WeTu Analytics

Wilderness Magashi

Højdepunkter

Kombiner en Wilderness Magashi savannesafari med gorillatrekking for en fremragende østafrikansk oplevelse i landet.
Som det eneste private vildmarksområde i Akagera National Park tilbyder Magashis 6.000 hektar med eksklusiv brug (14.826 acres) førsteklasses og intime gæsteoplevelser.
Et land med fænomenalt forskellige levesteder, dette er et stort vildtland. Gæsterne kan se løver, leoparder, sorte og hvide næsehorn, elefanter, bøfler, giraffer, zebraer og flodheste.

Sted: Wilderness Magashi er perfekt. Det ligger på Magashi-halvøen og har udsigt over det skinnende vand i søen Rwanyakazinga og Mutumba-bjergene i vest. Beliggende i Akagera National Park - Centralafrikas største beskyttede vådområde - er det Rwandas sidste tilbageværende tilflugtssted for savannearter og fortæller en historie om overlevelse og regenerering, ligesom Rwanda selv.

Erfaring: Med 11 forskellige habitattyper er spilvisning ikke kun enestående i Akagera National Park, men dens spektakulære natur bidrager til den unikke oplevelse. De åbne sletter er jagtområderne for en sund bestand af løver. Elefant og flodhest finder trøst i de sumpede grunde og søer, mens elegante Masai-giraf surfer i skoven.

Og med forskellige levesteder kommer variation. Gæsterne nyder spændende spilvisning med båd på forhøjede siddepladser for uhindret observation. Game drives giver gæsterne mulighed for at hjælpe vores bevaringsindsats, ved at spore og identificere løver og leoparder i området ved hjælp af identikits. Om natten kan du lytte til landets sange og historier under en traditionel Kugisha-aftensmad omkring en brølende ild med venner gamle og nye.

Formål: Vi skabte historie hos Magashi, da vi samarbejdede med Rwanda Development Board og African Parks. Siden åbningen i 2019 blev to af vores guider de første rwandere nogensinde til at modtage en eftertragtet FGASA-kvalifikation. I dag er Akageras genfødsel en ekstraordinær succeshistorie om bevarelse.

Wildlife: Wilderness Magashi er igen hjemsted for en overflod af rovdyr og deres bytte, der tilbyder dramatisk spilaction. Der er mellem 15 og 20 leoparder, en sund løvebestand, sorte og hvide næsehorn, og elefanter kan ses plaske i søen fra dækket.

Pas på vandbuk, impala og vortesvin, der græsser på halvøens vestlige side, mens på østsiden ofte ses eland ved kysten, samt flodhest, krokodiller og elefanttyre. Hemmelige sitatunga giver spændende observationer på vandkanten.

Andre observationer kan omfatte bøffel, masai-giraf, plettet hyene, zebra, topi, roan, Defassa vandbuk og eland - og imponerende 520 fuglearter inklusive lejlighedsvise observationer af den sjældne skovørrestork.

Wilderness Magashi: Magashi ligger på kanten af søen Rwanyakazingas mousserende vand og er spektakulær. Et smukt fristed at puste ud i, efter en spændende gorillatur i Volcanoes National Park eller et ophold i den travle hovedstad Kigali. Intime og luksuriøse, de otte rummelige teltsuiter indrettet i bløde, jordfarver, byder dig velkommen i et typisk østafrikansk safari-eventyrland.

Hovedområderne består af en elegant lounge, spiseplads, bar og pool - hvert hjørne med en herlig udsigt, mens det ekspansive udsigtsdæk er den perfekte scene for solnedgange, dyrelivsspotting og historiefortælling ved den hyggelige bålplads.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Wilderness Magashi

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål