WeTu Analytics

Lion Sands Ivory Lodge

Lion Sands er et sted, der beriger ens sjæl og lover livsændrende øjeblikke og muligheder, der vil efterlade dig med minder om uforglemmelige oplevelser. Det er en ekstraordinær gave gået over generationer, og selv for dem af os, der har kendt sine fejende landskaber siden fødslen, er det stadig et sted for ekstraordinær skønhed og opdagelse.

Ivory Lodge er den underspillede juvel i Lion Sands krone. Her er gæstfrihed designet udelukkende omkring dig (fra skræddersyede spa-behandlinger og privat spisning til safarier med overraskende forfriskningsstop) og luksus — meget mere end et sofistikeret rum på en eksotisk beliggenhed — har substans.

Lodgens otte et-værelses villaer, der ligger afsondret ved sammenløbet af Sabie og Sand floder, er de ultimative bush retreats. Din private lounge, gårdhave, dæk og pool inviterer let afslapning, mens et dedikeret team af personale er altid klar til at tage sig af eller din hver indfald og fancy. Alt er inkluderet - fra en champagnefyldt maxibar til vask og presning af din yndlingstrøje - for at skabe en meget personlig oplevelse af en safari på din måde.

Lodge omfatter også 2-værelses Fish Eagle Villa, og tilbyder den ultimative i privat luksus og personlig service til en familie eller gruppe af venner. Alt er inkluderet — fra din egen pool og spa til personlig kok, feltguide og spilfremviser — til en skræddersyet sydafrikansk safari. Du og din stamme ville være hårdt presset for at finde et mere idyllisk sted at basere jer selv.

Værelserne på Ivory Lodge omfatter privat bar med pejs, bibliotekslounge, velassorteret vinkælder, træudsigtsdæk, et storslået River Island Deck bygget ved floden, spa, gymnasium, MORE Gallery boutique samt både indendørs spisestue og udendørs traditionel Boma spiseplads.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Lion Sands Ivory Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål