WeTu Analytics

Simbambili Game Lodge

Simbambili Luxury Suite

(7 rooms)

Indkvarteringen er omhyggeligt lagt ud, designet og indrettet til at blande sig med de omkringliggende knobthorn og jackalberry skove. Splashes af rust-farvede og guldfarvede finish tilføjer dybde til de elegante, dæmpede værelser.

Ekspansive trædæk vikler rundt om forsiden af hver enhed, og selv de åbne badeværelser åbner på dette nøgleelement. De overdådige bade og moderne brusere tilbyder et fantastisk udsigtspunkt over savannen med mulighed for at lukke glasdøre mod elementerne. Et andet træk ved dæk, bortset fra den vidunderlige udsigt, er en privat dyb pool til at berolige væk varme sommereftermiddage og en privat sala til dagdrømme og hvile i dagens hede. Aircondition og loft fans leveres i alle suiter, sammen med en minibar, hårtørrer og sikker. En telefon er til rådighed for de vigtige tidlige morgenvågne op opkald. Super-king size senge og det fineste bomuldslinned vil sikre, at du rejser dig forfrisket til din dags eventyr.

Show More
Show Less

Simbambili Honeymoon Suite

(1 room)

Indkvarteringen er omhyggeligt lagt ud, designet og indrettet til at blande sig med de omkringliggende knobthorn og jackalberry skove.

Ekspansive trædæk vikler rundt om forsiden af hver enhed, og selv de åbne badeværelser åbner på dette nøgleelement. De overdådige bade og moderne brusere tilbyder et fantastisk udsigtspunkt over savannen med mulighed for at lukke glasdøre mod elementerne. Et andet træk ved dæk, bortset fra den vidunderlige udsigt, er en privat dyb pool til at berolige væk varme sommereftermiddage og en privat sala (daybed) til dagdrømme og hvile i dagens hede. Aircondition og loft fans leveres i alle suiter, sammen med en minibar, hårtørrer og sikker. En telefon er til rådighed for de vigtige tidlige morgenvågne op opkald. Super-king size senge og det fineste bomuldslinned vil sikre, at du rejser dig forfrisket til din dags eventyr.

The Honeymoon Suite er placeret til at give gæster privatliv. Bryllupssuiten har desuden en indendørs lounge samt en privat dyb pool og daybed.

Show More
Show Less

Simbambili Waterhole Suite

(1 room)

Indkvarteringen er omhyggeligt lagt ud, designet og indrettet til at blande sig med de omkringliggende knobthorn og jackalberry skove.

Ekspansive trædæk vikler rundt om forsiden af hver enhed, og selv de åbne badeværelser åbner på dette nøgleelement. De overdådige bade og moderne brusere tilbyder et fantastisk udsigtspunkt over savannen med mulighed for at lukke glasdøre mod elementerne. En anden funktion af dæk, bortset fra den vidunderlige udsigt, er en privat dyb pool til at berolige væk varme sommer eftermiddage. Aircondition og loft fans leveres i alle suiter, sammen med en minibar, hårtørrer og sikker. En telefon er til rådighed for de vigtige tidlige morgenvågne op opkald. Super-king size senge og det fineste bomuldslinned vil sikre, at du rejser dig forfrisket til din dags eventyr.

Den eksklusive Waterhole Suite tilbyder ekstra luksus med egen lounge og spiseplads med aircondition samt privat dyb pool og daybed med en privilegeret udsigt over vandhullet.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Simbambili Game Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål