WeTu Analytics

Wilderness Kalahari Plains

Wilderness Kalahari Plains – Game Drives *

To gange dagligt foregår spildrev eller heldagsudflugter i åbne 4x4 køretøjer og er rettet mod dyrelivets sæsonbestemte bevægelser. Den centrale Kalahari er en stor vidde af skrubbedækkede fossile klitter mellem gamle floddale. Under regnen (november til april), ørkenen kommer til live, med enorme flokke af sletter spil efterfulgt af rovdyr store og små, hvilket resulterer i nogle af de bedste sommer dyreliv visning i Botswana. Observationer er gode omkring Kalahari Plains selv, især springbok, giraffer, gemsbok, rød hartebeest og steenbok, såvel som rovdyr som løver, geparder, leoparder, brune hyaener og caracal for de heldige. Små rovdyr spænder fra blackbacked sjakaler, meerkat (suricates), Cape ræve, honning grævling og et dusin mongoose arter.

* Med lejren i en nationalpark, overholder vi reglerne i Department of Wildlife og National Parks, der begrænser off-road kørsel og natkørsel.

Show More
Show Less

Wilderness Kalahari Plains – San Cultural Walk

En fortolkende, guidet tur ledet af lejrmedarbejdere, der er efterkommere af San, giver indsigt i deres traditionelle livsstil gennem kjole, aktiviteter og en kort gåtur (800 m) i den umiddelbare lejrområde.

Show More
Show Less

Wilderness Kalahari Plains – Guided Nature Walks *

Ud over San Cultural Walk tilbydes der guidede vandreture i naturen. Denne aktivitet er en omtrentlig varighed på halvanden time, afgang lejr lige før solopgang og bevæger sig mod en af panderne i området for et mere tæt og personligt fokus på fauna og flora. Kalahari er typisk et tørt ørken-system, når spilvisning bevæger sig ind i det vegeterede klitbælte og pan-systemer, der omgiver de fossile dale: de fleste antiloper bevæger sig ind i krattet for at fodre med små buske og knolde.

* Sæsonbestemt og afhængig af tilgængeligheden af en kvalificeret walking guide

Show More
Show Less

Wilderness Kalahari Plains – Sleep Under The Stars

Sov ud under Kalaharis stjernehimmel, og bliv lullet til en tilfreds søvn af Afrikas lyde på det private tag på dit telt.

Show More
Show Less

Wilderness Kalahari Plains – Stargazing

Kalahari er berømt for sin klare nattehimmel, og uden lysforurening er det det ideelle sted at se de utrolige formationer af stjerner og planeter fra. Vores guider er kendt for at dabbe med astronomi og tager dig med på en tur gennem konstellationerne.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Wilderness Kalahari Plains

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål