WeTu Analytics

MSC Orchestra

Suites

Suiterne har alle egen balkon, og hver suite er udstyret med en dobbeltseng, der kan konverteres til 2 enkeltsenge efter anmodning. Værelset omfatter aircondition, rigelig garderobeplads, badeværelse med badekar, interaktivt tv, telefon, minibar, værdiboks og trådløs internetadgang mod betaling.

Show More
Show Less

Balcony Stateroom

Balcony Staterooms er hver udstyret med en dobbeltseng, der kan konverteres til 2 enkeltsenge efter anmodning. Værelset omfatter aircondition, rigelig garderobeplads, badeværelse med badekar, interaktivt tv, telefon, minibar, værdiboks og trådløs internetadgang mod betaling. Balcony Staterooms for gæster med handicap eller nedsat mobilitet er også tilgængelige og er større i størrelse.

Show More
Show Less

Ocean View Stateroom

Ocean View-staterooms er hver udstyret med en dobbeltseng, der kan konverteres til 2 enkeltsenge efter anmodning. Værelset omfatter aircondition, rigelig garderobeplads, badeværelse med badekar, interaktivt tv, telefon, minibar, værdiboks og trådløs internetadgang mod betaling. Ocean View Staterooms for gæster med handicap eller nedsat mobilitet er også tilgængelige og er større i størrelse.

Show More
Show Less

Ocean View with Partial View Staterooms

Ocean View med delvis udsigt er alle udstyret med en dobbeltseng, der kan konverteres til 2 enkeltsenge efter anmodning. Værelset omfatter aircondition, rigelig garderobeplads, badeværelse med badekar, interaktivt tv, telefon, minibar, værdiboks og trådløs internetadgang mod betaling. Ocean View med delvis udsigt staterooms for gæster med handicap eller nedsat mobilitet er også tilgængelige og er større i størrelse.

Show More
Show Less

Interior Staterooms

De indvendige kahytter er hver udstyret med en dobbeltseng, der kan konverteres til 2 enkeltsenge efter anmodning. Værelset omfatter aircondition, rigelig garderobeplads, badeværelse med badekar, interaktivt tv, telefon, minibar, værdiboks og trådløs internetadgang mod betaling. Interiør kahytter for gæster med handicap eller nedsat mobilitet er også tilgængelige og er større i størrelse.

Show More
Show Less

Enquiry Form

MSC Orchestra

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål