WeTu Analytics

Lion Sands Ivory Lodge

Game Drives

Spildrev, i åben safari køretøjer, hovedet ud ved solopgang og igen i slutningen af eftermiddagen. Reservens naturlige dyrepopulationer omfatter alle Big Five, og den er kendt for kvaliteten af sine leopardobservationer — de mest undvigende rovdyr. Med ikke mere end 16 køretøjer tilladt i reserven på et hvilket som helst tidspunkt, forsikrer Lions Sands dig en virkelig personlig safari, og feltguiderne er i stand til at tage dig inden for tæt rækkevidde af Afrikas mest imponerende arter. Foto muligheder er spektakulære! Også inkluderet er en varm drikkevare/sundowner stop til rent værdsætter at være i bushen og i øjeblikket.

Show More
Show Less

Guided Bush Walk

For dem, der ønsker at opleve busken, ikke bare observere det, er der ingen bedre guidet udflugt. Mærk kratstykket under fødderne, rør en fløjlsagtig akaciefrøkapsel, hør revnen fra en gren, der angiver, at du ikke er alene, og få øje på spillet vises kun få meter fra — spændende! Dette er også en fantastisk mulighed for at møde de mindre skabninger, ofte savnet på safari køretøjer, og for at opdage mere om reservens planter — mange med fascinerende medicinske egenskaber og traditionelle anvendelser.

Show More
Show Less

Giving Back

Lion Sands hjælper sammen med More Community Trust vores lokale Huntington og Justicia B landsbyer, og du kan også blive involveret. Tag en community tour (provenuet gå til vores udviklingsprojekter her), eller rul ærmerne op med vores Get Your Hands Dirty initiativer. Disse centre for uddannelse, infrastruktur, sundhed og miljø, og du kan vælge det område, der passer bedst til din interesse.

Show More
Show Less

Spa & Wellness

Mellem safarier har du den luksus af fritid og hvordan bedre at forkæle end i spa? Vi går ind for afrikologiske produkter, der er indgydet af den overbevisning, at selvpleje skaber balance. Så med vores udvalg af terapier tilbyder vi en wellness oplevelse for at forynge din krop, stille dit sind og puste nyt liv i din ånd. Hvis du skal træne, er der et fuldt udstyret anlæg med udsigt over bushen til at fjerne dit sind fra brændingen.

Show More
Show Less

Food & Wine

Fra boma fester til safari forfriskninger stopper, spisning lover at være et højdepunkt — for alle vores gæster, med ethvert kostbehov, herunder kosher, taget hensyn til. Vores kokke forvandler lokale opskrifter til moderne retter, hvilket giver dig en smag af det sydlige Afrika. Parret med premium Cape vine, spisning bliver en oplevelse. Vores vinsmagninger er også en favorit af kendere og dabblere, både.

Show More
Show Less

Lion Sands Treehouses

Vores Chalkley og Kingston Treehouses sætter dig midt i store landskaber, globet af endnu større himmel, deres lys blinker ned til horisonten. Nedenfor er stilheden præget af dyrenes fløjter, huffs og knurrer... båret på vinden. Himlen for den håbløse romantik, eventyrer, den person, der har brug for en komplet afbrydelse og digital detox, og dyreliv entusiast, der foretrækker bush au naturel.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Lion Sands Ivory Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål