WeTu Analytics

Twyfelfontein Country Lodge

Ephemeral (Dry) River Drive

Forundre den rige vegetation med mulighed for at støde på ørkentilpassede elefanter i den tørre Aba-Huab River Valley. Vores erfarne feltguider vil tage dig med på en spændende naturområde, fyldt med interessante fakta om området, dets historie og dyreliv. Vær på udkig efter rovfugle, antilope, fe cirkler, Welwitchia Mirabilis og mange andre interessante geologiske formationer. Vores guider har en fremragende rekord for at spore besætninger af frie roaming ørkentilpassede elefanter og vil gøre deres bedste for at mødes med disse storslåede giganter. Rigelig tid er tilladt at tage billeder og udveksle oplysninger om endemisk fauna og flora.

Naturdrevet vender tilbage over dale af savanne, små klitter, den tørre flodseng og interessante geologiske formationer. Et stop ved Welwitchia Hill giver gæsterne mulighed for at stige af køretøjet og nyde en dejlig sundowner i en uspoleret natur indstilling. Tag så mange billeder som du vil af solnedgangen på tværs af ørken-lignende savannesletter og fjerne bjerge. Det er Afrika, når det er bedst.

Efter sundowneren vender gæsterne tilbage til hytten for at friske op og nyde en lækker buffetmiddag.

Gæsterne skal møde deres guide i receptionen 15 minutter før afgangstid for et møde og hilse session. Vejledningen vil give en generel introduktion af turen og fremhæve specifikke sikkerheds- og miljøbestemmelser, der skal overholdes. Gæster opfordres til at gøre brug af denne mulighed for at informere deres guide om specifikke områder af interesse såsom fotografering, fuglefugle, dyr adfærd osv Guiden vil strukturere turen til at fokusere på disse områder af interesse.

Afgangstid: 15:00

Inkluderet: Mineralvand, læskedrikke, øl og mousserende vin.
Varighed: 3,5 — 4,0 timer

Gæsterne rådes til at have tilstrækkelig beskyttelse mod solen og tage varmt tøj sammen om vinteren.

Reservationer kan foretages på forhånd eller i receptionen.

Show More
Show Less

Rock Engravings & Petroglyphs

En tur til Rock graveringer & malerier, The Burnt Mountain og The Organ Pipes ledsaget af en beboer guide. Mange af klippeformationerne er produkterne af forhistorisk vulkansk handling. Fascinerende planter i området inkluderer Welwitschia Mirabilis, Moringa og en rekke Commiphora arter.

Stengraveringer: Graveringerne har meget få skildringer af mennesker; langt størstedelen af graveringerne på Twyfelfontein skildrer dyr og deres spoor. Stengraveringerne på Twyfelfontein afslørede en dybere forståelse af verden for jægerne og de samlere, der boede der i fortiden.

Orgelrør: Disse masser af vinkelrette doleritsøjler er placeret ned langs flodlejet og dannet af indtrængen af vulkansk stendolerit for omkring 120 millioner år siden.

Burnt Mountain: Beliggende et par kilometer fra orgelrørene og synlige fra vejen. Karoo-kalkstenene, der dannede bjerget, blev deponeret for omkring 200 millioner år siden. For omkring 120 millioner år siden, den samme periode, hvor orgelpiberne blev dannet, vulkansk lava indtruderede kalksten og metamorfisme, der gav bjerget dets karakteristiske farve.

Afgangstid: 08h00 (efter morgenmad)
Inkluderet: Mineralvand og sodavand
Varighed: Ca. 3 timer

Show More
Show Less

The Living Museum of the Damara

1. Traditionelle liv i landsbyen:
Oplev den daglige rutine i et traditionelt museum, herunder traditionel smed (fremstilling af våben og værktøj), garvning af læder (produktion af traditionelt tøj), smykker og kunsthåndværk, dans, sang og traditionelle spil, Holy Fire og brand making og meget mere.

2. Bushwalk:
Følg os på en bushwalk, hvor kvinderne samler planter fra bushen til mad, parfume og medicin, og hvor mændene viser dig, hvordan man opsætter fælder, snarer og hvordan de plejede at jage i gamle dage.

3. Traditionelt liv & Bushwalk:
Kombinerer programmer 1 og 2 for den komplette traditionelle Damara-oplevelse.

Børns politik
0 - 2 år gratis
3 - 12 år halv pris

Show More
Show Less

Guided Hiking Trails

Der tilbydes guidede vandrestier om morgenen og eftermiddagen. Under disse stier kan du støde på fascinerende planter i området, herunder Welwitschia mirabilis, Moringa og en række Commiphora arter.

Morgen stier starter 30 minutter før solopgang. Eftermiddagsstier starter ca. 1 time før solnedgang for at give gæsterne tid til at komme tilbage til Lodge før mørke.Varigheden af gåtur vil blive bestemt af guiden, i betragtning af hastigheden og kapaciteter af hver gæst.

Mindst 2 gæster og højst 10 gæster pr. guide.

Show More
Show Less

The Real Adam & Eve

Dette er et drev til Adam & Eve Rock for at se graveringer og en lille bushman maleri, før du fortsætter til Real Adam & Eva maleriet. Historien bag malerierne og graveringerne vil blive forklaret af guiden.

Afgangstid: Kun morgen - Forspørg venligst i receptionen for afgangstid.
Inkluderet: Mineralvand og sodavand
Varighed: Ca. 1,5 timer
Afstand: 20km & derefter en 10 minutters gang til stedet & igen 10 minutters gang til parkering
Højde: 12 meter

Show More
Show Less

Enquiry Form

Twyfelfontein Country Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål