WeTu Analytics

Twyfelfontein Country Lodge

Velkommen til Twyfelfontein Country Lodge. Et ægte vartegn beliggende i hjertet af en af verdens mest storslåede vildmarksregioner. Erklæret en UNESCO World Heritage Site, Twyfelfontein i Damaraland er hjemsted for en af de største samlinger af rock-art graveringer fundet i det sydlige Afrika. Ikke alene efterlod Khoi-San og stammer fra oldtiden en sand kulturarv bag, men hele området er præget af naturlige vidundere som Doros krater, Burnt Mountain, Orgelpipes, forstenet skov og ørkentilpassede dyr — hvoraf ørkenen tilpassede elefant nok er den mest kendte arter.

Lodgen ligger langs bjergsiden og blander sig smukt med omgivelserne. Med natursten, omhyggeligt udvalgte malingsfarver og stråtag komplimenterer designet sandstenformationerne med minimal visuel indvirkning på dette maleriske landskab. Storslået udsigt fra dækket over Huab-dalen, ørkensletter og fjerne bjerge giver mulighed for timevis af afslappet komfort, fred og ro.

56 Smukt indrettede værelser imødekommer forskellige rejsebehov, uanset om det er individuelt, familie eller gruppe af venner. Restauranten har et velfortjent ry for udsøgte retter - tilbyder gæsterne en uforglemmelig madoplevelse. Aktiviteter og udflugter på tilbud vil indgyde livslange indtryk og minder.

Twyfelfontein er en destination i sig selv. Føl hjerteslag i Afrika og lyt til hendes sjæl, forbinde med hendes rødder og gå på hendes jord.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Twyfelfontein Country Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål