WeTu Analytics

Kalahari Plains Camp

Placering: Kalahari Plains ligger på en enorm pande i et fjernt hjørne af Central Kalahari Game Reserve, et sted berømt for store besætninger af antilope efterfulgt af rigelige rovdyr - herunder de legendariske sorte manke Kalahari løver og ilter honning grævling. Beliggende i Kalahari ørkenen i det centrale Botswana, denne reserve er det største bevaringsområde i landet, og en af de største i verden. Det tilbyder nogle af de bedste sommer dyreliv visning i Afrika. Spildrev låser op for dyreskatte, mens respektfulde San kulturelle oplevelser giver indsigt i deres unikke skikke og traditioner.

Overnatning: Otte en-suite lærred telte (herunder en familie enhed) hver omfatter en sove-out tagplatform, hvorfra man kan nyde de endeløse horisonter og smukke nattehimmel. Lejren, herunder det vigtigste område med pool og dæk, tager i den fejende, rummelige udsigt over Kalahari. Solenergi giver elektricitet og varmt vand, med innovative isolerede lærredsvægge og tage, der holder temperaturerne inde komfortable.

Formål: Kalahari Plains er involveret i en række bevaringsinitiativer, der omfatter forskning i vilde hunde, og som arbejder tæt sammen med lokalsamfundene.

Unikke salgssteder

Fremragende adgang til storheden af den centrale Kalahari
Sommer bringer sletter vildt koncentrationer og velsagtens nogle af de bedste gepard visning i Afrika
Oplev traditionel San kultur på en respektfuld og autentisk måde

Show More
Show Less

Enquiry Form

Kalahari Plains Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål