WeTu Analytics

Norwegian Gem

O'Sheehan's

Lånere kan spise på genopfundne irske pubklassikere, mens de nyder deres foretrukne fadøl, alt sammen i en afslappet atmosfære, der er åben 24 timer i døgnet. Der er ingen dækning for at grave i foretrukne komfortfødevarer og krydrede Daily Specials, såsom Prime Rib og all-you-can-eat ribben, mens du tager i et sportsspil.

Show More
Show Less

Bali Hai Bar & Grill

Gæsterne kan snuppe en bid og nyde den varme havbrise ved swimmingpoolen på denne livlige grill med storslået havudsigt.

Show More
Show Less

Garden Café / Kids Café

Hele familien kan nyde den gratis morgenbuffet, frokost og aftensmad på Garden Cafe med gulv til loft-vinduer og malerisk havudsigt. Action stationer omfatter kødudskæring, lagrede pastaer, omeletter, vafler, soft-serve is og meget mere.

Show More
Show Less

Grand Pacific (Main Dining Room)

En førsteklasses madoplevelse i den store tradition for de luksus ocean liners fra gårsdagens gæster venter på Grand Pacific med smukt udformede moderne og traditionelle retter tilberedt med kun de friskeste ingredienser. Denne Main Dining Room garanterer en fantastisk foodie oplevelse.

Show More
Show Less

Great Outdoors

Denne afslappede buffetbar har fantastisk havudsigt og serverer grillede favoritter som burgere og hotdogs.

Show More
Show Less

Magenta (Main Dining Room)

Magenta er en kulinarisk oplevelse, der balancerer klassiske favoritter med de hotteste nye retter. Med daglige skiftende menuer tilbyder endnu mere variation og Chef's Signature Retter med lækre friske råvarer, er der altid noget at se frem til inde i denne Main Dining Room.

Show More
Show Less

Orchid Garden

Dette asiatiske fusionsspisested byder på frisklavede nudler, lækre wok-stegte retter, autentiske supper og meget mere, alt sammen gratis.

Show More
Show Less

Topsiders Bar & Grill

Gæsterne kan bo i badetøj og tage plads i baren eller snuppe en til at gå på Topsiders Bar & Grill.

Show More
Show Less

Moderno

Dette autentiske brasilianske bøfhus tilbyder en unik madoplevelse med en imponerende salatbar og spyd af langsomt stegt kød udskåret bordside af Pasadores. Oceanside siddepladser til rådighed.

Show More
Show Less

Sushi

Sushi-elskere kan trække en skammel op på denne moderne sushi og sashimi bar for nogle traditionelle japanske kulinariske bid. Der gælder a la carte-priser.

Show More
Show Less

La Cucina

Gæsterne kan nyde de fineste ingredienser på denne livlige italienske ristorante med klassikere som osso buco eller hummer fettuccine og lækker affogato til dessert.

Show More
Show Less

Atrium Café

Atrium Café serverer frosne kaffe, espressoer, cappuccinoer, te, kager og småkager.

Show More
Show Less

Cagney's

Bøf er standarden i dette amerikansk stil bøfhus, hvor lånere kan nyde deres yndlingscocktail, når de vælger blandt førsteklasses udskæringer af Angus-oksekød, der er perfekt forberedt. Menuen er à la carte.

Show More
Show Less

Le Bistro

Le Bistro er Norges karakteristiske franske restaurant med middelhavsretter, nouveau og klassiske franske retter.

Show More
Show Less

Teppanyaki

På denne autentiske japanske Hibachi restaurant lånere sidder ved et livligt fælles bord som en dygtig kok perfekt griller bøf, skaldyr og kylling på en stor stålgrill.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Norwegian Gem

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål