WeTu Analytics

Londolozi Founders Camp

Superior Inter-leading Chalets

(2 rooms)

Founders Camp har 10 Superior hytter 2 hvoraf er interleading. Chalets 6 og 7 er forbundet med en skywalk. Denne særlige værelsesmulighed fungerer utroligt godt for familier på 4 med ældre børn. Disse hytter er placeret under skyggen af gamle ibenholt træer langs siden af Sandfloden.

Show More
Show Less

Superior Chalets

(4 rooms)

4 af Founders 10 Superior Chalets er selvstændige indkvarteringsmuligheder. Disse værelser ligger ved sandfloden og er perfekte til bryllupsrejsende, par eller 2 gæster, der deler. Disse værelser har eget dæk, Salas og dybe pools.

Show More
Show Less

Family Chalets

(3 rooms)

Founders Camp Family Chalets blev oprettet som reaktion på den stadigt voksende familierejsetrend. Disse tre suiter er perfekte til familier på 4 - forældre, der rejser med 2 børn under 12 år. Disse store suiter har en konvertibel indgang med eget badeværelse, soveværelse og sammenkoblede faciliteter. Disse værelser ligger langs en tør flodseng, giver privatliv og en fremragende mulighed for fuglekiggeri.

Show More
Show Less

Superior Family Chalet

(1 room)

Founders Camp Family Suite blev oprettet som reaktion på den stadigt voksende tendens inden for familierejser. Denne suite er perfekt til en familie på 4 - forældre, der rejser med små børn eller teenagere. Denne store suite har 2 soveværelser begge med eget badeværelse og koblede bekvemmeligheder.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Londolozi Founders Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål