WeTu Analytics

Celebrity Constellation

Tuscan Grille

På Tuscan Grille serveres ikoniske italienske retter såsom håndlavet pasta, håndlavet salumi, fisk, slagterkød og USDA Prime tøraldrende bøffer med et moderne twist i en livlig, sofistikeret atmosfære. Vinkortet byder på øl, autentiske italienske cocktails og regionale italienske vine.

Show More
Show Less

Qsine Restaurant

Qsine Restaurant er kun åben til middag og serverer globale retter med dejlige drejninger, hvor man eksperimenterer med forskellige smagsoplevelser, teksturer og præsentationer for at behage alle sanserne på én gang.

Show More
Show Less

Main Restaurant

Denne sofistikerede restaurant er perfekt for gæster, der nyder udsøgte spisning. Der tilbydes en bred vifte af globalt inspirerede klassiske og moderne retter skabt af en Michelin-stjerne kok. Restauranten er åben til morgenmad, frokost og aftensmad.

Show More
Show Less

Oceanview Café

Oceanview Café er en markeds-stil café med udvalgte tilbud inspireret af de destinationer, skibet besøger under krydstogt. Restauranten er åben til morgenmad, frokost og aftensmad.

Show More
Show Less

AquaSpa Café

AquaPa Café er en spa restaurant, hvor spisende gæster kan nyde friske, sunde, spa-inspirerede lækkerier, der giver næring til krop og sind. Restauranten er åben til morgenmad og frokost.

Show More
Show Less

Blu

Blu er en intim, elegant restaurant med et frisk og moderne syn, der serverer opfindsomme retter, som kan parres med bæredygtige og biodynamiske vine. Restauranten er åben til morgenmad og aftensmad.

Show More
Show Less

Luminae

Luminae er udelukkende forbeholdt gæster i Suite Class. Menuen indeholder banebrydende, globalt inspirerede retter, der ikke er tilgængelige i nogen anden restaurant om bord. Restauranten er åben til morgenmad, frokost på havdage og middag. Der serveres en frisk, ny menu hver dag.

Show More
Show Less

Mast Grill

Mast Grill ligger ved poolen og er det perfekte sted at tilfredsstille dem i mellem trangen med en lækker burger eller gourmet-snack.

Show More
Show Less

Darwin’s Restaurant

Darwins Restaurant tilbyder afslappede, åbne siddepladser, og lånere kan nyde frisk fisk fanget af Galapagos-fiskerne, som serveres med lokalt dyrkede frugter og grøntsager til morgenmad, frokost og middag.

Show More
Show Less

Lawn Club Grill

Lawn Club Grill er åben til frokost og middag. Gæster, der ønsker at gøre det, kan opleve spændingen ved at grille deres eget kød og nyde en one-on-one interaktion med restaurantens kokke, hvor de vil modtage en lektion i ordentlige grillingsteknikker og blive vist andre tricks af branchen. Menuen tilbyder en række grillspecialiteter, herunder USDA Choice beef, fjerkræ, skaldyr og grøntsager. Der er også en gourmet-salatbar, og gæster, der kan lide pizza, kan vælge deres egne toppings.

Show More
Show Less

Murano Cruise Ship Dining

Muranos menu er inspireret af klassiske franske retter med et moderne twist. Restauranten er kun åben til middag, og gæsterne kan se, da nogle signaturretter er tilberedt bord.

Show More
Show Less

Silk Harvest Cruise Ship Dining

Den lyse neon af travle Shanghai og Tokyo møder de dybe røde og dæmpede okker fra gamle templer på Silk Harvest. Favoritdestinationer i Asien inspirerer spiseoplevelsen, og servitrionerne, alle fra asiatiske lande, vil med glæde gå lånere gennem den ekspansive, autentiske asiatiske menu.

Show More
Show Less

Sushi on Five

Sushi on Five vil tilfredsstille sushielskeres trang til lokalt indkøbt, autentisk tilberedt sushi og andre japanske specialiteter fra en menu lavet af ekspert restauratør og sushi kok, Yoshikazu Okada.

Show More
Show Less

The Porch Seafood Restaurant

Porch Seafood Restaurant er inspireret af Hamptons landlige kystcharme, med soldæmpede græsplæner, smukke solnedgange og let udsigt over havet. Der tilbydes frokost- og middagsmenu med friskeste fiske- og skaldyrsretter samt rå bar.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Celebrity Constellation

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål