WeTu Analytics

Magashi

Sted: Magashi Camp ligger på Magashi-halvøen og ser ud over den naturskønne sø Rwanyakazinga, mod Mutumba-bjergene i vest. Magashi hjem er 6 000 eksklusiv brug hektar (14 826 hektar) af Akagera National Park, ligesom Rwanda selv, en mirakuløs historie om overlevelse og regenerering. Akagera ligger i landets nordøstlige del og blev ødelagt af folkedrabet i 1994 og dets eftervirkninger, med stigende krybskytteri og hjemvendte bosatte sig med deres kvæg på parkområde. I løbet af de sidste ti år har parken været væsentligt rehabiliteret og tilbyder i dag en af de mest spændende safari oplevelser i Afrika.

Overnatning: Lejrens intime, afslappede atmosfære er meget velkommen efter et ophold i den travle hovedstad, Kigali, eller efter en spændende gorilla trek i Volcanoes National Park. Jordtoner med antydninger af pink hersker, ligesom ægte rwandisk gæstfrihed. Seks rummelige og luftige telte værelser tilbyder uforstyrret udsigt over Rwanyakazinga-søen. Hovedområdet omfatter en luksuriøs lounge og spiseplads, bar og pool samt en ekspansiv visning dæk med selskabelig brand pit. Magashi varme og indbydende personale elsker at dele deres traditionelle Kugisha aftensmad med gæsterne, ledsaget af kvægbesætning sange og historier.

Formål: Magashi er etableret i samarbejde med Rwanda Development Board (RDB) og African Parks, hvilket viser vores engagement i at være banebrydende for bæredygtig og autentisk økoturisme i Rwanda. Vores kerneformål her er at hjælpe med at bevare Rwandas sidste beskyttede savanne økosystem, og arter som sort næsehorn, samt den sjældne og undvigende skobrev. Desuden vil vores tilstedeværelse i Akagera National Park bidrage til at gøre det muligt for første gang at blive økonomisk selvforsynende.

Unikke salgssteder

Ideel mulighed for at kombinere en ekstraordinær gorilla oplevelse mens på Bisate Lodge med en spektakulær savannah safari på Magashi Camp
Se østafrikanske fugle- og dyreliv tilbud fra fagligt styrede vildt drev, guidede naturvandringer og sejlture
Citizen Scientist — Gæster opfordres til at slutte sig til os i vores formål ved at blive „Citizen Scientist“, der deltager i rovdyr identikits og bevægelse studier

Show More
Show Less

Enquiry Form

Magashi

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål