WeTu Analytics

andBeyond Grumeti Serengeti River Lodge

Beliggende i den fjerne vestlige rækkevidde af Serengeti National Park, forventer en privat Serengeti-safarioplevelse komplet med hjemmehørende flodhestbælg og bemærkelsesværdige løvestolthed.

Perfekt beliggende på bredden af en biflod af Grumeti-floden, i de afsondrede vestlige dele af Serengeti National Park, &Beyond Grumeti Serengeti River Lodge deler betagende udsigt og enestående observationer.

På grund af sin fjerntliggende beliggenhed, der er meget få hytter i denne uberørte del af parken, giver mulighed for en intim og eksklusiv Serengeti safarioplevelse. Spildrev to gange dagligt fra lodgen støder ofte på store løvestolthed og klaner af hyæne, store flokke af bosiddende slettespil såvel som de specielle sort-hvide colobus-aber, findes intet andet sted i Serengeti.

Brug af flodens naturlige bueform, og hylder de cirkulære former for en traditionel Maasai manyatta, lodgen udfolder sig for at afsløre en diskret følelse af luksus. Pyntet med Kitenge-stoffer og fremhævet med stenvægge, lodgen har også de livlige farver i fiskersamfundene omkring Victoria-søen og de grå toner, der er repræsentative for flodhesthud, der er smukt vævet ind i dybt komfortable møbler og skræddersyede, håndlavede fittings.

At gå ind i gæsteområdet ved ankomsten er et rigtigt"wow“ øjeblik. Rummelige dæk er perfekte til at nyde solnedgange med udsigt over floden, og lodgens mousserende fælgstrøms-swimmingpool giver udsigt over de sæsonbestemte flodhestbælge nedenfor. Nærheden til vand trækker et væld af dyreliv hele dagen og natten.

Berøring af jorden let og tilsyneladende flydende over landskabet, 10 nostalgisk elegante og meget rummelige, gæst Suites tilbyder naturligt lys, en enorm seng, bad, en indendørs bruser (med en spektakulær udsigt), og en privat dyb pool. En familiesuite med tilføjelse af et mindre børneværelse giver eventyrlystne familier en unik mulighed for at udforske den afrikanske busk sammen.

Fejrer den lokale kultur og køkken, blive nedsænket i lodgens udsøgte måltider, fra morgenmad til middag. Meget elskede og velkendte morgenmadsbakker, komplet med friskpresset juice og husbagt brød, må absolut ikke gå glip af, mens det interaktive køkken skaber et rum for gæsterne at arbejde sammen med kokke og planlægge deres menuer for dagen. Den traditionelle boma, en helt af natspisning, serverer et udvalg af håndværksmæssige pizzaer, og salt-crusted, hele bagt fisk, der hylder regionens store søer, blandt mange andre lækre måltider. Nyd hyggelige eftermiddage og aftener omkring den centrale cirkulære bar; et mesterværk af vævede stoffer og dramatiske glaskuglelysinstallationer.

For dem, der leder efter en aktiv træning, gå til gymnastiksalen. Men hvis du har lyst til en forkæle session, overgiv dig til en afrikansk wellness-behandling på værelset.

Show More
Show Less

Enquiry Form

andBeyond Grumeti Serengeti River Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål