WeTu Analytics

andBeyond Grumeti Serengeti River Lodge

&BEYOND Grumeti Serengeti River Lodge ligger i den fjerne vestlige del af Serengeti. På grund af sin fjerne beliggenhed er der meget få hytter i denne uberørte del af parken, hvilket betyder, at gæsterne kan forvente det ultimative eksklusivitet.

Lodge er perfekt beliggende på bredden af en biflod af Grumeti-floden. Ved hjælp af flodens naturlige bueform og hyldest til de cirkulære former af en traditionel Masai manyatta udfolder logen sig for at afsløre en underspillet følelse af luksus.

At gå ind i gæsteområdet ved ankomsten er en rigtig wow øjeblik. Rummelige dæk er perfekte til at nyde solnedgange med udsigt over floden, og lejrens swimmingpool med fælg giver udsigt over de sæsonbestemte flodbassiner nedenfor. Nærheden til vand trækker et væld af dyreliv hele dagen og natten.

Berøring af jorden let og tilsyneladende flyder over landskabet, 10 nostalgisk elegante og meget rummelige, gæst suiter tilbyder naturligt lys, en enorm seng, bad, en indendørs/udendørs bruser (med en spektakulær udsigt) og mousserende privat dyb pool. En ny familiesuite er blevet indarbejdet med et lille ekstra soveværelse vedhæftet.

Lodgen er udsmykket med Kitenge-tekstiler og fremhævet med stenvægge og har også de levende farver i fiskersamfundene omkring Lake Victoria og de grå toner, der er repræsentative for flodhedeskjul, der er smukt vævet ind i dybt komfortable møbler og skræddersyede, håndlavede beslag.

For en komplet køkken nedsænkning, forventer menuer, der er ukomplicerede, nemme at spise, friske, sunde og sunde. Den traditionelle boma vil stadig være helten i natlig spisning og håndværksmæssige pizzaer samt salt-crusted, hele bagt fisk, der hylder regionens store søer, vil også blive serveret i dette unikke rum. Selvfølgelig er logens velkendte morgenmadsbakker med frisk juice og hubagt brød absolut ikke at gå glip af. Et interaktivt køkken skaber plads til gæster til at arbejde sammen med kokke og planlægge deres menuer for dagen. Nyd hyggelige eftermiddage og aftener omkring den centrale cirkulære bar; et mesterværk af vævede stoffer og dramatiske glaskugle lys installationer.

For dem, der leder efter en aktiv træning, skal du gå til gymnastiksalen. Men hvis du har lyst til en forkæle session, overgiv dig til en massage på værelset.

To gange dagligt spil drev fra lodge ofte støder store løve bryster og klaner af hyæne, store besætninger af bosiddende sletter spil samt de særlige sort-hvide colobus aber, fundet ingen andre steder i Serengeti. Sjældent at se andre køretøjer giver en enestående spiloplevelse.

Show More
Show Less

Enquiry Form

andBeyond Grumeti Serengeti River Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål