WeTu Analytics

Wilderness Kalahari Plains

Sted: Beliggende på en enorm pan, Wilderness Kalahari Plains ligger i et fjernt hjørne af Central Kalahari Game Reserve (CKGR) - på 52 000 kvadratkilometer (20 077 kvadrat miles), større end Belgien. Et sted berømt for store flokke antilope efterfulgt af rigelige rovdyr - herunder de legendariske sortmanke Kalahari løver. og iltre honning grævlinger. Beliggende i Kalahari-ørkenen i det centrale Botswana, denne reserve er det største bevaringsområde i landet, og en af de største i verden. Det tilbyder nogle af de bedste sommer dyreliv visning i Afrika. Spildrev låser naturskatte op, mens respektfulde San kulturelle oplevelser giver indsigt i deres unikke skikke og traditioner.

Dyreliv: Sunde dyrelivspopulationer er til stede i området hele året rundt, men med fremkomsten af sommerregnen kommer ørkenen til liv. En overflod af slettespil som springbok, og gemsbok konvergerer i deres hundreder for at græsse, efterfulgt af løver, en af de højeste koncentrationer af geparder i det sydlige Afrika, og leoparder. Om vinteren er Kalahari en typisk ørken. Generelt spil ses stadig let, fra kødædere til gnuer, rød hartebeest, og steenbok; såvel som mindre rovdyr såsom sortryggede sjakaler, Cape ræve, honning grævlinger, og utallige mongoose arter. Der er registreret ca. 220 fuglearter.

Indkvartering: Otte en-suite lærred telte (herunder en familie enhed) hver omfatter en sleep-out rooftop platform, hvorfra man kan nyde de endeløse horisonter, og smukke nattehimmel. Lejren, inklusive hovedområdet med pool og dæk, tager fejningen, rummelig udsigt over Kalahari. Solenergi leverer al elektricitet og varmt vand i lejren, med innovative isolerede lærredvægge og tage, der holder temperaturerne indeni behagelige. Sunde dyrelivspopulationer er til stede året rundt, mange set fra udsigtspunkter i lejren.

Formål: Wilderness Kalahari Plains er involveret i en række bevaringsinitiativer, der inkluderer afrikanske vilde hundeforskning, og arbejde tæt sammen med lokalsamfund.

Unikke salgsargumenter

Enestående adgang til det store og næsten utilgængelige Central Kalahari Game Reserve, såvel som dens berømte Deception Valley, hvor det være-tilpassede dyreliv og tilbud såsom sortmanke løver, geparder, honning grævlinger, oryx og springbok kan ses
Særligt produktiv i sommersæsonen, mens de typiske halvtørre Kalahari-scener i den tørre vintersæson gør det muligt at se dyrelivet lettere gennem tyndere græs og ved vandhullerne, hvor dyr er tvunget til at drikke
Oplev traditionel San-kultur og skikke på en respektfuld og autentisk måde

Show More
Show Less

Enquiry Form

Wilderness Kalahari Plains

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål