WeTu Analytics

Little Governors' Camp

Game Drives

Governors' Camp egenskaber kombinerer fantastiske steder i Masai Mara med specialdesignede køretøjer og usædvanligt højtuddannede og erfarne guider, der giver vores kunder uovertruffen spilvisning og fotografiske muligheder i verdens bedste dyreliv område. Vi er i hjertet af det, der i vid udstrækning anses for at være det bedste spiludsigtsområde i Masai Mara. Vores køretøjer er specialbyggede 4-hjulstræk landrovere. Vi tager dig ud to gange om dagen på et spil drev ind i den berømte Masai Mara Game Reserve og de omkringliggende områder. Vores chaufførguider er håndplukket og plejet af os. De gennemgår en løbende vejledning uddannelsesordning, der er styret af eksperter på området. Efter at have opereret i Masai Mara i 40 år har vores chaufførguider et uovertruffen kendskab til reserven kombineret med en dyb forståelse og respekt for dette vildmarksområde, dets flora og dets fauna.

Show More
Show Less

Hot Air Balloon Safaris

Governors Camp Collection tilbyder Hot Air Balloon Safaris over Mara-floden, sletter og skove i Masai Mara. Eventyret begynder lige før daggry. Afgang er fra en perfekt naturlig affyringssted bag Little Guvernors Camp, og flammerne fra varmluftballonbrænderne lyser mørket, når besætningerne puster deres håndværk op. De første lyserøde tunger af sollys flimrer over himlen, når luftballonen fylder og stiger derefter. Suspenderet i en kurv under den regnbuefarvede baldakin er du ude på et dyreliv med et helt andet perspektiv. Det, der forbløffer mest første gang ballonister, er den absolutte stilhed: stilheden som du flyder over sletterne, skoven og floderne i Masai Mara. Selvom du har fløjet andre steder, er dette en unik oplevelse. Flyet varer en time eller deromkring, driver, hvor luftstrømmen fører dig hen, og med rigelige muligheder for fotografering og videooptagelse. Så slutter din kenyanske Hot Air Balloon Safari med en blomstring. I den tidshærede tradition for ballonflyvninger verden over, skåler du din tilbagevenden til jorden med en champagnemorgenmad, tilberedt uanset hvor du lander. Ballon Safari ender med en overførsel tilbage til lejren.

Safaris med varmluftballon er tilgængelige mod et tillægsgebyr. Vi anbefaler booking før ankomst for at undgå skuffelse.

Show More
Show Less

Walking Safari

Efterlad din bil og tag en vandrende safari med en af vores erfarne og kvalificerede naturforskere for den sande spænding ved busken. Nede på samme niveau som dyrene vil du opleve den utæmmede skønhed af Mara. Vores walking safari finder sted om morgenen i et privat koncessionsområde ved siden af Masai Mara Game Reserve. Landskabet her adskiller sig meget fra Masai Mara. Maleriske akacietræer karakteriserer det kuperede landskab. Turen tager ca. 21- 2 til 3 timer, men kan skræddersys til ethvert behov.

Bed om en 5.30 am vågne op opkald. Afgang fra din lejr i bil kl. 6.00 og en 45 minutters kørsel vil
tage dig til gåområdet. Varme drikke og kiks vil være tilgængelige i hvilket tidsrum guiden vil orientere dig. De fleste gåture begynder kl. 7.00, med turen vil føre dig gennem forskellige levesteder fra åbne græsarealer til akaciekrat og flodskove. Du vil spore spil, usikker på, hvad der venter rundt om næste hjørne - giraf, bøffel, hyæne, zebra eller endda løve. Du vil fange dufte og lyde af det vilde Afrika.

Gangen slutter ca. 9.30 - 10.00am i Lemek gruppe ranch under skyggen af afrikanske oliventræer. Der serveres en klassisk Governors Camp champagne morgenmad, hvorefter et spil drev vil tage dig tilbage til din lejr i tide til frokost. Din køretur tilbage til lejren igen er et spil drev gennem Masai Mara. Eftermiddagssafarier er færdige med sundowner drinks og canapéer.
Deltakere i en walking safari bør være i god helse og være rimelig fit og aktive. Der er ingen vej som sådan, og nogle dele af turen fører gennem kuperede og stenede områder. Børn under 12 år må af sikkerhedsmæssige årsager ikke deltage i walking safari. Vandreture safari kan enten reserveres på forhånd eller i lejren afhængigt af tilgængelighed.


Tilgængelig mod et ekstra gebyr.

Show More
Show Less

Cultural Visit

Masai-folket i Østafrika er et slående billede, synonymt med safari. En stolt mennesker med mange traditionelle praksis stadig meget levende i deres kultur. Besøg en lokal Masai landsby og lære om, hvem de er i deres egne ord.

Show More
Show Less

Visit Community Projects

Besøg på vores ansvarlige turistprojekter kan arrangeres fra lejren. Mara Rianda Primary School og Mara Rianda Medical Centre er to inspirerende projekter støttet af guvernørernes lejre.

Find flere oplysninger om projekterne her:

https://www.governorscamp.com/discover/community-conservation/new-health-centre-at-mara-rianda/

https://www.governorscamp.com/discover/community-conservation/mararianda-school-program/

Show More
Show Less

Mara-Meru Cheetah Project

Siden begyndelsen af det 20. århundrede er gepardernes befolkning faldet drastisk fra 100'000 personer til 7'500 personer med menneskelig aktivitet en væsentlig årsag.

Det er derfor vigtigt at forstå gepard-menneskelige interface, som er et af de vigtigste værker i Mara-Meru Cheetah Project, ledet af Dr. Elena Chelyseva.

Vores guvernørers Guides spiller en afgørende rolle i dataindsamlingen for Dr. Elena og hendes team, rapporterer gennem observationer og adfærdsobservationer af gepard spottet.

Dr. Elena nyder at dele sin ekspertise om geparderne i området med vores gæster gennem samtaler eller ved at ledsage gæster game drive.

Lad os vide, hvis du ønsker at forudbestille en snak eller et guidet spil drev med Elena, når du reserverer din safari for råd om omkostninger.

Show More
Show Less

Photographic Safaris

For 2022 er guvernørernes Camp vært for to dyreliv fotografer i Mara; Felix Rome og Nick Penny. Begge er tilgængelige for at blive booket af vores gæster til ledsagede fotosafarier og dybdegående tutorials om alle elementer af fotografering, herunder redigering. Lad os vide, hvis du ønsker at garantere en hel dag med dem fange det allerbedste af denne utrolige dyreliv reserve. Bemærk venligst, at gæsterne skal sikre et eksklusivt brugskøretøj til daglig pris, oven på fotografens daglige gebyr.

Guvernører' har også 3 'foto safari' køretøjer. Når vi lytter til de specifikke behov og anbefalinger fra de fotografer, vi har hostet gennem årene, har vi ændret tre Landrover-køretøjer til at omfatte samme niveau siddepladser overalt, udskårne sidepaneler i midterste række for at få de meget ønskede lavvinkelskud, høje tage, fuldt foldede forruder og brede sidepaneler til at tilbyde det perfekte sted til hvile en sækkestol og lang linse. Bilerne er tilgængelige på eksklusiv brug og kan anmodes om og reserveres, mens du foretager din guvernørers reservation. De er tilgængelige på alle vores lejre i Masai Mara.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Little Governors' Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål