WeTu Analytics

Dunia

Dunia - Game Drives

Spildrev hos Dunia kan skræddersys til dine behov. Vælg at rejse dig med fuglene og gå ud på et tidligt morgenspil, vende tilbage til lejren for en let frokost og gå derefter ud igen om eftermiddagen eller omfavne en hel dag i bushen, leveres med en lækker pakket morgenmad eller picnic frokost for at maksimere spilvisningstiden. Diskuter dine præferencer med din guide eller manager.

Show More
Show Less

Dunia - Hot Air Ballooning

Der er bare noget ved at skyhøje op i en varmluftsballon over Serengeti-sletterne. Du tager til himlen tidligt om morgenen, når solens første stråler kigger over sletterne, og efter en time eller to, du kommer tilbage til jorden for en champagnepicnic i bushen. Virkelig en oplevelse en gang i livet. Bemærk venligst, at der opkræves et tillægsgebyr for denne aktivitet.

Show More
Show Less

Dunia - Family Safaris

Dunia byder børn fra 5 år og ældre velkommen. Vi garanterer et privat safari køretøj til familier på 4 eller flere i lavsæsonen, men i højsæsonen er familier med børn under 12 år forpligtet til at bruge et privat spil visning køretøj mod ekstra omkostninger. Vores bushguider har et væld af indsigtsfulde oplevelser, og de vil fange dig og dine børn med bush-wise fakta, dyreliv knowhow, spil, lokale skikke og utrolige historier om livet i ørkenen.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Dunia

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål