WeTu Analytics

Kalahari Plains Camp

Kalahari Plains Camp - Game Drives

To gange dagligt spil drev eller heldagsudflugter finder sted i åbne 4x4 køretøjer og rettet mod sæsonbestemte bevægelser af dyrelivet. Da vi er i en nationalpark, vi overholder reglerne i Department of Wildlife and National Parks, der begrænser off-road kørsel og natkørsel

Show More
Show Less

Kalahari Plains Camp - Guided Walk With The San

En fortolkende, guidet tur ledet af lejrmedarbejdere, der er efterkommere af San, giver indsigt i deres traditionelle livsstil gennem kjole, aktiviteter og en kort gåtur (800 m) i den umiddelbare lejrområde.

Show More
Show Less

Kalahari Plains Camp - Star Bed

Sov ud under den stjerneklare himmel i Kalahari og blive lullet for at sove af lyden af Afrika på taget af din enhed.

Show More
Show Less

Kalahari Plains Camp - Star Gazing

Kalahari er berømt for sin klare nattehimmel, og uden lysforurening er det det ideelle sted at se stjernernes og planeternes utrolige formationer. Vores guider er også kendt for at dabble med astronomi og vil tage dig med på en tur gennem stjernebillederne.

Show More
Show Less

Kalahari Plains Camp - Guided Nature Walks

Ud over den guidede tur med San er der guidede naturvandringer på tilbud (sæsonbestemt og afhængig af tilgængeligheden af en kvalificeret walking guide). Denne aktivitet er en omtrentlig varighed på 1,5 timer, afgår lejr lige før solopgang og bevæger sig mod en af pander i området for et mere tæt og personligt fokus på fauna og flora.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Kalahari Plains Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål