WeTu Analytics

Norwegian Gem

The Haven 3-Bedroom Garden Villa

Disse vidunderlige Garden Villas sover op til otte med tre separate soveværelser, hver med en konge- eller queen-size seng og luksus bad. Med en stue, spisestue og utrolig privat have med varmt karbad, vil gæsterne have mere end nok plads til at sprede sig og slappe af. Der er adgang til den private gårdhave samt butler- og concierge-service døgnet rundt.

Show More
Show Less

The Haven Deluxe Owner's Suite with Large Balcony

Der er stue, spisestue, væg af vinduer med kingsize-seng og luksuriøst bad, og gæsterne vil få en uforglemmelig oplevelse i denne suite med plads til op til 4 personer og adgang til den private indre gårdhave. Der er også en stor balkon med fantastisk udsigt, og butler- og concierge-service er inkluderet.

Show More
Show Less

The Haven Owner's Suite with Large Balcony

Disse luksuriøse ejerens suiter har separat soveværelse med kingsize-seng og luksuriøst badekar med separat bruser samt stue, spisestue og store private balkoner med utrolig udsigt. Der er plads til op til 4 personer, og gæsterne får adgang til den private gårdhave. Der er desuden butler- og concierge-service.

Show More
Show Less

The Haven 2-Bedroom Family Villa with Balcony

Op til seks gæster kan nyde disse villaer, der er perfekte til familier med børn. De har et soveværelse med en queen-size seng og et luksuriøst bad og brusebad samt et separat børns soveværelse. Der er også opholdsområde, spiseplads og egen balkon, og gæsterne har adgang til den private gårdhave. Der er desuden butler- og concierge-service.

Show More
Show Less

The Haven Courtyard Penthouse with Balcony

Disse Courtyard Penthouses gør for en fantastisk cruising oplevelse. De sover tre, med et soveværelse med en queen-size seng, luksuriøst bad og brusebad og ekstra sengetøj til at sove en ekstra gæst. Der er også opholdsområde, spiseplads, egen balkon og adgang til den private indre gårdhave. Der er desuden butler- og concierge-service.

Show More
Show Less

2-Bedroom Family Suite with Balcony

Disse luksuriøse Penthouses er perfekte til hele familien med plads til op til seks gæster. Samtlige lejligheder har soveværelse med queensize-seng og separat børnesoveværelse samt opholdsstue, spiseplads, privat balkon og luksuriøst badekar med separat bruser. Der er desuden butler- og concierge-service.

Show More
Show Less

Forward-Facing Penthouse with Balcony

Disse utrolige Penthouses kan sove op til 3 personer og har soveværelse med queensize-seng samt luksuriøst badekar og brusebad. Der er også opholdsområde, spiseplads og stor privat balkon med fantastisk udsigt. Der er desuden butler- og concierge-service.

Show More
Show Less

Aft-Facing Penthouse with Balcony

Perfekt til en romantisk ferie, disse fantastiske Penthouses sove op til tre med et soveværelse med queen-size seng og luksus badekar og bruser, ud over stue, spiseplads og stor privat balkon. Der er desuden butler- og concierge-service.

Show More
Show Less

Aft-Facing Mini-Suite with Balcony

Disse mini-suiter har plads til op til 4 gæster, hvilket gør dem til familier med børn. De har to lavere senge, der konverterer til en queen-size seng samt et opholdsområde, luksus bad med bruser og ekstra sengetøj til at sove yderligere to gæster. Fordi de er aft-facing suiter, er udsigten fra den private balkon virkelig fantastisk.

Show More
Show Less

Mid-Ship Mini-Suite with Balcony

Disse mini-suiter har plads til op til 4 gæster, 2 lavere senge, der omdannes til en queen-size seng samt et opholdsområde, luksuriøst badekar med bruser, ekstra sengetøj til at sove yderligere 2 gæster og en privat balkon med en fantastisk udsigt. Fordi det er en mid-ship suite, vil gæsterne have nem adgang til alt om bord.

Show More
Show Less

Mini-Suite with Balcony

Der er plads til op til fire gæster i disse minisuiter med opholdsområde, luksuriøst badekar med bruser, 2 lavere senge, der omdannes til en queensize seng og ekstra sengetøj til 2 ekstra gæster. Der er også privat balkon til at nyde den utrolige udsigt.

Show More
Show Less

Sail Away Mini-Suite

En Sail Away Mini-Suite garanterer en Mini-Suite kahyt eller bedre. Disse kahytter kan være på ethvert dæk og tildeles op til en dag før ombordstigning. Mens disse kahytter har balkoner, kan udsigten være helt eller delvist blokeret.

Show More
Show Less

Aft-Facing Balcony

Gæsterne vil nyde hver tomme af disse kahytter, med plads nok til at sove op til fire gæster. De to nederste senge kan omdannes til en queen-size seng og den konvertible sofa trækker sig ud til at sove to mere. Der er også opholdsområde og gulv til loft-glasdøre, der åbner ud til egen balkon. Fordi disse er aft-facing, er udsigten fra balkonen virkelig uforglemmelig.

Show More
Show Less

Family Balcony

Disse kahytter er ideelle til hele familien og har plads til op til fire gæster med to lavere senge, der konverterer til en queen-size seng, en Pullman seng og en enkelt sovesofa. Der er også opholdsområde og gulv til loft-glasdøre, der åbner ud til egen balkon.

Show More
Show Less

Mid-Ship Balcony

Disse mid-ship kahytter sove op til fire gæster og kommer med to lavere senge, der konverterer til en queen-size seng, en Pullman og en enkelt-sovesofa. Der er også opholdsområde og gulv til loft-glasdøre, der åbner ud til egen balkon med fantastisk udsigt. Da de er midt på skibet, vil gæsterne have nem adgang til alt om bord.

Show More
Show Less

Balcony

Balkon kahytter kommer med to lavere senge, der konverterer til en queen-size seng, en Pullman og en enkelt sovesofa. Der er også opholdsområde og gulv til loft-glasdøre, der åbner ud til egen balkon.

Show More
Show Less

Sail Away Balcony

En sejl Away Balcony kahyt garanterer en balkon kahyt eller bedre. Disse kahytter kan være på ethvert dæk og tildeles op til en dag før ombordstigning. Mens disse kahytter har balkoner, kan udsigten være helt eller delvist blokeret.

Show More
Show Less

Family Oceanview Picture Window

Disse kahytter har store billedvinduer med fantastisk udsigt og kan komfortabelt passe op til fire gæster, hvilket gør dem perfekte til familier. To lavere senge omdannes til en queen-size seng, og der er plads til yderligere 2 gæster.

Show More
Show Less

Oceanview Picture Window

Disse Oceanview Staterooms har plads nok til op til tre gæster og omfatter to lavere senge, der omdannes til en queensize-seng og ekstra sengetøj til at rumme en ekstra gæst. Gæster vil også have en fantastisk udsigt til at nyde fra det store billede vindue, sammen med Roomservice og mange flere bekvemmeligheder.

Show More
Show Less

Mid-Ship Oceanview Picture Window

Op til tre gæster kan bo i disse Oceanview Staterooms, der omfatter to lavere senge, der omdannes til en queensize-seng og ekstra sengetøj for at rumme en ekstra gæst samt et billedvindue for at nyde udsigten. Disse kahytter er mid-ship accommodations, hvilket betyder, at gæsterne vil have nem adgang til alt om bord.

Show More
Show Less

Mid-Ship Oceanview Porthole Window

Op til fire gæster kan bo i disse Oceanview Staterooms, der omfatter to lavere senge, der omdannes til en queen-size seng og ekstra sengetøj for at rumme op til to yderligere gæster, samt en koøje til at nyde udsigten. Disse kahytter er mellemskibet indkvartering, hvilket betyder, at gæsterne har nem adgang til alt om bord.

Show More
Show Less

Oceanview Porthole Window

Op til fire gæster kan bo i disse Oceanview Staterooms, der omfatter to lavere senge, der omdannes til en queen-size seng og ekstra sengetøj for at rumme op til to yderligere gæster, samt en koøje til at nyde udsigten.

Show More
Show Less

Obstructed Oceanview

Disse Oceanview Staterooms kan sove op til fire gæster og har enten et billedvindue eller et porthole, med en hindret udsigt. Der tilbydes 2 lavere senge, der omdannes til 1 queensize-seng og ekstra sengetøj, så der kan rumme op til 2 ekstra gæster.

Show More
Show Less

Sail Away Oceanview

En sejl Away Oceanview kahyt garanterer en Oceanview kahyt eller bedre. Disse kahytter kan have koøjer eller billedvinduer, og visningen kan være helt eller delvist blokeret. De kan være på ethvert dæk og tildeles op til en dag før ombordstigning.

Show More
Show Less

Family Inside

Disse Inside Staterooms er den mest overkommelige måde for hele familien at krydstogt. De har plads til op til fire gæster med to lavere senge, der konverterer til en queen-size seng og ekstra sengetøj for at rumme op til to yderligere gæster. Og selvfølgelig, room service og mange andre faciliteter.

Show More
Show Less

Mid-Ship Inside

Disse Inside Staterooms har plads til op til 4 gæster, 2 lavere senge, der omdannes til en queensize-seng og ekstra sengetøj for at rumme op til 2 ekstra gæster. Disse kahytter er midt på skibet, så gæsterne har nem adgang til alt om bord.

Show More
Show Less

Inside

Disse Inde Staterooms er den mest overkommelige måde at krydstogt på. Der er plads til op til fire gæster, og de omfatter to lavere senge, der konverterer til en queen-size seng, og selvfølgelig vil du have Roomservice og mange andre faciliteter.

Show More
Show Less

Sail Away Inside

En sejl Away Inside kahyt garanterer en Inside kahyt eller bedre. Disse kahytter kan være på ethvert dæk og tildeles op til én dag før ombordtagning.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Norwegian Gem

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål