WeTu Analytics

andBeyond Phinda Zuka Lodge

Game Drives (included)

Nyd tidlig morgen og sen eftermiddag spil drev, der fortsætter efter mørkets frembrud. ogBeyond professionelt uddannede guider vil spørge dig om dit foretrukne dyreliv og vil gøre deres bedste for at sikre, at dine præferencer er opfyldt, uanset om det er at spore en bestemt art eller bruge mere tid på at nyde hver observation og lære vaner dyrene at kende. De vil også fortælle dig om vegetationen i regionen og forklare opførslen hos de dyr, du støder på. I nogle tilfælde vil guiderne kunne identificere individuelle dyr og fortælle dig om deres historie og vaner.

AndBeyond Phinda Private Game Reserve er kendt for sine ekstraordinære observationer af den undvigende gepard og den sjældne sorte næsehorn samt Big Five. Der er også en række bosiddende løveprider og rangers vil gøre deres bedste for at give dig en ekstraordinær observation af alle disse dyr.

Show More
Show Less

Interpretive Nature Walks and Big Game Viewing Walk (Included; subject to the availability of a qualified guide)

Ledsaget af din ranger, nyd en fortolkende natur gåtur, omkring lodge, hvor du lærer mere om snørklede af den afrikanske busk, fra at opdage fascinerende flora og læse dyrespor med din guide til at møde mindre dyreliv på tæt hold.

Show More
Show Less

Pangolin Conservation Experience (additional cost)

Pangoliner er det mest pocherede pattedyr på planeten. De er dyr i skyggelandet for udryddelse. Deltag i vores enestående Pangolin bevaringsoplevelse, og støtte os i dette banebrydende initiativ til at genetablere Temmincks [jord] pangolin i en region, hvor de er uddød lokalt. Intensiv overvågning ved hjælp af VHF og GSM/UHF tracking tags er et centralt element i dette projekt. Rejs med vores specialiserede bevaringsteam, når de lokaliserer dyret, erstatter GSM/UHF-tagget, foretager generelle sundhedstjek og indsamler vigtige data.

Din oplevelse:
Deltag i denne privatguidede pangolin forsknings- og overvågningsoplevelse hos &Beyond Phinda Private Game Reserve, og du vil støtte bevarelsen af verdens mest smuglede pattedyr. I denne fortolkende og eksklusive aktivitet vil gæsterne deltage i en forsker, da han (eller hun) lokaliserer en af de pangoliner, der er blevet genintroduceret til reserven. De vil have den sjældne mulighed for at observere de unikke funktioner og bemærkelsesværdige tilpasninger af disse blide skabninger første hånd som vores forsker gør et generelt sundhedstjek, og downloader kritiske forskningsdata fra UHF tag knyttet til hver pangolin.

Denne eksklusive oplevelse er tilgængelig mod et tillægsgebyr og afhænger af tilgængelighed. Det vil finde sted om eftermiddagen eller aftenen om vinteren eller om natten om sommeren. Gæster skal være 16 år eller ældre for at deltage. Hvis mindre end 6 gæster, skal der reserveres et privat køretøj. Gæsterne får desværre ikke lov til at røre ved eller håndtere dyrene.

Show More
Show Less

Maputaland Beach Adventure (additional cost)

De store sandstrande ved Maputaland kystlinje giver en smuk ramme for en halvdags strandudflugt. Nyd solen, plask i det varme vand i Det Indiske Ocean, slap af med en god bog, spil strandspil, tag afslappet ture langs kysten eller snorkel ved siden af Jesse Point, et beskyttet marine reserve.

Show More
Show Less

Indian Ocean Scuba Safari (additional cost)

Sodwana Bay, der er anerkendt som et af de ti bedste dykkersteder i verden, byder på masser af fisk og liv i havet hele året. Koralrevens kløfter, afsatser og pinnacles er hjemsted for mere end 1 200 fascinerende fiskearter.

Show More
Show Less

Black Rhino Tracking On Foot (additional cost)

Slip på et par vandresko og tilbring morgenen med en ekspert ranger og tracker for at finde det sjældne og truede sorte næsehorn til fods. Følg næsehorn spor, genkender næsehorn middens og skrabe indlæg, og læs tegn på bushen på jagt efter dit stenbrud.

Show More
Show Less

Turtle Nesting Adventure (additional cost)

I fire måneder på den sydlige halvkugle sommer, de enorme læderryg og loggerhead skildpadder dukke op fra Det Indiske Ocean ved Sodwana Bay for at lægge deres dyrebare æg i sandet. Efterhånden som månen stiger op over havet, vokser spændingen, mens du kører langs den øde kystlinje for at finde friske skildpaddespor, der dukker op fra havet og rejser langs stranden for at finde en passende redeplads. Se som den kvindelige skildpadde graver sin rede og lægger sin kobling på op til hundrede æg.

Sæsonbetonet: Tilgængelig november til februar.

Show More
Show Less

Zulu Village Tour (additional cost)

Besøg et Zulu-samfund lige udenfor ogBeyond Phinda Private Game Reserve og interagere med de venlige Zulu mennesker. En ekspert ogBeyond guide vil eskortere dig gennem samfundet og dele interessant indsigt i Zulu-kulturen og dens fascinerende skikke, overbevisninger og traditioner. Du vil blive inviteret ind i en traditionel gård og får den sjældne mulighed for at være vidne til de daglige rutiner og livsstil i en landlig Zulu familie. Lær om familiestrukturerne, hvordan hjemmene er bygget, hvorfor kvæg er så højt æret og meget mere. Senere vil du tilbringe tid med den højt respekterede lokale sangoma (heksedoktor/traditionel healer), der vil forklare Zulu forfædres vidundere og deres åndelige overbevisninger. Eventyret slutter med et hurtigt stop på Mbhedula Craft Market, hvor det smukke værk af 43 Zulu håndværkere fremvises. Det er et godt sted at finde den perfekte souvenir af din tid med Zulu-folket.

Show More
Show Less

Specialist Walking Safari (additional cost)

For dem, der søger en aktiv spænding ud over spændingen ved Big Five observationer på et spil drev køretøj, ogBeyond Specialist Walking Safaris tilbyder en mulighed for at forbinde med den afrikanske busk, interagere med alle sine indbyggere, fra største til mindste. Drag ud på et heldagseventyr i dit private køretøj, hvor dine fødder træder i sporene fra zebra og bøffel, dine næsebor fylder med duften af knuste vilde græs, mens du skubber gennem bushen, og alle seks sanser vækkes igen, når Afrika rører dig, og du rører Afrika.

Show More
Show Less

Photographic Safari (additional cost)

Fotografiske entusiaster, fra begyndere til avancerede, kan nu fange de vidunderlige landskaber og magiske skabninger af AndBeyonds Phinda Private Game Reserves, ved at drage fordel af et fuldt udstyret fotografisk safari køretøj. Køretøjet er udstyret med topmoderne kameramonteringer og passer til højst fire gæster, hvilket sikrer eksklusivitet under din safarioplevelse.

Gæsterne kan vælge mellem følgende to muligheder:
1. Specialist Fotografisk Safari
• Har en ekspert fotografisk guide ledsage dig. Vores ekspertguider vil bruge deres omfattende erfaring inden for dyreliv, fugle- og landskabsfotografering til at hjælpe dig med at få et helt livs skud!
• Højst fire gæster.
2. Fotografisk Safari køretøj
• Book kun fotografisk safari køretøj — højst fire gæster.
• Fotografiske entusiaster vil blive drevet og styret af en andBeyond safari guide.

Show More
Show Less

A Night Under the Stars (additional cost)

Tilbring natten med at sove direkte under stjernerne i hjertet af busken på dette spændende natteeventyr. Når solen går ned i slutningen af dit eftermiddagsspil, vil du komme til en smuk lysning midt i bushen, hvor komfortable senge med varme dyner og tæpper samt bølgende myggenet er sat op for dig. Træk din stol op til det flammende lejrbål og skål solnedgangen, efterhånden som mørket bliver dybere. Nyd et lækkert måltid tilberedt på åben ild og falde i søvn i fuldstændig ro, omgivet af Afrikas natlyde og holdes sikker af en bevæbnet vagt.

Show More
Show Less

Ocean safari (additional cost)

Mens du nyder den ekstraordinære Big Five &Beyond Phinda Private Game Reserve, hvorfor ikke forkæle dig selv med en Ocean Safari, der giver en vidunderlig mulighed for at støde på nogle af Sydafrikas smukke marine liv. Dette spændende eventyr, ombord på et oppusteligt skib og i selskab med en certificeret dykkermester, tilbyder udsigten til at møde og svømme med vilde delfiner, snorkling midt i blomstrende rev og chancen for at se pukkelrygg og sydlige højre hvaler (sæsonbestemt).

Show More
Show Less

Private Safari (additional cost)

Denne eksklusive safari, der er planlagt specielt til dig, giver dig mulighed for at udforske bushveld med din helt egen dedikerede ranger, tracker og køretøj. Spildrev kan være så lang eller så kort som du ønsker. Måltiderne kan nydes på hytten, udendørs i picnic-stil eller nydes i skyggen af træerne. Dine specifikke områder af interesse kan dækkes, fra insektriget til store flokke af bøffel eller stolte af løve.

Show More
Show Less

Elephant Conservation Experience (additional cost)

Vær blandt fire grupper, op til otte gæster hver, som vil have en gang i livet mulighed for at deltage i AndBeyond Phinda Private Game Reserve elefant bevarelsesprojekt. Her får du mulighed for at være vidne til en elefantdarting og hjælpe med at ændre den sovende pachyderms radio krave. Fire af de elefantkraver, der anvendes i Phindas forskningsprogram, skal udskiftes, og gæsterne inviteres til at deltage i denne ekstraordinære oplevelse.

Tilgængelig mod et tillægsgebyr (undtagen indkvartering), Gæster skal være 12 år og ældre for at deltage og er afhængig af tilgængeligheden af dyrelægen og helikopterpiloten. Hvis mindre end 6 gæster, skal der reserveres et privat køretøj. Minimum ophold på 3 overnatninger kræves for at sikre gunstige vilkår for darting.

Show More
Show Less

Rhino Conservation Experience (additional cost)

Nyd en gang i livet mulighed for at komme tæt på og personlig med et næsehorn på ogBeyond Phinda Private Game Reserve, mens du hjælper med at bevare denne sjældne art. Dette eventyr giver gæsterne mulighed for at opleve fangst og darting af et næsehorn og hjælpe veterinære team med at hakke de sovende dyr øre til forskning og sikkerhedsovervågning. Ørehak samt mikrochips placeret i hornet giver forskere mulighed for korrekt at identificere forskellige næsehorn på reserven. Grupper på op til otte gæster hver (som deler det samme køretøj) kan deltage i hele processen, lige fra at lokalisere og darte næsehornet med helikopter til den aldrig gentagne mulighed for at røre den bedøvede gigant under udhugningsproceduren. Gæsterne skal tilbringe mindst tre nætter på AndBeyond Phinda Private Game Reserve.

Show More
Show Less

Massage: Quiet Mind Journey (additional cost)

I er forpligtet til at skabe en personlig bekræftelse for at genvinde en ubetinget accept og kærlighed til dig selv og genoprette forbindelsen med jeres sjæl for at frigive al negativ energi indefra. En unik blanding af
aromaterapi og planteolier valgt specifikt af dig, der kombinerer dyb væv massage teknikker til at bringe afslapning til trætte, ømme muskler tillader krop og sjæl til at vende tilbage til perfekt ligevægt. Vælg mellem en blanding af aromaterapi olier til enten destress, hydrat, slappe af eller detox.

Fuld krop: 90 min
Kun ryg og nakke: 30 min.

Show More
Show Less

Massage: Healing Earth African Shea Butter (additional cost)

African Shea Butter har længe været hyldet for sine kraftfulde helbredende og nærende effekter. Afslappende nærende og energigivende denne fulde kropsmassage er rettet mod specifikke områder eller spændinger og muskelgener ved hjælp af dybe vævsteknikker, hvor smerten afhjælpes dramatisk.

Fuld krop og hovedbund 75min
Ryg, hals og hovedbund 45min

Show More
Show Less

Massage: Soul of the Earth Celebration (additional cost)

Genvække din sjæl med en kombination af kraftfulde afrikanske aromaterapiolier og botaniske bodybalms, der kombinerer traditionelle afrikanske Calabash- og bambusværktøjer med menneskelig berøring og rytmisk bevægelse i dette overbærende ritual, den ultimative kilde til afslapning, der giver balance til dit sind, krop og sjæl i hjertet i Afrika, menneskehedens vugge, gennem touch og vibrerende lydterapi ved hjælp af gamle lydværktøjer og teknikker.

Vælg afrikansk kartoffel for sine ældgamle helbredende kræfter, Marula Neroli for en sensorisk Indulgence, Kalahari Melon for sine fugtgivende egenskaber, Mongongo møtrik til Detox eller kanel og orange til fast og tone

Fuld krop og hovedbund: 90min
Tilbage og hovedbund: 60min

Show More
Show Less

Massage: Earth Glow Body Polish and Wrap (additional cost)

Genvække dine sanser gennem blid eksfoliering og indhyller din krop med inspirerende blandinger af naturlige afrikanske æteriske olier og plantestoffer. Vi starter behandlingen med en tør polish efterfulgt af en fuld kropspæk for at lindre spændinger og forny huden. Vi gør derefter wrap og en overbærende fuld kropsmassage ved hjælp af vores kraftfulde samling af indfødte afrikanske olier og balsam.

Vælg afrikansk kartoffel for sine ældgamle helbredende kræfter, Marula Neroli for en sensorisk Indulgence, Kalahari Melon for sine fugtgivende egenskaber, Mongongo møtrik til Detox eller kanel & Orange til fast og tone

90min

Show More
Show Less

Massage: Africa Hand and Foot Treaments - African Footprint Ritual (additional cost)

Smelt væk stress og foryng dine trætte ben med denne fodbehandling, som vil give dine fødder følelse hydreret, blødgjort og silkeblød, klar til at erobre den afrikanske busk. Dine fødder er gennemblødt i en afrikansk glæde energigivende salt blød, skrubbet med foryngende pebermynte og eukalyptus scrub og balsameret i afrikansk sheasmør. Slap af, når du får en skulder- og hovedbundsmassage og afslut behandlingen med en kølende fodgel for at sætte den sidste fjeder i dit trin

30 min
60 min

Show More
Show Less

Massage: Africa Hand and Foot Treaments - African Handprint Ritual (additional cost)

Det ultimative håndritual. Dine hænder er poleret med en ren Peppermint & Aloe Vera polish og neglebånd restaureret med indfødte helbredende olier. Dine hænder bliver derefter balsameret med afrikansk sheasmør. Slap af, mens du modtager en skulder- og hovedbundsmassage og afslutter behandlingen med en nærende Pinotage-håndoliemassage, så dine hænder føles bløde og foryngede.

30 min
60 min

Show More
Show Less

Massage: WildChild Beauties and Buddies (additional cost)

En WildChild skal også forkæle

Sug de trætte små fødder i Healing Earth Lavendel og Jasmine boble bad, efterfulgt af en Mango Orange scrub, tå neglepleje og mini fod kildre og gnide. For at genoplade din energi vil en 15min ryg-, nakke- og skuldermassage med ren Aloe Vera Gel garantere at sende vores spirende rangers ud på deres næste eventyr i African Bush. Afslut din behandling med en African Tribal Face Paint, og hvis du vælger at, skal du forlade med dine egne Beauties and Buddies Pamper Kit for at huske dit eventyr i naturen og minde dig om, hvor vigtigt det er at pleje jorden, dyrelivet og folk i denne verden.

Behandling 30min
Skønheder og venner forkæle Kit

Show More
Show Less

Massage: Zulu Celebration Journey (additional cost)

Healing Earth har legemliggjort den pulserende fusion af farverige perlearbejde, der bevarer Zulukulturen fra fortiden, nutiden og fremtiden inden for Shangaan Celebration Journey.

Vores Journey starter med en Zulu Foot Ritual, hvor saltkrystaller infunderes med planteekstrakter bruges til at rense udefrakommende elementer, hvilket sikrer en positiv og kontinuerlig strøm af energi i klient-terapeuten rejse.

Rejsen fortsætter med en smuk kropsrensning, ved hjælp af en forfriskende Healing Earth Tanga-Orange polsk blandet med indfødte olieekstrakter til grundigt rense huden. En dejlig afslappende massage terapi følger med vores Zulu Body Butter, beriget med afrikansk sheasmør, kokosolie og en rig krydderi blanding, der efterlader din krop, sind og sjæl fornyet og forfriskende.
For at afslutte din rejse opfordrer vi Regnen med vores Ancient Zulu Thank Celebration til at markere afslutningen på vores signaturterapi og som et symbol på Zulukulturen, hvor regn er symbolsk som et afgørende liv, der giver kraft af nye begyndelser, velstand og foryngelse.

Kunderne omfavner Zulukulturen og er begavet med en juvel af Zulu beadwork, som er blevet intuitivt valgt og derved holder en varig hukommelse og en dyb rodfæstet forbindelse til den afrikanske jord og dens folk.

90min

Show More
Show Less

Enquiry Form

andBeyond Phinda Zuka Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål