WeTu Analytics

Celebrity Constellation

Iconic Suites

Iconic Suites ligger højt oppe på skibet og har panoramaudsigt. De er de mest luksuriøse og rummelige på skibet og har komfortabelt plads til op til seks gæster. Hver suite har en stor udendørs plads med stilfulde møbler, eget spabad og en overdækket dobbeltseng. Indenfor er der to soveværelser, to fulde badeværelser, hver med en fuld bruser og et boblebad, og endda en i-suite butler spisekammer for dem, der ønsker at underholde. Af andre behageligheder på værelset er der personlig minibar, gratis badekåbe og tote taske, interaktivt Samsung fladskærms-tv og privat værdiboks. Gæsterne kan nyde tjenester såsom daglig make-up og aftenopredning samt roomservice døgnet rundt.

Show More
Show Less

Penthouse Suites

Penthouse Suites omfatter et soveværelse med badeværelse og påklædningsværelse, en stue/spisestue, gæstesoveværelse med badeværelse, terrasse og privat spabad. Automatisering på værelset giver gæsterne mulighed for at styre alt fra belysning til temperatur, og hver suite har også personlig minibar, gratis badekåbe og totetaske, interaktivt Samsung fladskærms-tv og privat værdiboks. Gæsterne kan nyde tjenester såsom privat butlerservice, daglig make-up og aftenopredning samt roomservice døgnet rundt.

Show More
Show Less

Royal Suites

Royal Suites har alle luksuriøst store opholds- og spiseområde med panoramavinduer fra gulv til loft-vinduer, soveværelse med kingsize-seng, der vender ud mod panoramavinduet, stort badekar, separat bruser, dobbelt håndvask og en rummelig privat veranda. Faciliteterne omfatter personlig minibar, gratis badekåbe og tote-taske, interaktivt Samsung fladskærms-tv og privat værdiboks.

Gæster, der bor på Royal Suites, har eksklusiv adgang til Retreat, som har privat restaurant, eksklusiv lounge og privat poolområde med egen poolbar. For gæster, der har brug for mere plads, kan Royal Suites forbindes direkte til Iconic Suites.

Show More
Show Less

Edge Villas

Edge Villas er to-etagers luksus, oceanfront boliger, problemfrit blanding indendørs og udendørs stue med private terrasser og vinduer, der ser ud over den dybe pool til den utrolige udsigt ud over. Disse ferieboliger i forskudt plan har 1 soveværelse og 2 badeværelser, som er perfekte til op til 4 personer. Faciliteterne omfatter personlig minibar, gratis badekåbe og tote-taske, interaktivt Samsung fladskærms-tv og privat værdiboks. Edge Villas har direkte adgang til The Retreat, som er et eksklusivt område for Suite Class-gæster med solterrasse, pool og bar.

Show More
Show Less

Celebrity Suites

Celebrity Suites har en stor opholds- og spisestue med gulv til loft-panoramavinduer, egen veranda og et stort soveværelse med kingsize-seng. Det delte badeværelse har et vaskerum, separat spa-kar/brusebad og et stort påklædningsområde med dobbelt håndvask og forfængelighed. Andre faciliteter på værelset omfatter rigelig garderobeplads, personlig minibar, gratis badekåbe og totetaske, interaktivt Samsung fladskærms-tv og privat værdiboks.

Celebrity Suites har eksklusiv adgang til Retreat med egen restaurant, eksklusiv lounge og privat poolområde med egen poolbar. Celebrity Suites kan forbindes til en Edge Stateroom med Infinite Veranda for at skabe et rum perfekt til familieferier og getaways med venner.

Show More
Show Less

Sky Suites

Sky Suites byder på en blanding af vidtrækkende udsigt og intim luksus. Disse store suiter har kingsize-seng, der vender udad med udsigt over det store udendørs, opholdsområde med karakteristisk Kelly Hoppen trærocker og en rummelig, privat veranda. Det delte badeværelse har stort spabad med bruser og glidepanel, der giver udsigt til værelset og havet ud over. Andre faciliteter på værelset omfatter rigelig garderobeplads, personlig minibar, gratis badekåbe og totetaske, interaktivt Samsung fladskærms-tv og privat værdiboks.

Gæsterne på Sky Suite har adgang til The Retreat, der har egen restaurant, eksklusiv lounge og privat poolområde med egen poolbar. Sky suiter tilbyder også en bred vifte af tilslutningsmuligheder med andre kahytter for familier og venner, der ønsker at bo i nærheden, når de rejser sammen.

Show More
Show Less

Concierge Class Staterooms

Som navnet antyder, kommer Concierge Class Staterooms med en dedikeret concierge, der altid er klar til at hjælpe med gæsternes ferie behov. De omhyggeligt indrettede værelser er udstyret med king- eller queen-size senge og to lavere senge, hvoraf de fleste kan konverteres til king-size senge. Nogle kahytter kan have en udtræksseng. Af faciliteter på værelset er der rigelig garderobeplads, personlig minibar, gratis badekåbe og tote taske, interaktivt Samsung fladskærms-tv og en privat værdiboks. Tjenesterne inkluderer rengøring 2 gange daglig, roomservice 24 timer i døgnet, is på anmodning, vaskeservice og gratis strandhåndklædeservice.

Show More
Show Less

Edge Stateroom with Infinite Veranda

Ved et tryk på en knap bliver hele boligarealet af disse kahytter omdannet til en veranda, der giver gæsterne mulighed for at gå lige ud til vandkanten. Af faciliteter på værelset er der rigelig garderobeplads, personlig minibar, gratis badekåbe og tote taske, interaktivt Samsung fladskærms-tv og en privat værdiboks, mens tjenesterne omfatter daglig rengøring, 24-timers roomservice, is på anmodning, vaskeservice og gratis strandhåndklædeservice. Tilslutning af kahytter er tilgængelige for større familier og grupper.

Show More
Show Less

Sunset Veranda Staterooms

Sunset Veranda Staterooms er placeret på skibets agterstavn, hvilket garanterer den bedste udsigt over betagende solopgange og solnedgange. Disse kahytter har de største verandaer af Edge Class Staterooms og funktioner på Værelset faciliteter, som omfatter rigelig garderobeplads, personlig minibar, gratis badekåbe og tote taske, et interaktivt Samsung fladskærms-tv og en privat værdiboks, mens tjenesterne omfatter 2 gange daglig rengøring, 24- timers roomservice, is på anmodning, vaskeservice og gratis strand håndklæde service.

Show More
Show Less

Panoramic Ocean View Staterooms

Panoramic Ocean View Staterooms ligger frem og midt på skibet og har gulv til loft-vinduer med fantastisk udsigt over det skiftende landskab. Disse kahytter er ideelle for familier og har faciliteter på værelserne, som omfatter rigelig garderobeplads, personlig minibar, gratis badekåbe og tote taske, interaktivt Samsung fladskærms-tv og en privat værdiboks. Gæster kan også forvente tjenester såsom daglig rengøring, 24-timers roomservice, is på anmodning, vaskeservice og gratis strand håndklæde service.

Show More
Show Less

Ocean View Staterooms

Ocean View Staterooms er overdådigt indrettede og har rummelig opholdsstue. Af faciliteter på værelset er der rigelig garderobeplads, personlig minibar, gratis badekåbe og tote taske, interaktivt Samsung fladskærms-tv og en privat værdiboks, mens tjenesterne omfatter daglig rengøring, roomservice døgnet rundt, is på anmodning, vaskeservice og gratis strandhåndklædeservice.

Show More
Show Less

Inside Staterooms

De private og perfekt proportionerede Inside Staterooms kan forbindes til større familier og grupper, der kræver mere plads. Af faciliteter på værelset er der en personlig minibar, en gratis badekåbe og tote taske, et interaktivt Samsung fladskærms-tv og en privat værdiboks, mens services omfatter daglig rengøring, 24-timers roomservice, is på anmodning, vaskeservice og gratis strand håndklæde service.

Show More
Show Less

AquaClass Suites

Aqua Class Suites ligger tæt på spaen og er de ultimative spa-inspirerede oplevelser, der er designet til at forkæle sig selv med en række spa-inspirerede detaljer, herunder Bossini-brusepaneler, aromaterapidiffusorer, pudemenuer og daglige leverancer af aromatiseret te og frisk frugt efter anmodning. - Ja. Af faciliteter på værelset er der rigelig garderobeplads, personlig minibar, gratis badekåbe og tote taske, interaktivt Samsung fladskærms-tv og en privat værdiboks. Tjenesterne inkluderer daglig rengøring, roomservice 24 timer i døgnet, is på anmodning, vaskeservice og gratis strandhåndklædeservice. Gæster, der bor i disse suiter, har ubegrænset, gratis adgang til Sea Thermal Suite samt dedikeret spa-concierge.

Show More
Show Less

Deluxe Ocean View Staterooms with Verandas

Deluxe Ocean View Staterooms med Verandas ligger i begge ende af skibet og tilbyder rummelige opholdsområder og vidtrækkende verandaer, hvorfra gæsterne kan nyde morgenkaffe og aftensolnedgange. Af faciliteter på værelset er der rigelig garderobeplads, personlig minibar, gratis badekåbe og tote taske, interaktivt Samsung fladskærms-tv og en privat værdiboks, mens tjenesterne omfatter daglig rengøring, roomservice døgnet rundt, is på anmodning, vaskeservice og gratis strandhåndklædeservice.

Show More
Show Less

Deluxe Ocean View Staterooms

Deluxe Ocean View Staterooms er overdådigt rummelige og tilbyder fantastisk udsigt over det stadigt skiftende landskab. Af faciliteter på værelset er der rigelig garderobeplads, personlig minibar, gratis badekåbe og tote taske, interaktivt Samsung fladskærms-tv og en privat værdiboks, mens tjenesterne omfatter daglig rengøring, roomservice døgnet rundt, is på anmodning, vaskeservice og gratis strandhåndklædeservice.

Show More
Show Less

Deluxe Inside Staterooms

Deluxe Inside Staterooms tilbyder rigelig boligareal, større badeværelser og mere skuffeplads. Af faciliteter på værelset er der en personlig minibar, en gratis badekåbe og tote taske, et interaktivt Samsung fladskærms-tv og en privat værdiboks, mens services omfatter daglig rengøring, 24-timers roomservice, is på anmodning, vaskeservice og gratis strand håndklæde service.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Celebrity Constellation

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål