WeTu Analytics

Karen Blixen Camp

Game drives

Karen Blixen Camp inviterer vores gæster til spil drev i Mara North Conservancy for den mest eksklusive og private safari oplevelse. Besøg Leopard Gorge, et vigtigt børnehaveområde for løver, geparder og leoparder, der er blevet berømt af BBC's Big Cat dagbog.

Gæsterne på Karen Blixen Camp er i stand til at nyde de tidlige morgenspil, eftermiddagsspil, heldags spil drev og spændende natspil drev i Mara North Conservancy. Vi opfordrer dig til at udforske den nordlige korridor i vores befrielsesområde med de majestætiske Lemek Hills; et meget vigtigt dyreliv tilflugtssted specielt til en flok truede afrikanske vilde hunde.

I løbet af migrationssæsonen (eller på anmodning) tilbydes gæsterne mulighed for at gå til en hel dags spil drev til Masai Mara National Reserve eller Mara Triangle for at få en chance for at se tusindvis af wildebeests og zebraer krydser Mara-floden. Bemærk venligst de ekstra parkeringsgebyrer.

For den ultimative safarioplevelse bruger Karen Blixen Camp åbne Toyota Land Cruisers som vores foretrukne safarikøretøjer. Spildrev udføres med en meget erfaren chauffør guide, der er forpligtet til at dele hans eller hendes viden om vilde dyrs adfærd og kompleksiteten af Mara Ecosystem. Ikke mere end seks gæster i hvert spil køretøj sikrer den mest komfortable oplevelse med opmærksomhed givet til enhver besøgendes dyreliv interesse. Spil kørsel på Karen Blixen Camp er en fremragende safari oplevelse.

Show More
Show Less

Bush walk

Spil vandreture er alvorlige sager, da du vil gå lige midt i det store spil jord. Stå tæt på de mægtige termitbakker. Prøv at komme tæt på overflod af almindelige spil beboer savannen, se dig med frygtsom nysgerrighed, mens du langsomt nærmer dig dem.

Spil walking er en fantastisk oplevelse. Det giver dig en intens følelse af storheden og det forbløffende Masai Mara Ecosystem. Gå næsten stille gennem de forskellige arrays af græs og nyd den friske duft af sletter og solens stikkende varme.

Vi vil spore og forsøge at komme tæt på det almindelige spil som giraffer, wildebeests, zebraer, topis, Grants gazeller, Thompsons gazeller, gule bavianer og Kirks dikdik. At lære om disse fascinerende dyr og forstå de meget unikke adfærdsmæssige og anatomiske tilpasninger hjælper med at passe dem ind i deres rolle i Mara-økologien. Af sikkerhedsmæssige årsager undgår vi enhver kontakt med de store fem som elefanter, bøfler eller nogen af de store katterovdyr.

Show More
Show Less

Birding

Fuglekiggeri er et vigtigt og interessant element i hvert spil drev og med over 550 fuglearter i Masai Mara, endemics til Østafrika, at se fuglernes adfærd er virkelig et eventyr på egen hånd.

Tag dig tid til at nyde fuglelivet i Masai Mara. Fugle er en vigtig del af Masai Mara Ecosystem. Du kan forvente at se mange forskellige arter fra de større kraner og bustards til de farverige ruller og bispisere.

Man kan også nyde det rige fugleliv omkring lejren. De skyggefulde træer og buske i haven giver en dejlig fuglehabitat, der tiltrækker fugle hele året rundt. Fuglene omkring lejren er vant til mennesker, og det gør det lettere at se dem på tæt hold end ude i marken.

Kombinationen af flodens habitat, som tiltrækker vandfugle som hamerkops, hejrer, gæs og sandpipers og den skyggefulde have, som er et tilflugtssted for lilla skolæst, vævere, stære, musebirds, hvid-browed robin-chats, sodede chats og skarlagen-chested solfugle gør Karen Blixen Camp til det ideelle sted at nyde vidunder kenyanske ornitologi.

Show More
Show Less

Balloon safari

Der er intet som at flyve højt over den storslåede afrikanske Savannah i en varm luftballon; at se naturen i bedste fald fra et fugleperspektiv er utænkeligt. Indtil du faktisk har prøvet det.

Det spændende eventyr begynder, da de første lyserøde stråler af lys ses på himlen. Da det tavse inflationssystem fylder ballonen med varm luft, vil kaptajnen bede dig om at klatre ind i kurven, suspenderet under ballonen.

Din angst vil blive erstattet af et rush af adrenalin og spænding, når ballonen lydløst løfter fra jorden og Masai Mara vil falde væk under dine fødder og en helt ny og fantastisk udsigt vises med flokke af elefanter, der vakler under dig.

Efter en times fascinerende langsom ballon cruising, vil du lande og en overdådig champagne morgenmad sat midt i bushen venter dig. Dette er en virkelig magisk og uforglemmelig safari oplevelse.

Show More
Show Less

Community visits

Oplev, hvordan Masai-folket lever midt i bushen med zebraer græsning og løver brølende lige uden for deres hjem og lærer deres kultur og skikke at kende på et besøg i den traditionelle Maasai landsby, den lokale grundskole eller den travle markedsdag.

Størstedelen af Maasai praktiserer stadig deres traditionelle livsstil og lever som pastoralister med kvæg i centrum for deres kultur og sociale liv. De er meget stolte af at byde gæster velkommen og fortælle om deres hverdag i busken.

Karen Blixen Camp understøtter det lokale Maasai-samfund, og gæsterne kan besøge Mararienda Village, den lokale grundskole og det travle Maasai-marked.

Show More
Show Less

Kikao Conference Centre

Et unikt skræddersyet konferencetelt placeret i Karen Blixen-lejren, der ligger ved bredden af Mara-floden og er velegnet til møder og arrangementer med omfattende faciliteter og en bred vifte af spisemuligheder, herunder buskspisning.

Kikao Centre kan komfortabelt rumme op til 60 personer i teaterstil. Det er fuldt udstyret med alt nødvendigt mødeudstyr som LCD-projektor, væg stor skærm, White Boards og papirvarer. Det kan også rumme 40 personer i enten bestyrelseslokalet eller et klasseværelse oprettet.

Show More
Show Less

Bush wedding

Fejr dit bryllup på Karen Blixen Camp med en romantisk ceremoni afholdt på den imponerende Masai Mara savanne og nyd et privat middagsselskab med udsigt over Mara-floden.

Brylluppet på Karen Blixen Camp er virkelig en romantisk oplevelse for de to, der ønsker at fejre deres kærlighed med familie og venner midt i den smukke Masai Mara.

Ankom til lejren, oplev spændende spil drev, perfekt sæt frokoster, slappe af ved den smukke pool og nyd hyggelige 'før middagsdrinks' ved ildsiden under den afrikanske stjernelysnat.


På dagen for brylluppet bruden og hendes jomfruer af ære er forkælet med wellness behandlinger, før du kører til sletterne i Mara var brudgommen og partiet venter sammen med District Commissioner of Narok, der vil udføre ceremonien.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Karen Blixen Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål