WeTu Analytics

Karen Blixen Camp

Luxury tent

(22 rooms)

Karen Blixen Camp omfatter 22 store luksustelte — hvert sæt på en smuk træplatform med en rummelig veranda. På puden daybed kan man nyde en eftermiddag siesta, tager i de vidunderlige omgivelser.

Hvert telt har eget badeværelse og møbleret med en stor komfortabel seng, vævede tæpper og en hyggelig lænestol, der giver dig det ultimative inden for camping luksus. Der er eget badeværelse med toilet, 2 håndvaske og en romantisk udendørs bruser med fantastisk udsigt til himlen. Vandet opvarmes ved hjælp af solpaneler for at undgå brug af brænde og dermed bevare Mara Woodlands. Elektricitet leveres i alle telte 24 timer i døgnet ved udvidet solpanel system og batteri lagring bank.

Telte kan konfigureres til enten enkelt-, dobbelt- eller 2-personers belægning, hvor der efter forudgående aftale kan tilføjes en 3. og endda 4. seng til børn under 12 år. Vores familie enhed består af to telte med en fælles veranda.

Alle telte er placeret med uforstyrret udsigt langs floden Mara giver unikke og private spil visning til Oloololo Escarpment og dens rige dyreliv.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Karen Blixen Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål