WeTu Analytics

Wilderness Magashi

Wilderness Magashi – Game Drives

Akagera består af nogle af de mest maleriske savanne i Østafrika - åbne sletter, skovområder, søer, sump, og græsklædte lave bjerge - med Wilderness Magashi som det eneste private koncessionsområde i parken. Hjem til en af Afrikas højeste flodhestdensiteter, genindført østlig sort næsehorn og løve, såvel som den hemmeligholdte sitatunga. Gæsterne kan deltage i bevaringsindsats, herunder sporing og identifikation af løver og leoparder i området ved hjælp af identikits.

Show More
Show Less

Wilderness Magashi – Night Drives

Efter mørke spil visning med filtrerede projektører giver dig mulighed for at finde spændende natlige dyr. Typisk set kan omfatte plettet hyaena, civet, genet, mongoose, ugler og natkarer. Eller endda den gådefulde leopard. Med dag- og nat-spildrev, der tilbydes, at udforske i Wilderness Magashi er virkelig ekstraordinært.

Show More
Show Less

Wilderness Magashi – Boating *

Sejlsport i sump krydsere, med 'dobbelt dækker' siddepladser til højere elevation spil visning, er en glimrende måde at se vandfugle og mange andre akvatiske dyr set omkring smukke Lake Rwanyakazinga.

* Mulig året rundt.

Show More
Show Less

Wilderness Magashi – Fishing

Fiskeri på en fangst og frigivelse basis kun året rundt, med lejren giver en lille bestand af grundlæggende stænger og hjul.

Show More
Show Less

Wilderness Magashi – Birding

Efter en tidlig morgenmad i lejren, gør dig klar til en spændende fugleoplevelse. Akagera National Park er kendt som et af de bedste fugleområder i verden med mere end 500 arter registreret her. Et antal fugle, der kan sammenlignes med den større Kruger National Park. Sjældenheder inkluderer papyrusgonolek (begrænset til papyrussumpene), den lokaliserede rødansigtede barbet og sumpfluefangeren.

Show More
Show Less

Wilderness Magashi – Conservation & Community

Med et let fodaftryk, Wilderness Magashi er 100% soldrevet, og helt engangsplastik fri. Udover vores engagement i bevarelse og bæredygtig drift er vi glade for at have oprettet en Children in the Wilderness (CITW) Eco-Club på Akayange Primary School, nær North Gate of Akagera. Yderligere initiativer til styrkelse af samfundet inkluderer ansættelse lokalt, med en tredjedel af personalet rekrutteret fra de omkringliggende samfund, med løbende uddannelse og udvikling, der tilbydes for at sikre, at personalet er i stand til at vokse til seniorroller. Ud over, lejren understøtter lokale samfunds kooperativer, der laver madposer til gæster, kitenge bivoks indpakninger, stearinlys til spiseborde, og udskårne træskosedler.

Show More
Show Less

Wilderness Magashi – Wilderness & Olympus, A Visionary Partnership *

I 2018 gik Wilderness sammen med Olympus i et spændende partnerskab for at forbedre vores dyreliv fotograferingsoplevelse i lejre. Resultatet af dette partnerskab har produceret utrolige billeder taget af gæster, guider og lejrchefer.

Olympus Photo Hubs, oprettet i udvalgte lejre, give vores gæster mulighed for at tage deres billeder, mens vores Wilderness fotografiske guider hjælper med at dele tip om, hvordan man bedst kan fange disse magtfulde vildmarksmomenter.

* Olympus Photo Hub-oplevelse afhængig af kameraets tilgængelighed.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Wilderness Magashi

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål