe på hvert værelse er ideelle til opbevaring af dine værdigenstande. Alle suiter rumme to voksne, og to af de større standard suiter kan tage højst tre voksne. Suiterne kan konfigureres med enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge.

Show More
Show Less

Master Suite

Mens begge typer af suiter lader dig slappe af i luksuriøse omgivelser, vores master suiter er lidt større, og har større balkoner, der huser to liggestole og et bord. Vores master suiter har også både side og front skydedøre for en virkelig panoramaudsigt over dine omgivelser.

Show More
Show Less

Standard Triple Suite

To af Standard Suites er tredobbelt værelser med en ekstra seng og kan rumme op til tre voksne hver.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Zambezi Queen by Mantis

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål