WeTu Analytics

Singita Sweni Lodge

Game Drives

På en rejse ind i hjertet af Afrikas mest uberørte og fjerntliggende vildmarksområder giver Singitas vildtture to gange dagligt mulighed for intime forbindelser med naturen og opdage den rå skønhed af kontinentets mest storslåede skabninger på nært hold.

Hver skræddersyet udforskning med din personlige Field Guide hylder friheden til at tilbringe ufiltreret tid i vidåbne rum, og selvom ingen Singita game drive nogensinde er ens, vil du helt sikkert blive fortryllet af livlige møder med Afrikas mest ikoniske dyreliv - som blomstrer og trives gennem den utrættelige indsats fra Singitas non-profit bevaringsfonde og trusts.

Fra bølgende græsarealer, hvor giraf og elefant bugter sig i fred, til flodskove, hvor generte væsner pludselig dukker op fra frodigt løv; og fra klippeudspring, der foretrækkes af store katte, til skjulte dale, hvor store flokke af antiloper strejfer og græsser, krydser hvert vildtdrev landskaber, der er lige så rige på natur som i dyrelivet.

Mens varmen fra den afrikanske sol langsomt begynder at lyse op i trætoppene og græsarealerne, bliver vores tidlige morgenspil fyldt med en energi, der samtidig er spændende og beroligende. Du ved aldrig, hvad der er rundt om det næste hjørne, og følelsen af eventyr for det, der venter resten af dagen, byder velkommen til en kontinuerlig udfoldelse af magi, når busken vågner op for at afsløre sine hemmeligheder.

Og når solen falder i horisonten og bringer dagen til ende med en lyst malet himmel, indkapsler idylliske solnedgangsstop i eksklusive omgivelser safariromantikken dybt ind i bushen. Ledsaget af en kølig aftenbrise og skønheden i den klare nattehimmel ovenover afslører den rolige rejse tilbage til lodgen ofte den undvigende magi i det natlige Afrika, hvilket giver en passende finale.

Varme og visdom

Singitas ekspertguider og trackere giver et væld af viden og reagerer intuitivt på hver gæsts og gruppes interesser og udstråler en ubegrænset passion for Afrikas dyreliv og vildmark. Deres dybdegående viden om området - og den iboende rolle, som hver plante, insekt, fugl, pattedyr, rovdyr og sæson spiller i dets unikke økologi - gør ethvert møde og observation endnu mere meningsfuldt og løfter hver forbindelse med naturen.

Nøglearter, du sandsynligvis vil se

Under dit ophold på Singita Sweni Lodge vil du sandsynligvis få øje på et stort udvalg af dyreliv, herunder elefant, leopard, berømte store stoltheder af løve, hvid næsehorn, sort næsehorn, bøffel, flodhest, gepard og sabel.

Show More
Show Less

Guided Safari Walks

Vandresafarier er en utrolig måde at opleve bushen tæt og personligt på.

Din ekspertguide og tracker vil ledsage dig, når du sporer dyr til fods gennem ørkenen og udforsker de storslåede planter og landskaber omkring dig.

Vi foreslår en minimumsalder på 15 år for denne aktivitet, men deltagelse sker efter din feltguide.

Show More
Show Less

Stargazing

Der er måske ikke mere transcendent oplevelse end at se op på en fuld himmel af mousserende stjerner.

Mennesket har haft en kærlighedsaffære med nattehimlen i århundreder og med meget lidt forurening og ingen bylys til at forringe stjernerne, dit syn på himlen her vil være krystalklar - intet mellem dig og den store afrikanske himmel ovenfor.

Show More
Show Less

Swimming

De vigtigste lodge områder på både Singita Swani og Lebombo Lodges er hjemsted for rummelige swimmingpools, som hver giver et dejligt pusterum i den maleriske vildmark.

Show More
Show Less

Fitness Centre

Der er fuldt udstyrede fitnesscentre for gæsternes bekvemmelighed. Hver facilitet giver malerisk udsigt over bushen, så du kan holde øje med handlingen udenfor, mens du arbejder ud.

Show More
Show Less

Wellness

Singita wellness-filosofien skaber et miljø for vores bytrætte gæster til at genoprette forbindelse til naturen, genoplive deres sanser, gendanne deres krop og sind, og udforske vores afrikanske kultur.

Gæsternes wellness-rejse kan udføres i spaens ro, ude på et privat dæk eller i ro og mag i gæstesuiter.

De anvendte produkter er nøje udvalgt for den positive indvirkning, de har på vores gæster og miljøet. Dermalogica ansigtsprodukter bruger kun de fineste ingredienser, der er tilgængelige fra øko-sikre kilder og tester ikke på dyr. Terres d'Afrique-produkterne, der bruges til alle kropsbehandlinger, er et bæredygtigt udviklet, økologisk hudplejesortiment, der udnytter styrken af Afrikas legendariske botaniske arv. Begge produkter er velegnede til mænd og kvinder.

Vores anbefaling:

Sol- Kyssede rejse

Behandlingen er designet til at bekæmpe de negative virkninger af overdreven soleksponering og til at reparere solskader. Lad din hud blive beroliget af en kropsmaske, mens du nyder en afslappende hovedmassage for at lette dagens strenghed væk. Derefter påføres en beroligende, kølegel, og til sidst vil en blid, genoprettende massage afslutte behandlingen.

(Halvdags- og heldagspakker er tilgængelige)

Show More
Show Less

Singita Boutique and Gallery

Ikke din almindelige kuriobutik, du finder originale skatte, der er samlet fra alle hjørner af det afrikanske kontinent. En række samleskulpturer, boligartikler og møbler giver dig mulighed for at genskabe 'safaridrømmen' i dit eget hjem.

Artefakter, såvel som autentiske udskæringer og smykker skabt af lokale håndværkere er blot nogle få af de skatte, du måske finder at tage med hjem som gaver.

Blandt smukke museumskvalitet, kunsttryk og værker af nogle af de mest respekterede kunstnere på kontinentet, der er mange stykker specielt designet til Singita. Også her kan du finde et udvalg af kvalitetsmærket Singita safaritøj.

Vi tilbyder en verdensomspændende forsendelsesservice, så du kan foretage dine køb på lodges med mulighed for at sende dem direkte hjem.


Galleri Space

Det første rum åbnede ved Singita Sabi Sand i december 2021, efterfulgt af et galleri i Singita Kruger National Park i juni 2022. Begge har værker og samleobjekter af internationalt anerkendte afrikanske kunstnere. Stykkerne omfatter forskellige medier og er omhyggeligt kurateret for at invitere til meningsfulde engagementer og bidrage til en kunstoplevelse i verdensklasse.

Show More
Show Less

Premier Wine Boutique

Som en af Sydafrikas mest indflydelsesrige købere af vin, Singitas kældre er hjemsted for nogle af de mest efterspurgte private reserver og vintagevine, landet har at tilbyde. Uanset om du er en kender eller bare nyder et lejlighedsvis glas vin, vores erfarne sommelierer glæder sig over at introducere gæsterne til et stort udvalg af sorter fra hele verden.

Gennem Singita Premier Wine Direct kan gæster købe vine fra vores kældre: enten for at blive taget med hjem i slutningen af deres rejse eller bekvemt leveret til deres dør.

Som et supplement til kælderindkøb har vi sikret tildelinger af meget begrænsede, efterspurgte vine, herunder 'Icons', 'Single Vineyard' og 'Limited Release' vine, direkte fra førende vingårde i Sydafrika. Opbevaret i temperaturkontrollerede kældre er disse vine sandsynligvis ikke tilgængelige andre steder.

Show More
Show Less

Singita Community Culinary School

Singita Community Culinary School er et unikt program, der tjener til at opfylde et reelt behov i samfundet, såvel som for den sydafrikanske gæstfrihedsindustri som helhed. Kandidater fra denne skole dukker op med meget efterspurgte færdigheder og stærke beskæftigelsesmuligheder, mens køkkener på Singita-hytter og dem længere væk drager fordel af en pulje af ekspertuddannede unge kokke. Skolen er et vigtigt skridt i retning af at nå Singitas langsigtede, brede samfundsudviklingsmål, som er at hjælpe de mennesker, der bor i og omkring reserverne, til at trives, både økonomisk og socialt.

Skolens demonstrationsstudie tilbyder en unik oplevelse for gæsterne at deltage i en madlavningskursus ledet af en ekspertuddannet kok, samtidig med at de støtter dette vigtige samfundsudviklingsprojekt på samme tid. Uanset om det er at mestre en bestemt ret, der nydes fra dagens menu, lære en traditionel sydafrikansk opskrift eller hjælpe med at forberede et element i lodgens signatur tapas-stil frokost, tid brugt i demonstrationskøkkenet er en vidunderlig berigende oplevelse.

Detaljerne:

Skolen har nu et helt nyt, topmoderne demonstrationsstudie beliggende på Singita Lebombo Lodge (og i nærheden af Singita Sweni Lodge), hvor gæsterne kan deltage i en forudbestemt madlavningskursus.
En professionel, kvalificeret kok leder madlavningsklassen.
Gæsterne kan vælge at tilberede en populær, traditionel sydafrikansk ret på tilbud eller en varemærkeret fra kokken Liam Tomlins tapasmenu.
Klasser skal bookes mindst 24 timer i forvejen for at give kokkene tid nok til at forberede sig.
Klasser kan planlægges 7 dage om ugen, afhængigt af tilgængelighed.
Reservationer kan foretages via Singita Reservations eller reserveres på stedet på Singita Lebombo og Sweni Lodges.
ZAR 2 500.00* donation pr. person, pr. klasse

*Alle indsamlede midler bruges til at støtte det igangværende arbejde på Singita Community Culinary School.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Singita Sweni Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål