WeTu Analytics

Londolozi Founders Camp

Game Drives

Spildrev hos Londolozi er taget af professionelle, lidenskabelige og kyndige rangers og trackers, som blandt dem har et væld af 350 års erfaring. Med over 15.000 hektar gennemløsende vildmark er ingen to spildrev nogensinde de samme. Trackers sidder på forsiden af Land Rover på udkig efter friske dyrespor, mens rangers kører med forbløffende dygtighed ind i kløfter og gennem krat i jagten på flygtige dyr, samtidig med at gæsterne får deres enestående viden og uforglemmelige historier.

Mange af rangers og trackers på Londolozi voksede op med at leve af landet i disse dele og har derfor et uovertruffen kendskab til både området og naturens elementer i dette vildmarkens eventyrland. Londolozi kan prale af to af Sydafrikas eneste 17 master trackers, som kun tilføjer til topkvalitet af holdet og den oplevelse, de er i stand til at levere.

Kom til Londolozi og gå i gang med oplevelsen af livet. Lad vores feltguider imponere dig med deres viden, flytte dig med deres historier og bringe dig et skridt tættere på naturen.

Show More
Show Less

Bush Walks

Velegnet til de smukke balmy bushveld dage i maj, juni og juli; der er intet som at gå i en vintervildmark. Drift ned et spil spor ind i et tørt flodleje. Føl Afrikas skarpe morgenrytme med hvert skridt på den snoede vej, når du lader naturen fange dig i hendes essens. Der er intet køretøj, ingen støj og ingen distraktioner. Det er her, naturen taler til dig.

Show More
Show Less

The Cubs Den

Vores børneprogram er skræddersyet til hvert barn, hvoraf mange er spirende junior game rangers. Vores tilgang er baseret på en personlig interaktion med hvert barn og er energisk og fleksibel. Vi betragter naturen som den store pædagog og og uden fastlagte rutiner tillader vi barnet at opdage verden af det udendørs klasseværelse, der omgiver dem. Naturen sætter dagsordenen, og vi sætter disse unge i stand til at opdage noget af sig selv.

Show More
Show Less

Birding

Fuglelivet på Londolozi repræsenterer en magisk mangfoldighed i evig bevægelse og giver den besøgende en helt ny grænse i vildmarkens engagement. En bred vifte af solfugle, der søger nektar fra de blomstrende aloes, er vinterens gave til den kræsne fuglefugl, for ikke at nævne de andre 450 arter

der vrimler i disse landskaber. Mange fine ornitolog guider bor på Londolozi.

Show More
Show Less

Yoga

Yoga betyder „union“ på sanskrit og refererer til sammenbringelsen af sind, krop og ånd. Asanas, også et sanskrit ord, refererer til de stillinger og stillinger, der er udviklet i Indien for at slutte sig til sind og krop i åndelig bevidsthed.

Hos Londolozi har vi tilføjet naturens stærke elementer til yogaoplevelsen ved at bruge både lokaliseringens naturlige energi og skræddersyede Asanas til at skabe en yogaform, som er velegnet til begyndere og mellemledere.

Du er fri til at planlægge en privat yoga session på dit værelse eller i skyggen af dit dæk. Alternativt afholdes der daglige klasser på yogadækket på Founders Camp. Spørg venligst din lejr manager for klassetider. Vi ser frem til, at du slutter dig til os for at hilse solen og styrke kroppens vitale liv.

Show More
Show Less

Londolozi Healing House

„Londolozi kunne meget vel være en af de mest fremadrettede følelsesmæssige-wellness-tilbud i det sydlige Afrika lige nu“ - Condé Naste Traveller Magazine, The Spa Guide, 2019


Hos Londolozi tror vi på at ære gamle måder, harmoni i flow og rytmer i naturen.

Efter fire årtier med at levere en fotografisk safari fordybelse til kræsne internationale safari rejsende, mener vi, at tiden nu er at skabe et nyt rum, der gør Londolozi vildmark til at blive vores vedvarende kilde til velvære.

Vores håb er, at i Londolozi Healing House, beliggende på Varty Camp, vil du genopdage hvad det betyder at være menneske, og tilpasset den naturlige verden.

Londolozi Healing House er et sted at huske, et skift fra verden af at gøre til en verden af væsen, en chance for at genopdage din egen natur og få adgang til en dyb og naturlig intelligens, der ligger inden for den stadig kerne af dit eget vilde selv.

Londolozi Healing House erfaring vil hjælpe dig med at kombinere de centrale safari udflugter med kunstfuld hvile, kurateret karrosseri og yoga i omgivelserne af Londolozi ekspansiv vildmark tilstedeværelse. Vi har lavet nogle særlige aktiviteter til ægte foryngelse, restaurering og transformation.

I samarbejde med vores uddannede Wellness Practitioners, Terapeuter og Wilderness Guides, inviterer vi dig til at kommune med den afrikanske vildmark og finde en følelse af velvære i dig. I dagens skyndte verden er ægte luksus tid til sig selv på jagt efter selvhelbredelse og forbindelse til naturen. Londolozi Healing House er et sted, hvor tiden vil give mulighed for immateriel magi, stilhed og fordybelse at røre dybt inde i dig.

„Ørkenen minder os om, hvad det betyder at være menneske, hvad vi er forbundet til snarere
end hvad vi er adskilt fra.“ — Terry Tempest Williams

Show More
Show Less

Fitness Room

Londolozis fuldt udstyrede fitnesscenter tilbyder løbe-, cykel- og romaskiner, som giver mulighed for en perfekt træning, suppleret med en daglig rutine med at spise godt og slappe af i harmoni med naturen. Fitnesscentret ligger i Varty Camp og er åbent for alle gæster.

Show More
Show Less

Campfires - Storytelling

Lejrbål, historiefortælling, rødvin og godt selskab er kendetegnende for enhver vintersafari. Londolozis historie, der kommer fra en lang række historiefortællere, er gennemsyret af traditionen med lejrbålgarn fortalt sent ud på natten. I hver af de 5 eksklusive lejre kan du høre hvisken fra vores forfædre og legemliggjort i vores historie, er legender og myter af mysterier og eventyr af safari. Hver lejr har sin egen ånd og hver har sit eget lejrbål, som venter på dig.

Show More
Show Less

In the Footsteps of Nelson Mandela

På besøg i Londolozi i 1992 så Mandela den vision, der blev levet af medarbejderne og ledelsen i samarbejde med naturen.

„Under min lange gåtur til frihed, havde jeg det sjældne privilegium at besøge Londolozi. Der så jeg folk af alle racer, der lever i harmoni midt i den skønhed, som moder natur tilbyder“ - Nelson Mandela

Det er i dette lys, at Freedom's Way kunstinstallation er afsluttet for at henlede opmærksomheden på de værdier, som Nelson Mandela fremsatte over for vores nation, og for at komplimentere Londolozi landsbygåtur, som alle gæster opfordres til at opleve.

Fra 1926 Sparta Camp, beliggende i hjertet af Varty Camp, landsbyen gåtur i fodsporene på Nelson Mandela ledes af Linah Lamula. Denne korte gåtur fra Varty Camp tages bedst efter morgenmaden. Landsbyen gåtur giver gæsterne mulighed for at interagere med mange af vores medarbejdere og deres familier, der har boet og arbejdet på Londolozi i over 30 år.


Selv om det er vigtigt at anerkende Mandelas soloresultater, er det afgørende, at vi tager hans lidenskab ind i vores eget liv og fremmer elementerne i stor lederskab for at helbrede den menneskelige lidelse i verden. Nelson Mandela er et ikon og leder, der er elsket af alle sydafrikanere, unge, gamle, rige og fattige. Han er kendt og respekteret over hele verden. Gennem alt, hvad han led og opnåede, og gennem sin holdning og værdier har han lært os den mest værdifulde lære som land og hver enkelt af os individer.

Mod: „Jeg lærte, at mod ikke var fraværet af frygt, men triumfen over det. Den modige mand er ikke den, der ikke føler sig bange, men den, der erobrer den frygt.“

Frihed: „Jeg har gået den lange vej til frihed. Jeg har prøvet ikke at vakle. Jeg har begået fejl undervejs. Men jeg har opdaget hemmeligheden efter klatring en stor bakke, man kun finder, at der er mange flere bakker at klatre.“

Resilience: „Den største herlighed i at leve ligger ikke i aldrig at falde, men i at stige hver gang vi falder.“

Tillid: „Vi signalerer, at det gode kan opnås blandt mennesker, der er parate til at stole på, parat til at tro på menneskers godhed.“

Unity: „Uddannelse er det mest magtfulde våben, som du kan bruge til at ændre verden.“

Empati: „Jeg står her for dig ikke som en profet, men som en ydmyg tjener af dig, folket. Dine utrættelige og heroiske ofre har gjort det muligt for mig at være her i dag. Jeg placerer derfor de resterende år af mit liv i dine hænder.“

Vision: „Fantasiens kraft skabte illusionen om, at min vision gik meget længere end det blotte øje faktisk kunne se.“

Tålmodighed: „Tålmodighed venter, ikke passivt venter. Men at holde ud, når det går hårdt og langsomt.“

Show More
Show Less

Londolozi Photographic Safari

Londolozi er hjemsted for den fotografiske safari og har længe været anerkendt som en fantastisk beliggenhed for dyreliv fotografering, med speciale i de store katte. Utroligt lys, forskelligartet natur og et væld af afrikansk dyreliv sætter scenen for uovertruffen fototeater.

Der er mange måder at drage fordel af denne utrolige beliggenhed.


Privat køretøj
For den fotografiske veteran, eller enhver, der er på udkig efter privatlivets fred, mens du er på spil drev, ønsker et køretøj helt til sig selv.

Et privat safari køretøj kan reserveres til enkeltpersoner og familier. Et dedikeret Ranger og Tracker team vil fokusere på at skræddersy safarioplevelsen omkring gæstens specifikke behov og interesser (f.eks. birding, botanik, store katte, fotografering osv.). Dette er ideelt for erfarne safari-gæster eller dem, der nyder lidt mere privatliv.

Inkluderet:

En morgen og en eftermiddag game drive per dag
Et dedikeret Ranger og Tracker team


Londolozi dyreliv fotografisk opplevelse
Perfekt til nybegyndere og entusiastfotografer, der ønsker at gøre fotografering hovedfokus for deres safari. Til denne safari mulighed, vil vi parre dig med en fotografisk vejleder, der vil hjælpe dig både i marken og i efterbehandling og redigering.

Londolozi er kendt over hele verden som en destination, der tilbyder bemærkelsesværdige fotografiske dyreliv muligheder og er det perfekte sted at lære og håndværk denne utrolige kunstform.

Inkluderet:

Et privat safarikøretøj
En professionel fotografisk vejleder med avanceret viden i:
Kameraet & bedste indstillinger
Køretøjets placering
Ekspertise i brugen af lys (især svagt lys)
Organisation for efterbehandling og afbildning
Et dedikeret Ranger og Tracker team fokuseret på at få dig ind i de bedst mulige fotografiske positioner
Fuld adgang til Londolozi Photography Studio til efterbehandling og redigering.
Denne safaritype skal bestilles og reserveres før ankomst


Lej fotografisk udstyr
The Photographic Studio giver gæsterne mulighed for at leje et væld af professionelle niveau fotografiske organer, linser og tilbehør. Borte er de dage, hvor man slæber tungt kamera gear rundt om i verden. Nu er det lige så enkelt som at forudbestille dit udstyr og finde det klar til brug ved ankomsten til lodgen.

Førstegangsfotografer kan også afprøve de nyeste telefotoobjektiver og kropsopsætninger ved at anmode om udstyret på lodgen. Hvis du ønsker at fange et nærbillede af en leopard i et træ, en fiskeørn under flyvning eller zebraer, der groomer hinanden, har fotografistudiet den rigtige linse til at give dig det perfekte billede.


Den Fotografiske Studio- på placering på Londolozi- er meget populær blandt Londolozi gæster, der er i stand til at lede og producere deres egen kreative arbejde. Med undervisning fra en kvalificeret Lightroom-instruktør kan du bruge tid mellem spildrevene til at redigere og udskrive dine bedste safaribilleder på lærred i bredformat eller fotopapir i høj kvalitet sammen med de endelige redigerede billeder på en memory stick.

Londolozi Fotografisk Studio på et overblik

Åbent dagligt (booking påkrævet)
Rediger dine billeder ved hjælp af Lightroom CC på den nyeste widescreen nethinden skærm iMacs - en utrolig proces, der ville forbedre ethvert dyreliv foto
Udskriv dine personlige billeder på lærred i bredformat eller fotopapir
Tag dine redigerede billeder med dig på en memory stick

Show More
Show Less

Enquiry Form

Londolozi Founders Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål