WeTu Analytics

andBeyond Grumeti Serengeti River Lodge

Safari Game Drives

Vi tilbyder to gange dagligt spil drev, med solopgang og sundowner stopper. &Beyonds professionelt uddannede guider vil spørge dig om dit foretrukne dyreliv og vil gøre deres bedste for at sikre, at dine forventninger bliver opfyldt, uanset om det er på udkig efter en bestemt art eller bruger tid på hver observation observere unikke dyreadfærd.

Show More
Show Less

Birdwatching

Keen birders vil glæde sig over muligheden for at fuglese, mens de er på spildrev. Udforsk parken på jagt efter sine 350 arter. Vi har valgt vores foretrukne Star Birds til reservatet, og hvis du finder dem alle, fejrer vi med en flaske mousserende vin tilbage på lodgen.

Show More
Show Less

Stargazing

Den afrikanske nattehimmel er virkelig et syn at se. Sid under et tæppe på en million stjerner og nyd en grundlæggende astronomilektion fra din guide, der lærer dig at navigere ved hjælp af stjernerne, kortlægge himlen, og påpege berømte konstellationer.

Show More
Show Less

Community visit

Uden tvivl et højdepunkt på ethvert ophold i Tanzania, et samfundsbesøg giver mulighed for at engagere sig med de venlige lokale folk. Få førstehånds viden om Africa Foundation"s forskellige projekter til forbedring af uddannelse, sundhedspleje og vandadgang i Lukungu-samfundet.

Show More
Show Less

Guided Nature Walk (Additional Cost)

Det perfekte alternativ til spildrev, en guidet naturvandring tilbyder den utrolige oplevelse af at udforske den verdensberømte Serengeti National Park til fods. Ideel til ivrige fuglefugle og ivrige fotografer, der er så meget at se og lære under en guidet tur, og muligheden for at komme tæt på slettespil er spændende.

Der opkræves yderligere omkostninger.

Show More
Show Less

Hot Air Balloon Safari (Additional Cost)

Start på en safari ovenfra, i komforten af en massiv, vævet kurv, sikkert fastgjort til en bølgende ballon. Den timelange flyvning flyder over Serengeti"s endeløse sletter, draperet med rigeligt dyreliv. Gå over frodige patchworks af græsarealer og skov, undre sig over et af Afrikas mest blomstrende økosystemer.

Sæsonbestemt. Der opkræves yderligere omkostninger.

Show More
Show Less

Healing Earth wellness treatments (Additional cost)

&Beyond Grumeti Serengeti River Lodge tilbyder den perfekte mulighed for blot at slappe af og genoprette forbindelsen efter en lang rejse eller safari. Forkæl dig selv med en sjæl-beroligende wellness-behandling i din suite. Overbærende terapier udføres ved hjælp af Healing Earth-produkter, lavet af naturlige lokale ingredienser.

Der opkræves yderligere omkostninger.

Show More
Show Less

Private yoga sessions (Additional cost)

Væk dine sanser igen midt i den fantastiske baggrund af Grumeti Serengeti River Lodge. Her, med flodhestens grynt i det fjerne, kan du nyde en række yogabevægelser designet til at strække, styrke og justere dit sind, krop og sjæl.

Der opkræves yderligere omkostninger.

Show More
Show Less

Private vehicle safari (Additional cost)

Skræddersyet til dig, denne eksklusive safari giver dig mulighed for at udforske bushveld med din helt egen dedikerede guide og køretøj. Spildrev kan være så lange eller så korte, som du ønsker, dækker dine personlige interesser, fra insektriget til store flokke bøffel til stolthed af løve. Måltider kan være på lodge eller under tårnhøje træer.

Der opkræves yderligere omkostninger.

Show More
Show Less

Lake Victoria Day Tour (Additional cost)

Denne heldagstur til bredden af Victoriasøen lover en kombination af dyrelivseventyr & utroligt fugleliv, et indblik i et fiskerisamfunds liv og en kulturel forbindelse til Sukuma-stammen. Et morgenspil kører gennem Serengeti fører gæsterne til parkporten. Herfra er der 20 minutters kørsel til søbredden med mulighed for at stoppe og lære om arbejdet i Africa Foundation på Lukungu Primary School. Ved ankomsten til Victoriasøen kan gæsterne vælge at tage af sted på fiskesafari eller fugleture i en traditionel kano, besøge det traditionelle fiskemarked eller traditionel healer og bare nyde de storslåede lanscapes og roen i søen. En picnic frokost vil blive nydt, før gæsterne tager af sted på deres hjemrejse.

Der opkræves yderligere omkostninger.

Show More
Show Less

Enquiry Form

andBeyond Grumeti Serengeti River Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål