WeTu Analytics

andBeyond Grumeti Serengeti River Lodge

Game drives (Included)

Beliggende i den vestlige korridor af den berømte Serengeti National Park, dyreliv visning på ogBeyond Grumeti Serengeti National Park er virkelig enestående hele året. Lejrens beliggenhed på en biflod til Grumeti-floden betyder, at den er ideelt placeret til observation af dramatiske flodovergange, når den berømte Great Wildebeest Migration ligger i området. Dog kan dyrelivet blive endnu mere spektakulære, når Migrationen ikke er i nærheden, med en overvældende tæthed af året rundt dyreliv og relativt få turister stødt på i denne del af reserven. Mens lejren selv er beskyttet i flodbredden krat og giver smuk udsigt over en flodbøjning beboet af flodhest, kører spillet ud i de åbne sletter, hvor gæsterne kan nyde de indbegrebet af Serengeti landskaber i åbne 4x4 safari køretøjer med lærred baldakiner.

Med Grumeti-floden giver en permanent vandkilde, er området særligt rigt på rovdyr, med massive løvestolte og omfattende klaner af hyæne nummerering op til hundrede ofte spottet. Floden tiltrækker også store besætninger af bøffel og elefant, mens de åbne sletter er det ideelle levested for gepard. Riverside drev er bundet til at opdage de massive krokodiller, som området er kendt for, mens fuglefugle vil blive forbløffet over antallet af endemiske arter spottet i hele området. Krydset nær lejren er hjemsted for colobusaber, som ikke kan ses andre steder i Serengeti, mens området også er vært for en langt mindre kendt migration, hvor et stort antal topi-antiloper bevæger sig hen over sletterne.

Show More
Show Less

Hot Air Ballooning (Additional Cost)

Se Serengeti ovenfra med denne virkelig spektakulære Hot Air Ballooning oplevelse. Forundre udsigten og dyrelivet ovenfra, da du nyder denne oplevelse af et liv, der virkelig vil være med dig for evigt. Det er et sjældent og dyrebart eventyr, der aldrig skal glemmes.

Sæsonbestemt. Der gælder yderligere omkostninger.

Show More
Show Less

Lake Victoria Full Day Trip (Additional Cost)

Denne heldagstur til bredden af Lake Victoria lover en kombination af dyreliv eventyr, sightseeing, fiskeri spænding og kulturel indsigt. En morgen spil kører gennem Serengeti tager gæster til parken gate. Herfra er der 20 minutters kørsel til søbredden med mulighed for at stoppe og lære om arbejdet i &Beyond Foundation på Lukungu Primary School. Ved ankomsten til Lake Victoria, kan gæsterne vælge at tage afsted på en fiskesafari udflugt i en traditionel kano, besøge den traditionelle læge, klappe med i rytmen, mens landsbyboerne udfører en lokal dans eller blot beundre de storslåede landskaber. En picnic frokost serveres på søbredden, før gæsterne tager afsted på deres hjemrejse.

Der gælder yderligere omkostninger. Minimum 2 gæster og minimum 1 måneders varsel kræves.

Show More
Show Less

Healing Earth Massages (Additional cost)

&Beyond har indgået partnerskab med Healing Earth, et førende naturligt, miljøvenligt og holistisk spa- og hudplejefirma, for at producere en ægte afrikansk spa-oplevelse for sindet, kroppen og sjælen. Terapeutisk i sin tilgang bruger Healing Earth kun alle naturlige ingredienser og æteriske olier. De frodige spa-produkter og beroligende behandlinger er inspireret af visdommen hos Afrikas traditionelle healere og fejrer vores kontinents levende arv, samfund og planteliv.

Show More
Show Less

Enquiry Form

andBeyond Grumeti Serengeti River Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål