WeTu Analytics

Dunia

Game drives

Dyreliv visning og fuglekiggeri spil drev i det centrale Serengeti tilbydes 2 gange om dagen. Erfarne guider opfordrer gæsterne til at se og opleve Serengeti gennem deres øjne og dele en verden af små og store vidundere, som kun de virkelig kender og forstår.

Show More
Show Less

Hot air ballooning

Ballonsafari er en romantisk og ikonisk måde at opleve Øst-Afrikas vildmark på, når du flyver stille over sletterne vrimler med flokke af dyreliv tidligt om morgenen. Typisk begynder en ballonsafari omkring 6 am og varer omkring 1-2 timer. Ballonsafari (ekstra omkostninger) i Serengeti take off fra udpegede steder i det nærliggende Seronera område. Safari efterfølges af en champagne morgenmad i busken, en passende ende på en mindeværdig flyvning over naturen.

Show More
Show Less

Family safaris

Dunia byder børn fra 5 år og ældre velkommen. Vi garanterer et privat safari køretøj til familier på 4 eller flere i lavsæsonen, men i højsæsonen er familier med børn under 12 år forpligtet til at bruge et privat spil visning køretøj mod ekstra omkostninger. Vores bushguider har et væld af indsigtsfulde oplevelser, og de vil fange dig og dine børn med bush-wise fakta, dyreliv knowhow, spil, lokale skikke og utrolige historier om livet i ørkenen.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Dunia

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål