WeTu Analytics

MSC Orchestra

L'Ibiscus

L'Ibiscus ligger på dæk 6 med plads til 714 gæster og er den øverste spisesal, der kun er åben til middag med faste formelle siddepladser. Menuen byder på amerikanske retter, italienske retter med middelhavsretter samt et bredt udvalg af vegetariske retter.

Show More
Show Less

Villa Borghese

Villa Borghese, en af skibets to vigtigste spisestuer, ligger på dæk 5 med plads til 720 gæster og er åben til morgenmad, frokost og middag. Morgenmadsmenuen byder på et udvalg af typiske varme og kolde morgenmadsretter, mens frokost og aftensmad er 3-retters måltider, og der tilbydes også veganske retter.

Show More
Show Less

4 Seasons

4 Seasons ligger på dæk 13 og har panoramaudsigt over havet og plads til 250 gæster. Restauranten er kun åben til middag, og den italienske inspirerede menu byder på et godt udvalg af pasta, bøf retter og fiske- og skaldyrsretter. Reservationer anbefales.

Show More
Show Less

Shanghai

Den intime restaurant Shanghai på dæk 7 har kun 68 gæster og serverer indiske, indonesiske, kinesiske, thailandske og japanske delikatesser.

Show More
Show Less

La Piazzetta

La Piazzetta er en selvbetjeningsbuffet og pizzeria, der ligger på dæk 13, med plads til 349 spisende gæster. Restauranten åbner tidligt, og dagen starter med en varm og kold morgenbuffet. Frokost består af salater, kød, fisk, pasta, hotdogs, burgere og meget mere, og pizzeria sektionen åbner på 3.00 pm indtil 7.00 pm, når en middag buffet serveres, varer indtil omkring 3:30am.

Show More
Show Less

Enquiry Form

MSC Orchestra

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål