WeTu Analytics

andBeyond Mnemba Island Lodge

Snorkelling (Included)

Snorkling er ideel for dem, der ikke ønsker at foretage en scuba dykning akkreditering, men som ønsker at trygt udforske de lavvandede koralrev, beliggende ud for Mnemba Island, ved hjælp af en snorkel. En guidet snorkling kursus er også tilgængelig mod et ekstra gebyr, der tilbydes af ogBeyond's Mnemba Island specialist dykkermestre, og dækker sikkerhedsprocedurer, udstyr, strømninger og foreslåede snorkelsteder.

Show More
Show Less

Scuba diving (Included)

Mnemba Island har et fuldt udstyret dykkercenter og byder på et komplet udvalg af dykkeraktiviteter. Hvis du er erfaren, vil vores Dive Instruktør guide dig på fantastiske dyk omkring Mnemba Atollen. Hvis du er nybegynder, venter vores instruktør på at introducere dig til en helt ny verden af mystik, vidunder og skønhed!

Show More
Show Less

Sea kayaking (Included)

Udforsk de varme bølger i Det Indiske Ocean i fuldstændig ro i en dyb havkajak bygget til to. Spørg en af Mnembas dykkerinstruktører til en hurtig selvstudium, eller tag af sted med din partner på det stille vand, der er beskyttet af øens omkringliggende rev. Paddle langs stranden for at beundre de skiftende træk ved kysten eller hovedet ud i dybere farvande i håb om at møde en pod delfin eller nogle havskildpadder.

Show More
Show Less

Stand up paddle boarding (Included)

Nyd en uforglemmelig oplevelse på det rolige Indiske Ocean farvande på en stand op padle bord. Få et par tips fra vores ekspert instruktører, før du griber pagaj i hånden og monterer brættet for at gå ud i bølgerne. Ideel til det rolige vand ud for øen Mnemba, denne aktivitet giver dig mulighed for at glide ubesværet gennem bølgerne, mens du nyder enestående udsigt over havvandet og Mnemba-horisonten. Se som delfin bolle i nærheden, spil i bølgerne og guide dig selv gennem yndefulde sving.

Show More
Show Less

Scuba Diving Courses (Additional cost)

Tilføj endnu et ekstraordinært element til din strandferie, så du får indsigt i en stor undervandsverden ved at lære at dykke. Med det store udvalg af dykkersteder tæt på øen og rolige farvande er det den perfekte ø at lære at dykke eller forbedre dine færdigheder og blive en mester dykker. Der er over 14 dykkerseværdigheder, nogle blot 10 minutter op til 60 minutters bådtur fra øen. For mere erfarne dykkere falder visse dykkersteder ned til dybder på mere end 150 m. Med et fuldt certificeret PADI dykkercenter, er der en række kurser, der tilbydes - herunder genopfriskningskurser og en tre dages Open Water kursus for begyndere. For dem med åbent vandcertificering, avancerede og specialiserede klasser er alle med ordentlig international certificering på tilbud.

Show More
Show Less

Bubblemaker course (Additional cost)

Ideelt til yngre børn, der gerne vil nyde en smag af dykkeroplevelsen, er dette kursus i struktur ens til Discover Scuba kursus, men er begrænset til svømmebassindybde. Kurset tilbydes børn over otte år.

Der gælder yderligere omkostninger.

Show More
Show Less

Private beach activities (Additional cost)

Giv efter for lokket af total isolation og lad, som om du er strandet på en øde ø, om end en, hvor din personlige butler altid er klar til at imødekomme alle dine ønsker! Du kan få et flygtigt glimt af dine medgæster, mens du lounge i det tropiske solskin i din private strand sala eller tage en afslappet gåtur rundt på øen. Men du kan også vælge at få mest muligt ud af din ensomhed med en privat middag i en afsides skovrydning eller nyde den munter intimitet af en sandslotmiddag, der er sat til lyden af bølgerne, der blidt sukker på kysten.

Show More
Show Less

Wellness Treatments (Additional cost)

Hvil og slap af
En beroligende behandling ved hjælp af Healing Earth Pinotage Relax Oil. at genoprette og forynge krop og sind. At bringe lindring til trætte, ømme muskler, der gør det muligt for krop og sjæl at vende tilbage til perfekt ligevægt.

30min | 60min
45min | 90min

Afvænning
Healing Earth Pinotage Detox Oil påføres med rytmiske slagtilfælde og tryk for at stimulere kredsløbssystemet og øge elimineringen af toksiner.

30min | 60min
45min | 90min

Dyb væv Terapeutisk
Neuromuskulære og myofascial frigivelsesteknikker bruges til at lindre smerte, forbedre postural ubehag og muskelspænding. For ultimativ lindring af ømme muskler!

30min | 60min
45min | 90min

Zanzi-krydderirejsen
Healing Earth har skabt en kraftfuld aromaterapi kombination af kaffe, kanel, nelliker og appelsin, som vil føre dig til en mindeværdig Zanzi- krydderi oplevelse.
Begyndende med en energigivende og afgiftende kropspuds, som vil efterlade din hud silkeagtig og frisk. Efterfulgt af lyksalig massage med vores kanel, kaffe og orange olie, der vil fast og energi huden. En unik og overbærende oplevelse.

30min | 60min
45min | 90min

Healing Earth etter sol behandling
Efter en lang dag i solen, vil den beroligende Aloe Vera Gel bodymaske køle dig ned, efterfulgt af nærende afrikansk kartoffelbalsam til at nære og reparere huden og hjælpe med at genoprette den.

30min | 60min
45min | 90min

Healing Jordens stilhed fodmassage
Hvil, foryng og fugt dine trætte øfødder med denne beroligende fodmassage.

30 min
45 min

Healing Jordens krop og fugtgivende behandling
Brug af en bodybørste til at øge blodcirkulationen, samtidig stimulere og forberede huden til den dybt fugtgivende og nærende Kalahari Melon Body Balm.

30min | 60min
45min | 90min

Mnemba-stil Ka-Huna
Huna betyder „hellig viden“ Jeg inviterer dig til at opleve Alohas hellige ånd gennem denne unikke flydende og rullende massage teknik, der emulerer havets rytme over kroppen. Jordforbindelse og opløftende.

Chat med din terapeut for at finde ud af mere. Denne behandling skal også reserveres på forhånd

60 min

Show More
Show Less

Yoga (Additional cost)

Kanal din energi og øg din selvbevidsthed med en yoga klasse placeret på baggrund af et klart hav. Klasser er rigelige og kan rummes, så de passer til alle niveauer af oplevelser og foretrukne stil. Øen har en internationalt kvalificeret yogainstruktør, som er i stand til at tage private eller gruppeklasser, som kan reserveres på forhånd eller når du ankommer til øen.

Show More
Show Less

Deep sea fishing (Additional cost)

Det er en kamp af testamenter, når gæsterne tester deres styrke mod barracuda, makrel, kongefisk og marlin på en hel dag, dybhavsfiskeri eventyr.

Yderligere omkostninger gælder

Show More
Show Less

WILDchild programme

AndBeyonds WildChild program, designet specielt til børn, der besøger vores safarihytter og lejre i Afrika, er fyldt med sjove, interaktive aktiviteter, der giver mulighed for at lære og opdage nye oplevelser og kulturer. Dybt rodfæstet i kærligheden til den afrikanske busk skaber det ikke kun en række uforglemmelige øjeblikke for hele familien, men skaber stærke bånd mellem vores unge gæster, vores planet og dens folk.

Show More
Show Less

Enquiry Form

andBeyond Mnemba Island Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål