WeTu Analytics

MS Thomas Hardy

Suites (Diamond Deck, Ruby Deck, Emerald Deck)

Disse usædvanligt indrettede suiter er generøst rummelige og har alle et skinnende marmorbadeværelse med kraftig, fuldt glaseret bruser med stort regnbruser. Siddeområdet har 2 stole og et bord, mens et bue kamera sender levende billeder af skibets fremskridt til fladskærms-tv'et. Suiten har individuell aircondition, hårføner, safe, minibar, telefon og bekvemmelighet med te og kaffe faciliteter. Suiterne på Diamond (øvre) og Ruby (midterste) dæk har franske balkoner med panoramagulv til loft skydedøre bringer riverside liv lige så lidt tæt

Show More
Show Less

Superior Suites (Diamond Deck, Ruby Deck)

Superior-suiterne ligger på Ruby (midten) og Diamond (øvre) dæk. Disse suiter er væsentligt større end de almindelige suiter med ekstra plads afsat til opholdsstuen. Møblerne og armaturerne er identiske med de almindelige suiter, og hver suite har et skinnende marmorbadeværelse med kraftig fuldt glaseret bruser med stort regnbrusehoved, 2 stole og et bord samt et bue kamera, der giver levende billeder af skibets fremskridt til fladskærms-tv'et. Herudover er der klimaanlæg, hårtørrer, safeboks, minibar, telefon og mulighed for at lave te og kaffe. Panoramagulv til loft glidende glasdøre med udsigt over den forbipasserende natur fuldender billedet.

Show More
Show Less

Deluxe Balcony Suites (Diamond Deck)

Deluxe Balcony Suites er halvtreds procent større end standard suiter, hvilket giver mulighed for en endnu mere generøs opholdsstue. Derudover vil gæsterne nyde en privat udvendig balkon komplet med bord og stole. Denne suite har samme indretning som standardsuiterne, udsøgt og overdådigt udpeget til den allerhøjeste standard samt gratis bløde bomuldsbadekåber og tøfler, der tilføjer det sidste touch, og er indbegrebet af flodkrydstogt luksus.

Show More
Show Less

Enquiry Form

MS Thomas Hardy

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål