WeTu Analytics

The Outpost

Game Drives

Makuleke Private Concession, der strækker sig over store 26.500 hektar, er kendt som Eden of Kruger. Pafuri, hvor denne helligdom ligger, kan prale af en bemærkelsesværdig 80% af den biodiversitet, der findes i den ekspansive Kruger National Park. Selvom du kan og sandsynligvis vil se medlemmer af de store 5, mens du bor her, er det fuglelivet, historien og landskabet, der fanger vores gæsters opmærksomhed.

Her er vi specialiserede i kunsten „slow safari“, en fordybende rejse gennem den ægte afrikanske vildmark, hvor du ikke kun møder Big 5, men også den fortryllende Little 5 og alt derimellem. Denne region er kendt for at være vært for nogle af de største flokke af bøfler og elefanter i Sydafrika, et vidnesbyrd om dens frugtbare grunde næret af konvergensen af tre floder i Pafuri-trekanten. Denne næringsrige jord er et tilflugtssted for en række dyreliv, fra yndefulde impalas, undvigende nyala og majestætisk eland til de ikoniske gnuer. Makuleke Private Concession er en port til antændende øjeblikke af opdagelse, der vækker nye lidenskaber og uddyber din forbindelse til naturen.

Show More
Show Less

Bush Walks

Fordyb dig i den fjerntliggende og uberørte Makuleke Private Concession. På The Outpost finpudser vi dybere ind i en mere autentisk afrikansk safarioplevelse. Her træder du ud i naturen til fods og skaber en forbindelse med dyreriget i dets uspolerede habitat. Oplev fuglelivets fortryllende verden, unik for dette hjørne af Sydafrika (et absolut fugleparadis). Gå gennem landskaber, der trodser tiden, herunder den største febertræskov på den sydlige halvkugle og den gamle Lanner Gorge, et geologisk vidunder gennemsyret af historie. Fordyb dig i det rige gobelin i Makuleke-folks kultur, da vores kyndige guider deler deres visdom om de medicinske skatte, der er skjult blandt den oprindelige flora.

Show More
Show Less

Enquiry Form

The Outpost

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål