WeTu Analytics

Wilderness Magashi

sted: Ligger på Magashi-halvøen, Wilderness Magashi ser ud over den naturskønne sø Rwanyakazinga, mod Mutumba Mountains i vest. Wilderness Magashi hjem er 6 000 eksklusive brug hektar (14 826 acres) af Akagera National Park, ligesom Rwanda selv, en mirakuløs historie om overlevelse og regenerering. Akagera ligger i landets nordøstlige del og blev ødelagt af folkemordet i 1994 og dets efterfølgende, med en stigning i krybskytteri og hjemvendte bosatte sig med deres kvæg på parkland. I løbet af de sidste ti år, parken er blevet markant rehabiliteret og tilbyder i dag en af de mest spændende safarioplevelser i Afrika.

Dyreliv: Akagera vrimler med slettespil og kan nu også prale af en sund bestand af løve, som blev genindført i parken i 2015 efter et 20-årigt fravær. Sort næsehorn blev genindført i 2017 og hvid næsehorn i 2021. Gæsterne har mulighed for at se en række dyreliv på ekspert-guidede vildtdrev, og sejlture. På halvøens vestlige side, vandbuck, impala og vortesvin kan ofte ses græsning, mens du er på den østlige flanke, eland hyppige søbredden. Selve kysten tilbyder udsigt over flodhest, store krokodiller og en chance for elefanttyre. Andre observationer kan omfatte bøffel, giraf, plettet hyaena, zebra, topi, roan, og eland - og ofte endda den ellers undvigende leopard. Parken har imponerende 520 fuglearter.

Overnatning: Lejrens intime, afslappede atmosfære er meget velkommen efter et ophold i den travle hovedstad, Kigali, eller efter en spændende gorilla trek i Volcanoes National Park. Jordfarver med antydninger af lyserød hersker, ligesom ægte rwandisk gæstfrihed. Seks rummelige og luftige teltede værelser har uafbrudt udsigt over Rwanyakazinga-søen. Hovedområdet består af en luksuriøs lounge og spiseplads, bar og pool, samt et ekspansivt udsigtsdæk med hyggelig ildsted. Wilderness Magashis varme og imødekommende personale elsker at dele deres traditionelle Kugisha-aftensmad med gæsterne, ledsaget af kvægbesætningssange og historier.

Formål: Wilderness Magashi blev etableret i partnerskab med Rwanda Development Board (RDB) og afrikanske parker, affriming vores engagement i banebrydende bæredygtig og autentisk bevaringsturisme i Rwanda. Vores kerneformål her er at hjælpe med at bevare Rwandas sidste beskyttede savanneøkosystem, og arter som sort næsehorn, såvel som den sjældne og undvigende skoebill. Desuden vil vores tilstedeværelse i Akagera National Park bidrage til at gøre det muligt for første gang at blive økonomisk selvforsynende.

Unikke salgsargumenter

Ideel mulighed og fremragende kombination i landet til en ekstraordinær gorillaoplevelse, mens du er på Bisate Lodge med en spektakulær savannesafari på Wilderness Magashi
Det eneste eksklusive anvendelsesområde i Akagera National Park, der giver mulighed for privat safari, der kun er faciliteret af ekspertguider til vildmarkens gæster
Se østafrikanske tilbud, både fugleliv og dyreliv (den eftertragtede skoebill, topi og Defassa vandcuk, Masai giraffer), fra ekspert-guidede spil drev eller sejlture („dobbeltdækker“ siddepladser på bådene giver mulighed for højere højde spil visning)
Citizen Scientist - Gæster opfordres til at slutte sig til os i vores formål ved at blive"Citizen Scientists“, der deltager i rovdyridentikits og bevægelsesstudier

Show More
Show Less

Enquiry Form

Wilderness Magashi

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål