WeTu Analytics

Simbambili Game Lodge

Early morning and late afternoon game drives

Dagen starter som daggry bryder over den afrikanske bushveld. Efter en tidlig morgen wakeup opkald serveres kaffe, te og rusks på hoveddækket. Kort efter, afgang i en åben Land Cruiser med erfarne Guider og Trackers, der vil dele deres omfattende viden om bushen. Disse drev udføres til tider, der er bedst egnet til visning af spillet, som varierer afhængigt af sæsonen, men starter typisk tidligt om morgenen. Hvis det er relevant, kan du blive inviteret ud af køretøjet for at se spor, undersøge visse anlæg og følge spoor.

Eftermiddagskampen foregår med høj te og strækker sig ind om aftenen for at se sjældent set natlige arter af fakkel.

Show More
Show Less

Guided Bushveld Walks

Efter en overdådig morgenmad serveres enten tilbage i lejren eller i bushen, tilbydes gæsterne vandreture, der passer til deres interesser og fitnessniveauer og ledsages af en bevæbnet ranger og tracker.

Walks giver gæsterne en bedre chance for at se nogle af bushens mindre skabninger samt mulighed for at lære mere om flora og fauna i regionen og for at få en chance for at følge spor mere detaljeret.

Trackers vil trylle dig med deres forklaringer på de medicinske og andre anvendelser af de mange planter og træer sammen med fortællinger om traditionel folklore.

Show More
Show Less

Simbambili Africology Spa

Africology er den førende naturlige, miljøvenlige og holistiske spa og hudpleje virksomhed i Sydafrika, med succes spænder over internationale grænser som USA, Europa og Storbritannien. Terapeutisk i sin tilgang, Africology bruger kun alle naturlige ingredienser, der er bio-identiske med din biologi; effektivt forbedre integriteten af din hud samtidig forhindre for tidlig ældning.

Vores produktformuleringer og spa-behandlingstilbud er inspireret af visdom hos Afrikas traditionelle healere og fejrer Afrikas livlige arv, samfund og planteliv. Vores mål er altid at sikre, at krop og biologi behandles i harmoni, mens vi nyder et ægte afrikansk tilbud.

95% af vores produkter er Vegan Friendly, Vi tester ikke på dyr og vores produkter er certificeret til miljøet.

Show More
Show Less

Thornybush Community Project

Gæsterne inviteres til at besøge fællesprojektet, der omfatter lokale initiativer til at levere tjenester til lokalsamfundene. Vilkår og betingelser er tilgængelige på anmodning. Der gælder yderligere omkostninger.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Simbambili Game Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål