WeTu Analytics

Simbambili Game Lodge

En drøm destination for store katteelskere. Lithe, adræt, klar, leoparden er magt og sinuous nåde kombineret, og en observation, uanset hvor kort, er en af de mest værdsatte store kattemøder i verden.

Simbambili Game Lodge er beliggende i det nordøstlige Sabi Sand Game Reserve, hjemsted for den højeste koncentration af leopard i verden, og tilbyder uovertruffen muligheder for belønning møder med disse storslåede skabninger, sammen med resten af de fem store i den fejende savanne af Sabi Sand Reserve.

Simbambili Game Lodge blander problemfrit med omgivelserne og bringer Afrikas romantik til live med sofistikerede suiter, der hver især byder på spektakulær udsigt over floden samt Sabi bushveld og dens utroligt forskelligartede fugle- og dyreliv.


Gæsterne på Simbambili Game Lodge har den ekstra glæde af en spa på stedet, der tilbyder de nyeste skønhedsbehandlinger med et udvalg af frodige produkter og den ekstra nyhed af massage med udsigt over de rullende sletter. Simbambili tilbyder et lille, intimt træningslokale med nøgleudstyr til lette træningsformål.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Simbambili Game Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål